Ne znam, volim svakoga ko da doprinos našem Veležu, stabilnom i jakom, evropskom. Meho nekako ima najveći problem što nema svoju primarnu pozciju. Slušao sam jednom podcast Dudića kako je Mehu čini mi se ubjedio da igra beka (možda je i Hare bio, ali vrijedi za obojicu). Meho je sa prednjeg veznog/polušpice došao do beka jer u vezi ga svi napadaju sa svih strana, dok kao bek ima samo krilnog igrača koji ga napada i on njemu uzvraća u fazi napada.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 23:28Steta zbog Cosica, i on je slican Vehabovicu. Igrao je na svakoj poziciji i uvijek davao sve od sebe. Kazu da igra dobro u Srbijifudbalfudbal je napisao/la: ↑28 maj 2024, 23:25Zato ja vam kažem - Edo Vehabović je mentalno fenomenalno jak, prava rijetkost za bilo koga u našoj ligi. Naravno, da ne bude da pravimo Griezmanna ili Messija od njega, ima on i mana ali nas je kupio zalaganjem, borbom i htijenjem.
Njegova možda najveća mana je veliki broj kartona zbog prigovora. U najvećoj njegovoj želji on pretjera, ode i do granice crvenog kartona (ili što bi elitne sudije kategorisale siva zona).
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Ti si naša ljubav jedina!
Ja sam protiv vraćanja bivših igrača, ali je Meho jedan kojeg bi opet volio vidjet. Valja zbog širine i ako se neko povrijedi.fudbalfudbal je napisao/la: ↑28 maj 2024, 23:33Ne znam, volim svakoga ko da doprinos našem Veležu, stabilnom i jakom, evropskom. Meho nekako ima najveći problem što nema svoju primarnu pozciju. Slušao sam jednom podcast Dudića kako je Mehu čini mi se ubjedio da igra beka (možda je i Hare bio, ali vrijedi za obojicu). Meho je sa prednjeg veznog/polušpice došao do beka jer u vezi ga svi napadaju sa svih strana, dok kao bek ima samo krilnog igrača koji ga napada i on njemu uzvraća u fazi napada.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 23:28Steta zbog Cosica, i on je slican Vehabovicu. Igrao je na svakoj poziciji i uvijek davao sve od sebe. Kazu da igra dobro u Srbijifudbalfudbal je napisao/la: ↑28 maj 2024, 23:25Zato ja vam kažem - Edo Vehabović je mentalno fenomenalno jak, prava rijetkost za bilo koga u našoj ligi. Naravno, da ne bude da pravimo Griezmanna ili Messija od njega, ima on i mana ali nas je kupio zalaganjem, borbom i htijenjem.
Njegova možda najveća mana je veliki broj kartona zbog prigovora. U najvećoj njegovoj želji on pretjera, ode i do granice crvenog kartona (ili što bi elitne sudije kategorisale siva zona).
Ima još primjera kako igrači koji nisu iz Mostara žive i ginu za Velež. Sjeti se samo Pejica prije deset godina itd…
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Meho je solidan i svestran igrač, međutim on je tempirana bomba u svlačionici, a to nam ne treba. Vehaboviću kapa dole za ovo što pokazuje i drago mi je da nam je svima začepio usta, prvom meni.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 23:39Ja sam protiv vraćanja bivših igrača, ali je Meho jedan kojeg bi opet volio vidjet. Valja zbog širine i ako se neko povrijedi.fudbalfudbal je napisao/la: ↑28 maj 2024, 23:33Ne znam, volim svakoga ko da doprinos našem Veležu, stabilnom i jakom, evropskom. Meho nekako ima najveći problem što nema svoju primarnu pozciju. Slušao sam jednom podcast Dudića kako je Mehu čini mi se ubjedio da igra beka (možda je i Hare bio, ali vrijedi za obojicu). Meho je sa prednjeg veznog/polušpice došao do beka jer u vezi ga svi napadaju sa svih strana, dok kao bek ima samo krilnog igrača koji ga napada i on njemu uzvraća u fazi napada.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 23:28
Steta zbog Cosica, i on je slican Vehabovicu. Igrao je na svakoj poziciji i uvijek davao sve od sebe. Kazu da igra dobro u Srbiji
Ima još primjera kako igrači koji nisu iz Mostara žive i ginu za Velež. Sjeti se samo Pejica prije deset godina itd…
Ode domic zvanicno hajde sad dolazak 
-
- Kontakt:
Mastam o nekom crncu napadacu oko 195 cm visine miksu Lukakua i Adebajora da nosa stopere na ledjima i lomi kljucne kosti u skok duelu 
Hajde Sir Klafe znas sta nam treba moze se to naci

Hajde Sir Klafe znas sta nam treba moze se to naci
Ti ne mastas nego ti znas da ima taj crnac i da se pojavio jesi namazanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 maj 2024, 13:14Mastam o nekom crncu napadacu oko 195 cm visine miksu Lukakua i Adebajora da nosa stopere na ledjima i lomi kljucne kosti u skok duelu
Hajde Sir Klafe znas sta nam treba moze se to naci![]()
Jučer oko 15:30 ispred prostorija zlatni Audi Q8 i u njemu ogroman lik, podsjeća na LukakuaRedred je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:06Ti ne mastas nego ti znas da ima taj crnac i da se pojavio jesi namazanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 maj 2024, 13:14Mastam o nekom crncu napadacu oko 195 cm visine miksu Lukakua i Adebajora da nosa stopere na ledjima i lomi kljucne kosti u skok duelu
![]()

