Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Surreal
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Surreal » 29 maj 2024, 09:07

Stvarno sam slab sa tim političkim žongliranjima, naročito kod nas, ali ako je predsjednik Bećirević pozvao stranačke kolege da glasaju protiv, a ovi su se jasno oglušili o taj poziv, znači da je on totalno nebitna figura u lancu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

DamirT
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la DamirT » 29 maj 2024, 09:38

Ne tvrdim da je holokaust jedini genocid, bilo je i drugih slučajeva širom svijeta. Ali, nazivajući Srebrenicu genocidom, po mom mišljenju, umanjujemo važnost tog pojma, koji bi se trebao rezervirati samo za najteže zločine", istao je Vilan u intervjuu za srbijansko izdanje Sputnjika.
Pobijes 8372 osobe za dan-dva i to nije najtezi zlocin. Pocrkali svi cif.uti u najgorim mukama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 29 maj 2024, 09:49

Addo1922 je napisao/la:
29 maj 2024, 09:33
https://www.klix.ba/vijesti/regija/srbi ... /240529011

Veze ih genocidna namjera
Izrael izvozio oruzje u Srbiju 90ih, Srbija izvozi oruzje u Izrael sad. Bas su vezani :salut:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 maj 2024, 09:53

Forto, Nikšić, Konaković = Fikret Abdić
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 maj 2024, 09:55

Addo1922 je napisao/la:
29 maj 2024, 09:33
https://www.klix.ba/vijesti/regija/srbi ... /240529011

Veze ih genocidna namjera
Kakav brat, zar njemu nije Kosovo prioritet? Lik i dalje drži hutbe na temu rezolucije, stvarno mi nije jasan narod u Srbiji, je li moguće da su tako u minusu sa razumom.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 maj 2024, 11:03

https://patak.ba/

Konačno mogu kupiti šolju i košulju sa likom omiljenog tiktokera

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 29 maj 2024, 11:19

E jesu i oprali s tim Vukojom. Neka je konačno izabran, hvala Allahu :salut:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 maj 2024, 11:29

Surreal je napisao/la:
29 maj 2024, 11:03
https://patak.ba/

Konačno mogu kupiti šolju i košulju sa likom omiljenog tiktokera
Da mi je znati šta je u glavama ljudi koji gledaju takve tipove live, i još daju novac tim ljudima koji sve što rade u životu jeste da se svađaju dok oni rade Bog zna koliko i kako da bi navečer mogli dati novac tim tik tokerima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 maj 2024, 11:36

Ustavne sudije mogu bit Čović i Krišto lično i opet ništa ne mogu jer imaš strane sudije koji ne dozvoljavaju da se ijedna odluka donese politički preglašavanjem bilo kojeg od naroda. Pa šta mislite što Dodik non-stop kukumače i traži odlazak stranih sudija?

Plus što je neko napisao, nije bilo žalbi kad su osobe bliske SDA (Palavrić i Ćeman) birane za sudije ali kad je neko blizak HDZ-u odmah ide "uaaaaa izdaja" :rol: Majkemi nisu vikali "izdaja" samo na ovu rezoluciju, sve ostalo što je Trojka (ne)uradila je bilo izdaja. :rol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 29 maj 2024, 11:44

Marsal je napisao/la:
29 maj 2024, 11:36
Ustavne sudije mogu bit Čović i Krišto lično i opet ništa ne mogu jer imaš strane sudije koji ne dozvoljavaju da se ijedna odluka donese politički preglašavanjem bilo kojeg od naroda. Pa šta mislite što Dodik non-stop kukumače i traži odlazak stranih sudija?

Plus što je neko napisao, nije bilo žalbi kad su osobe bliske SDA (Palavrić i Ćeman) birane za sudije ali kad je neko blizak HDZ-u odmah ide "uaaaaa izdaja" :rol: Majkemi nisu vikali "izdaja" samo na ovu rezoluciju, sve ostalo što je Trojka (ne)uradila je bilo izdaja. :rol:
Pa u sustini si upravu ali je cinjenica da isti ovi sto su ga izglasali bi vristali na sda da prodadose sve zivo da su oni to uradili.
U sustini ne treba ni njima ni sda suditi na osnovu ovih neminovnih ustupaka vec ih ocijeniti za (ne)rad tokom cijelog mandata.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 maj 2024, 12:06

Bože sačuvaj u Rumuniji u par dana dvije djevojčice silovane i ubijene 2 i 4 godine

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 29 maj 2024, 12:12

Ovdje je najbitnije da se dobro galami i da se što više prasine podigne. Galamdžije ocito najbolje prolaze.

