Jel ovo ode da se ne vrati?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel ovo ode da se ne vrati?
i onda dodje na tv i cmizdri prosipa suplju o ljubavi prema Sarajevu
Surreal je napisao/la: ↑29 maj 2024, 13:25Ma ja da budem iskren nakon ovih dešavanja, uopće nemam dilemu da će Rožman ostati, tako se čini sve poklopilo.
Mirvić i vjerovatno "manji" ulagači nisu bili zadovoljni ovom pozicijom na tabeli (pretpostavljam i igrama). Predsjednik je imao "lakšu" situaciju da nogira Ibričića zbog suspenzije, nisam siguran kako bi tada išla eventualna isplata u slučaju raskida, jer jedan dio bi bio pod suspenzijom, tako da vjerujem da bi i raskid bio jeftiniji. Simon Rožman je uz sve neke mane, gospodin i vjerovatno ne bi ostao na čelu ekipe bez svoje desne ruke. Pretpostavljam da je situacija ostala ovakva da bi oni već bili u Sloveniji, a mi bi diskutovali o novom treneru.
Sada se situacija promijenila, postala opet fluidna - odluke saveza su neočekivane, Ibričiću ukinuta suspenzija, što značajno umanjuje šanse za "popust" prilikom eventualnog raskida ugovora. Mirvić ne može financijski izdržati taj igrokaz i dodatno platiti "veliko" trenersko ime, tako da moje mišljenje je da ostaju, eventualni odlazak je moguć uz njihove ostavke, ali zašto bi sebi ljudi izbijali posao, kada su već ispunili cilj koji su dobili od predsjednika.
E njega nebi dao nikako, suti, radi, pravi profesionalac, pri tome u zivotnoj formi i jos uvijek mlad. Jedino ako nije ponuda koja se ne odbija. Tesko da 1mil € mi mozemo odbitimuhamedhulk je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:19ibricicu je skupstina ukinula suspenziju. bas je jak ibricic kad moze to izlobirati.
imamo ponudu za Hamzu iz saudijske arabije, milionska u kaemovima.![]()
500K € nije 1 mil €nokee je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:48E njega nebi dao nikako, suti, radi, pravi profesionalac, pri tome u zivotnoj formi i jos uvijek mlad. Jedino ako nije ponuda koja se ne odbija. Tesko da 1mil € mi mozemo odbitimuhamedhulk je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:19ibricicu je skupstina ukinula suspenziju. bas je jak ibricic kad moze to izlobirati.
Mozr sebi valjat nama tesko, poserem mu se po grbavickoj cigli.luckystrike je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:45možda nije loše i da ostanu, sad Ibričić ima raje u Savezu, može nam valjati
Kazem tesko da mi 1 mil € mozeno odbiti.. U slucaju da neko posalje jel.. Nije covjek naveo uopste koja je cifra.H8Z7 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:51500K € nije 1 mil €nokee je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:48E njega nebi dao nikako, suti, radi, pravi profesionalac, pri tome u zivotnoj formi i jos uvijek mlad. Jedino ako nije ponuda koja se ne odbija. Tesko da 1mil € mi mozemo odbitimuhamedhulk je napisao/la: ↑29 maj 2024, 14:19ibricicu je skupstina ukinula suspenziju. bas je jak ibricic kad moze to izlobirati.
Ne znam što uopšte odgovaraš ovom debilu, ne obaziri se na njega. Javlja se samo kada treba hejtati i srati.
nema mu se sta to spocitavati. Covjek uredno naplatio i neka je, tjeraju te pa te dovedu i krug tako. A nije da nisi donio radosti. Posljednji raskid neka je naplatio kad su ljudi u upravi bili debiliMaroon1946 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 15:09Niti je 100k niti je 600k.
Husref je za raskid naplatio €15.500.000 i 10% od svake prodaje igrača dok je živ...
Naši dragi znalci i veliki pitari bi odbili i 100 hiljada i 600 hiljada jer toliko vole klub! Pogotovo kad bi ih istjerali kad su u trci za titulu a osvojili duplu krunu prije te sezone.
Pogrešno razumio pisanje, halali.
Mogu im ja pronaći jednog neka nama ostave Hamzu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, HyperOS, Napapijri, rimljanin90, SamoDaKazeem i 63 gosta.