Bježi budalo.stojko je napisao/la: ↑28 maj 2024, 16:17Plan je uvuci ih duboko na nasu teritoriju i onda ih opkoliti i hvatati ih zive.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bježi budalo.stojko je napisao/la: ↑28 maj 2024, 16:17Plan je uvuci ih duboko na nasu teritoriju i onda ih opkoliti i hvatati ih zive.
Nisam rekao svi, ja bi svoje unuče donio na ramenima ali ima ih mnogo.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2024, 16:08To je najveca laz.
Pa ja sam treniro i privatno bio dobar s Alenom Mustaficem kad je iz omladinskog pogona Slobode dobio poziv da dodje kod nas nije sekunde razmisljo.
Resic...isto
90% njih iz Tuzle Zenice ce na prvi poziv doc u Sarajevo. Samo to treba neko prepoznat.
Treba i deminirati teren da našeg koja mina ne zakacistojko je napisao/la: ↑28 maj 2024, 16:17Plan je uvuci ih duboko na nasu teritoriju i onda ih opkoliti i hvatati ih zive.
Upravo je problem sto ne radimo ni to.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2024, 16:31Pa jesmo. Samo se sad borimo za svoje interese jer nikome stalo za opste dobro.
Ne znam sta vam je, malo sire pogledati sliku. Samo opusteno
S obzirom kako smo sposobni preporučio bih stožeru da izbjegavamo bombe, jer ako ih budemo bacali kako smo smotani bacit ćemo osigurač a ostaviti bombu u ruci.stojko je napisao/la: ↑28 maj 2024, 16:17Plan je uvuci ih duboko na nasu teritoriju i onda ih opkoliti i hvatati ih zive.
Zrinjski se bori za svoje interese šute,rade i igraju.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2024, 16:31Pa jesmo. Samo se sad borimo za svoje interese jer nikome stalo za opste dobro.
Ne znam sta vam je, malo sire pogledati sliku. Samo opusteno
Ne znam je li tebe neko slagao pa prenosis ovdje ili ti sam izmisljas, ali nemoj molim te da doprinosis obmanjivanju navijaca. Nista licno protiv tebe i nisi ti jedini sto takve stvari pise, ali bolje nemoj.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2024, 17:01Pa naravno da je tiho na distanci.
Šta očekujete da ce se izmirit i sve bit po starom ? Nije to serija. I da je Mirvic odusto a nije, to bi bilo na distanci uz dozuu opreza s obje strane i u tisini bi avako radio jedan protiv drugog.
stojko je napisao/la: ↑28 maj 2024, 16:17Plan je uvuci ih duboko na nasu teritoriju i onda ih opkoliti i hvatati ih zive.
Jao budalestojko je napisao/la: ↑28 maj 2024, 16:17Plan je uvuci ih duboko na nasu teritoriju i onda ih opkoliti i hvatati ih zive.
Ako nekog zanima u pitanju je Johan Rojas, inače igra za CD La Equidad Seguros SA, u kojem je na posudbi Kevin Viveros, budući da se Kevinu ne vraća kod nas, a ovi bi ga rado zadržali u zamjenu nam je ponuđen Rojas.
Nama problem sto se vraca repka u Butmir a zamisli probleme kad kasne plate, kad stizu tuzbe sa svih strana, kad gledas komsije kako slave titule.AVNOJ je napisao/la: ↑28 maj 2024, 17:27Nije mi jasno kako ste u stanju da uvijek ismijavate svaki potez Kluba.
Svako normalan zna da se jedan Klub "sam" nije u stanju izboriti u bilo kakavom sukobu sa savezom i mnogo jači močniji klubovi (Fenerbahče) i naš pokušaj je propao odma u startu čim su nas svi otkantali i tu je bio kraj priče.
Zašto sad ovim potezom ako se Reprezentaciaj vrača u Butmir ispada da smo mi kao poraženi i da se mi povlačimo ono baš licemjerno od ljudi kojinse nazivaju i predstavljaju navijačima FK Sarajevo.
Ne znam na osnovu čega vi zaključujete da njje dobro po naš klub što se repka vrača.
Malo smo pokazali zube digli glas da nečemo tek tako gledati očigledne krađe i nepravdu prema našem klubu i šta je problem??? Ako smo izvukli neke benefite za Klub dobro i jeste. Niko ne traži nikakvu "protekciju" ili neki "poguranac" samo pošteno i ravnopravno da se takmičimo sa ostalim klubovima ako smo se tim "ratom" malo približili tome onda je to uspjeh.
Problem je što mi nikakve zube nismo pokazali, samo ubleharimo.Oduzeli nam tri boda,platili kaznu,ispali smiješni onim glupim pozivom(čuj mi nekog pozivamo,nakon onog udruženja dje smo se ušutili ko najveći jadovi kad su suspendovali predsjednika Veleža),napravio se lažni alibi za tupka i glupka pa eto ispalo mi smo dobri al nam ne daju da igramo te nas zbog toga lupa ko stigne...AVNOJ je napisao/la: ↑28 maj 2024, 17:27Nije mi jasno kako ste u stanju da uvijek ismijavate svaki potez Kluba.
Svako normalan zna da se jedan Klub "sam" nije u stanju izboriti u bilo kakavom sukobu sa savezom i mnogo jači močniji klubovi (Fenerbahče) i naš pokušaj je propao odma u startu čim su nas svi otkantali i tu je bio kraj priče.
Zašto sad ovim potezom ako se Reprezentaciaj vrača u Butmir ispada da smo mi kao poraženi i da se mi povlačimo ono baš licemjerno od ljudi kojinse nazivaju i predstavljaju navijačima FK Sarajevo.
Ne znam na osnovu čega vi zaključujete da njje dobro po naš klub što se repka vrača.
Malo smo pokazali zube digli glas da nečemo tek tako gledati očigledne krađe i nepravdu prema našem klubu i šta je problem??? Ako smo izvukli neke benefite za Klub dobro i jeste. Niko ne traži nikakvu "protekciju" ili neki "poguranac" samo pošteno i ravnopravno da se takmičimo sa ostalim klubovima ako smo se tim "ratom" malo približili tome onda je to uspjeh.
Šuti, samo šuti, šuti dječače plavi.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑28 maj 2024, 18:22Problem je što mi nikakve zube nismo pokazali, samo ubleharimo.Oduzeli nam tri boda,platili kaznu,ispali smiješni onim glupim pozivom(čuj mi nekog pozivamo,nakon onog udruženja dje smo se ušutili ko najveći jadovi kad su suspendovali predsjednika Veleža),napravio se lažni alibi za tupka i glupka pa eto ispalo mi smo dobri al nam ne daju da igramo te nas zbog toga lupa ko stigne...AVNOJ je napisao/la: ↑28 maj 2024, 17:27Nije mi jasno kako ste u stanju da uvijek ismijavate svaki potez Kluba.
Mi smo organizacijski nula u svom valstitom klubu,u kantonalnom fudbalskom savezu nikakav faktor,u savezu bih također qurac od ovce itd itd
U ostalom fino ti je čovjek iznad napisao smao treba sa razumijevanjem pročitati.
Mitomanija nije dobra po klub,imaš taj primjer sa one anamo strane .
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta i 47 gostiju.