FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Navijači Sarajeva se pretvaraju u telad,klimaju glavama i bore se protiv zavjera,a problem im pred nosom.
mozda smo mi sljedeci prvaci
Tobejarabi kakav cirkus

Tobejarabi kakav cirkus
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dudić sa našim smećem napravi respektabilnu ekipu u jačoj ligi, treba ga ispoštovati i sa eventualnim posudbama nekih mlađih igrača, što da ne - ukoliko ih on traži, sigurno ih neće držati na klupi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma nek ide. On je igrac za klupe, po meni. Kad god je poceo utakmicu nigdje ga nije bilo, cinjenica.
Nek plati 150.000 - 200.000 € i njegov je.
Ono što je meni nevjerovatno je da apsolutno nijedan portal, pa čak ni zvanična stranica kluba nije mogla objaviti makar kratak intervju sa Leterme-om, da li je taj čovjek uopće došao?
Aylah pravila youtube klipove sa odgovorima na pitanja, ovdje ne znamo ništa.
Aylah pravila youtube klipove sa odgovorima na pitanja, ovdje ne znamo ništa.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne treba Anđušića prodati, čovjek uvijek uradi nešto kada uđe sa klupe. Sasvim ok i korektan igrač.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Semjon je sve reako i ako on tako isto misli nek ide.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
8 golova i 4 asistencije za 1400 minuta je dobra statistika, po meni opravdana kritika Semjona od neki dan.
On trenutno zaslužuje prvu postavu a ako ne bude bio dobar najlakše ga je zamijeniti, 30 sekundi posla.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Brate kad je god bio u prvoj postavi ne moze se sastaviti sa loptom, momak je za djokera sa klupe i kao takav je odlican, a za prve postave ni pod razno
- Maroon1946
- Kontakt:
Među mogućim potencijalnim protivnicima FK Sarajevo u prvom pretkolu Konferencijske lige nalaze se: Bala Town (Vels), Torpedo Zhodino (Bjelorusija), Floriana (Malta), Valur (Island), Bravo (Slovenija), Atletic Escaldes (Andora), Torpedo Kutaisi (Gruzija), Stjarnan (Island), Vikingur (Farska Ostrva), Aktobe (Kazahstan), VPS Vaasa (Finska), Shelbourne (Irska), Auda (Latvija), Noah (Armenija), Magpies (Gibraltar), UNA Strassen (Luskemburg), Siauliai (Litvanija), Sliema Wanderers (Malta), Marsaxklokk (Malta), Kalev Tallin (Estonija), Isloch (Bjelrousija), Tikveš (Sjeverna Makedonija), Caernarforn Town (Vels), Mornar Bar (Crna Gora), (Jezero -Crna Gora, ako osvoje Kup).
- belosevic23
- Kontakt:
On je i doveden za klupe, sad odjednom nezadovoljan istom. Većina golova i asista su kada su utakmice bile riješene. Jedini značajan gol je protiv Zrinjskog. Nikad nije razočarao kad je uveden..ali teško da je za prve postave..
Valjda ne budemo pehovi pa da izvucemo AktobeMaroon1946 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 12:15Među mogućim potencijalnim protivnicima FK Sarajevo u prvom pretkolu Konferencijske lige nalaze se: Bala Town (Vels), Torpedo Zhodino (Bjelorusija), Floriana (Malta), Valur (Island), Bravo (Slovenija), Atletic Escaldes (Andora), Torpedo Kutaisi (Gruzija), Stjarnan (Island), Vikingur (Farska Ostrva), Aktobe (Kazahstan), VPS Vaasa (Finska), Shelbourne (Irska), Auda (Latvija), Noah (Armenija), Magpies (Gibraltar), UNA Strassen (Luskemburg), Siauliai (Litvanija), Sliema Wanderers (Malta), Marsaxklokk (Malta), Kalev Tallin (Estonija), Isloch (Bjelrousija), Tikveš (Sjeverna Makedonija), Caernarforn Town (Vels), Mornar Bar (Crna Gora), (Jezero -Crna Gora, ako osvoje Kup).

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Daj Mornar Bar 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ibričić i Rožman traže po 150.000 Eur-a za raskide. Gospoda, nema šta...
- skullcrusher
- Kontakt: