Ja sam bio sve tri utakmice,sjedio sam u kafićima,niko nije imao nikakvih problema.Samo ovi "huligani" sa foruma se **** jer nemaju drugog života!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Mnogo se kurchite bez pokrica i i serete za nekoga ko mora moljakati Zelju da mu izda stadion.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:15Cudi me ovolika mrznja prema Velezu koji im je u najgorem trenutku tri puta rentao stadion i spasio ih koliko toliko to ljeto 2021
Pa protiv Hamruna opet rentali dali im Mahmica na posudbu kada su se borili za opstanak. RA dizao parole ubijenoj djeci Sarajeva i pjevao pjesme Za ovaj grad nije umrijeti grijeh kao znak solidarnosti jer smo isto prosli. Stolica u ta cetri puta nije izvaljena na grbavici ni posarana fasada ali to je stvorilo neki svoj iskrivljeni mit![]()
Niko nikog ne moljaka, zakon ponude i potraznje.let3 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 12:18Mnogo se kurchite bez pokrica i i serete za nekoga ko mora moljakati Zelju da mu izda stadion.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:15Cudi me ovolika mrznja prema Velezu koji im je u najgorem trenutku tri puta rentao stadion i spasio ih koliko toliko to ljeto 2021
Pa protiv Hamruna opet rentali dali im Mahmica na posudbu kada su se borili za opstanak. RA dizao parole ubijenoj djeci Sarajeva i pjevao pjesme Za ovaj grad nije umrijeti grijeh kao znak solidarnosti jer smo isto prosli. Stolica u ta cetri puta nije izvaljena na grbavici ni posarana fasada ali to je stvorilo neki svoj iskrivljeni mit![]()
Izdavanje ima cijenu koja se plati i to je zavrseno.
Dobro za oba kluba,a i vecinu normalnih navijaca.
-
- Kontakt:
Okanite se te mitomanije i zivljenja u lazi. Imali smo opciju Bilino polje i Grbavicu sigurno ste oborili cijenu zato smo Grbavicu izabrali. Mozda je i blizina utjecala pored povoljnije cijene. Hoces da kazes ako ja zelim rentati auto da molim nekoga ko drzi rent a car da mi ga izda

Stari dali smo vam Mahmica na posudbu i mi ga placali niste vi marke dali momku mozda nesto sitno. Veci vam je Velez prijatelj od 95 posto klubova u drzavi
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 28 maj 2024, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je dosta vise rasprava
Ima nas koji se druzimo
Ko se ne voli na livadu i tamo se raspravljate
Ima nas koji se druzimo
Ko se ne voli na livadu i tamo se raspravljate
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa pravite cirkus od obicnog rentanja stadiona.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 maj 2024, 12:25Okanite se te mitomanije i zivljenja u lazi. Imali smo opciju Bilino polje i Grbavicu sigurno ste oborili cijenu zato smo Grbavicu izabrali. Mozda je i blizina utjecala pored povoljnije cijene. Hoces da kazes ako ja zelim rentati auto da molim nekoga ko drzi rent a car da mi ga izda![]()
Stari dali smo vam Mahmica na posudbu i mi ga placali niste vi marke dali momku mozda nesto sitno. Veci vam je Velez prijatelj od 95 posto klubova u drzavi
Odmah se prokurchite bez ikakvog povoda i krenete ismijavati nesto, Kevelj im dao duplo vise jer ce pocrkati od gladi

Suti, dođi na Grbavicu ko covjek, pogledaj svoj tim, uzivaj u evropskim utakmica, sta serete o drugima bezveze. Totalno nepotrebna rasprava.
-
- Kontakt:
Moramo se ujedat malolet3 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 12:32
Pa pravite cirkus od obicnog rentanja stadiona.
Odmah prokurchite bez ikakvog povoda i krenete ismijavati nesto, Kevelj im dao duplo vise![]()
mi vam jednini napunimo stadion
![]()
mogli smo u Zenicu, al eto necmeo, drz nedaj.
Suti, dođi na Grbavicu ko covjek, pogledaj svoj tim, uzivaj u evropskim utakmica, sta serete o drugima bezveze. Totalno nepotrebna rasprava.

Ali ako neko ovo sve ozbiljno shvata onda se mora prevaspitati jeli normalan. Sve ok dok se ne psuju majke djeca mrtvi i ubacuju neukusne sale tipa vaseg komsije Stojka. Kazem ti Velez vam je mozda i najveci prijatelj u ovoj drzavi samo sto su se vremena promjenila gdje ste vi u podredjenom polozaju u kakvom smo mi bili 20 godina pa vam se tesko naviknuti. Ali hocete s vremenom

Zato sto buraz postoji zivot i van foruma, a neki ljudi forum gledaju cisto kao ubijanje vremena. Sta ti znas sutra ko je @campobello ili bubam @kamaga. Preozbiljno ljudi forum shvataju i ovu temu. Ok bude finih diskusija na forumu, ali zaboravljate da komunicirate sa imaginarnim nikovima. Da vise od 30% ljudi u Mostaru ima neki problem sa Zeljom jel mislis da bi se i pomislilo da se igra na Grbavici. Zdrava zayebancija na forumu pa ako mozes podnijet da se sutra tebe najase onda i ti opleti. Svakako barem 50% ljudi odavde ne vidi stadion “svog” kluba.let3 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 12:32Pa pravite cirkus od obicnog rentanja stadiona.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 maj 2024, 12:25Okanite se te mitomanije i zivljenja u lazi. Imali smo opciju Bilino polje i Grbavicu sigurno ste oborili cijenu zato smo Grbavicu izabrali. Mozda je i blizina utjecala pored povoljnije cijene. Hoces da kazes ako ja zelim rentati auto da molim nekoga ko drzi rent a car da mi ga izda![]()
Odmah se prokurchite bez ikakvog povoda i krenete ismijavati nesto, Kevelj im dao duplo vise jer ce pocrkati od gladi![]()
mi vam jednini napunimo stadion
![]()
mogli smo u Zenicu, al eto necmeo, drz nedaj.
19V22
Ne bih reko da je npr. ovo bas zdrava zayebancija:
Vise vrijeđanje i ismijavanje drugog, al dobro.Kaze uprava selje ma dajte nam 10000 pocrkat ce mo od gladi,dade Kevelj 20000 **** mater kupite i pelena djeci
Jos kad dodju Mostarke na Grbavicu, pa im se svide Sarajlije ostat cete bez zena dole.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znate ljudi da je momak osjetljiv na vrijedjanje i omalovazavanje, a kamoli ismijavanje a vi opet isto.
Uzas sta sve ovdje covjek moze procitat. Tuga.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ma opet ti kazem, forum. Sutra sastavit muda pa ovako uzivo podyebavati. I jedni i drugi. Ybg za forum ti niko glavu razbit nece, al hajd ako tebe ovo trigeruje onda ne znam.
@kamaga to bi vam bilo kao trojanski konj

19V22
-
- Kontakt:
Istina boli hehe
killafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2024, 12:57Znate ljudi da je momak osjetljiv na vrijedjanje i omalovazavanje, a kamoli ismijavanje a vi opet isto.
Uzas sta sve ovdje covjek moze procitat. Tuga.
Post Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 11:04
Moze prijedlog? Ugasite ga, dozvolit cemo vam da pisete ovdje o uspjesima, samo ga ugasite. I necu nikad Velez stavit u recenicu s vama. Samo umrite vise.nastrojeni21 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 11:02
Kada procitas par stranica i ovo neko kvazi zaljenje Želje, stice se dojam da to pisu navijaci kluba koji je trofejniji, uspjesniji i popularniji bar tri puta, a zapravo je susta suprotnost.

To je taj vispreni humor Hasicevog sektasa, bas fina i zdrava zayebancija

Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 maj 2024, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Steta sto je NoDi ozenjen inace bi mostarke padale samo tako.Cernica22 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 12:58Ma opet ti kazem, forum. Sutra sastavit muda pa ovako uzivo podyebavati. I jedni i drugi. Ybg za forum ti niko glavu razbit nece, al hajd ako tebe ovo trigeruje onda ne znam.
@kamaga to bi vam bilo kao trojanski konj![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sta je docekao Zeljkan. Ljudi im iznajme stadion pa ih prcaju do besvijesti i vrijedjaju najstrasnije 

Baš se dugo trudite da nas ubacite u taj narativ sa tuzlacima i zeničanima oko glavnog grada, a i sami znate da to nema šanse sa nama

I veliki Miljenko Jergović vam tako kaže, a ako njega nećete poslušati, koga ćete?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je konačni spisak Srbije za Euro: Prekrižen Samed Baždar nakon što je odbio BiH
E Samede Samede ....
E Samede Samede ....