City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Nista to kralju odavno ovdje covijek zivi, strpite see jos malo tek smo zavrsili sezonuuaimar21 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:22Jučer oko 15:30 ispred prostorija zlatni Audi Q8 i u njemu ogroman lik, podsjeća na LukakuaRedred je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:06Ti ne mastas nego ti znas da ima taj crnac i da se pojavio jesi namazanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 maj 2024, 13:14Mastam o nekom crncu napadacu oko 195 cm visine miksu Lukakua i Adebajora da nosa stopere na ledjima i lomi kljucne kosti u skok duelu
![]()
Kontam valjao bi nam ovaj za rotacije, kao stoper uz Hrkaća...
-
- Kontakt:
Ne znam nista zivota mi samo moje zelje. Necu valjda naslutiti i neku mrcinu u spicu kao sto sam hipnotizirane prolaznike kroz cernicu koje skrecu u fan shop 

Ja sam ga upratio u ponedjeljak u ranim jutarnjim satim dok je još lutao autom i tražio prostorije kluba.aimar21 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:22Jučer oko 15:30 ispred prostorija zlatni Audi Q8 i u njemu ogroman lik, podsjeća na LukakuaRedred je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:06Ti ne mastas nego ti znas da ima taj crnac i da se pojavio jesi namazanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 maj 2024, 13:14Mastam o nekom crncu napadacu oko 195 cm visine miksu Lukakua i Adebajora da nosa stopere na ledjima i lomi kljucne kosti u skok duelu
![]()
Kontam valjao bi nam ovaj za rotacije, kao stoper uz Hrkaća...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ima neki crnac visok napadac je al to je sto znam jaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:30Ne znam nista zivota mi samo moje zelje. Necu valjda naslutiti i neku mrcinu u spicu kao sto sam hipnotizirane prolaznike kroz cernicu koje skrecu u fan shop![]()
Ma pretpostavio sam, nego me podsjetio na Brunu i kontam valjao bi nam onako velik...Mostarac45 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:28
Nista to kralju odavno ovdje covijek zivi, strpite see jos malo tek smo zavrsili sezonuu

City of sunshine... MUSVDG
-
- Kontakt:
Puno raskida igraca koji su odigrali neku ulogu u ekipama ove sezone.Ja bi to filtrirao,vidio valja li.Tipa ocito je da Pantelic nije pokazao kod nas sve sto zna
Jbg nije isti pritisak u TC i kod nas, treba i na to gledati...Direktorcic je napisao/la: ↑29 maj 2024, 15:18Puno raskida igraca koji su odigrali neku ulogu u ekipama ove sezone.Ja bi to filtrirao,vidio valja li.Tipa ocito je da Pantelic nije pokazao kod nas sve sto zna
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Slažem se, mada treba reći i da je period kada je on bio kod nas bio dosta turbulentan. Ako ništa, lijepo je pričao o nama i nakon odlaska.*p!p!t@* je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:13Jbg nije isti pritisak u TC i kod nas, treba i na to gledati...Direktorcic je napisao/la: ↑29 maj 2024, 15:18Puno raskida igraca koji su odigrali neku ulogu u ekipama ove sezone.Ja bi to filtrirao,vidio valja li.Tipa ocito je da Pantelic nije pokazao kod nas sve sto zna

https://merid.iansport.ba/fudbal/pantel ... sportbh-1/
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Dominik Kovačić??
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Za rotacije da. Pošto je očigledno želja Klafa, ne treba ga dočekati na nož (jer nema službene utakmice od 09.01.2023)
Nemam ništa protiv momka zaista, čak bi nam valjao za rotacije s obzirom kakva nas sezona očekuje. Ali gledam isto tako da je ova njegova sezona u TC bez pritiska i neki njegov maximum koji može postići. Kad smo mogli istrpiti Pecu, možemo i Pantelića realno...Bazinga12345 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:20Slažem se, mada treba reći i da je period kada je on bio kod nas bio dosta turbulentan. Ako ništa, lijepo je pričao o nama i nakon odlaska.*p!p!t@* je napisao/la: ↑29 maj 2024, 16:13Jbg nije isti pritisak u TC i kod nas, treba i na to gledati...Direktorcic je napisao/la: ↑29 maj 2024, 15:18Puno raskida igraca koji su odigrali neku ulogu u ekipama ove sezone.Ja bi to filtrirao,vidio valja li.Tipa ocito je da Pantelic nije pokazao kod nas sve sto zna![]()
https://merid.iansport.ba/fudbal/****/
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Nama treba konkurentnih igraca jer je sezona duga,kod Oreca je vise bio umor nego povreda sto se kaze.imati 16-17 konkurentnih igraca bi pravo bilo,ako bude miguce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.