Kad se onomad birao član ustavnog suda BiH ili član ustavnog suda Federacije (nisam sad siguran koji sud je bio u pitanju), tad je stranački kadar dobio prednost ispred doktora ustavnog prava Kasima Trnke.

Izaberes osobu kojoj je ovaj bio profesor, a ne izaberes lika koji ustav drzave ima u malom prstu, lika koji je najjaci u drzavi sto se tice ustavnog prava. I o tome niko ništa.

Da je SDA sad u vlasti i oni bi glasali za Vukoju 100%...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 29 maj 2024, 12:33

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2024, 13:04

LegendKiller je napisao/la:
28 maj 2024, 21:21
Zeleni se u KS neće zadugo vratiti na vlast, budi siguran.
Ovo mene brine. Narod se prima na ovu SDA propagandu o izdajnicima i samo se nadam da ima dovoljno razumnih ljudi koji neće dozvoliti da ovi procesi stanu.

Ljudi i dalje glasaju navijački, a još četiri godine SDA vlasti bi nas dokusurilo. Na svakom nivou, s tim da bi državni i federalni bio fatalan. Pored svih njihovih mana (najblaže rečeno), SDA više nema kadar koji bi popunio ključne pozicije pa bi zato na visokim funkcijama dobili Zahiragića, Kapidžića i slične.

SDA još uvijek ima ogromnu medijsku moć što najbolje pokazuje izbor Vukoje. Poprilično nebitan izbor od kojeg se napravilo najveće državno pitanje. Ogromna većina tu nema pojma o čemu se radi, koje su nadležnosti, kao i samo glasanje koje stranci uvijek mogu blokirati, tako da Vukoja ne može apsolutno ništa.

kraljttbvb je napisao/la:
29 maj 2024, 12:12
Da je SDA sad u vlasti i oni bi glasali za Vukoju 100%...
Suština svega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 maj 2024, 13:13

FERK odbio poskupiti struju, sinoc isporucen HDZ-u smjenjom neposlušnih članova. Skuplja struja 10% za 2 mjeseca već na računima.

Jelka Miličević u 140 godini života kao nestranački kadar u agenciji za bankarstvo iako je potpisala nabavku respiratora za koju njezini suradnici leže robije.

Komšić, Forto, Konaković = Fikret Abdić

Minimalna plata od 1000 KM? Penzije? Ekonomija? Projekti? Whaaat?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 maj 2024, 13:15

Virtuale, znaš i sam da mi i razum ide isto što Austrijanke i ljepota.

Novoj vlasti se mjeri svaki "zalogaj" a Zeleni što su popljačkali sve u prethodne 3 decenije, to nikom ništa. To je snaga SDA
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 29 maj 2024, 13:21

Tek kad lipše (jer vjerovatno nikad neće otići sam) futavi žuti izdajnik, zeleni imaju kakvu-takvu šansu da iole budu šta su bili.

Previše se onaj munafik zgadio narodu.

Toliko da ni onih 200tinjak hiljada sigurnih birača skoro da ne igraju nikakvu ulogu. Koliko god bili glasni oni i njihovi ljigavci, ipak im glasovi i dalje vrijede jednako kao glas običnog čovjeka koji radi na pijaci na Ciglanama.
The saddest thing in life is wasted talent.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 29 maj 2024, 13:40

Dragana Čavka izabrana u Upravni odbor RTRS-a kao Bošnjakinja, ranije se izjašnjavala kao Srpkinja.
Kakva država dede mi :tokralju: :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 29 maj 2024, 13:42

scholsey je napisao/la:
29 maj 2024, 13:21
Tek kad lipše (jer vjerovatno nikad neće otići sam) futavi žuti izdajnik, zeleni imaju kakvu-takvu šansu da iole budu šta su bili.

Previše se onaj munafik zgadio narodu.

Toliko da ni onih 200tinjak hiljada sigurnih birača skoro da ne igraju nikakvu ulogu. Koliko god bili glasni oni i njihovi ljigavci, ipak im glasovi i dalje vrijede jednako kao glas običnog čovjeka koji radi na pijaci na Ciglanama.
Da je njima on jedini problem Bosna bi bila mala Svicarska. SDA je stranka okorjela u kriminalu. U mnogim opstinama na lokalnim nivoima vladaju otkako postoje i tu nema ni zivota ni napretka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.