pa imo si i boljih ,npr. ona u obliku lopate je bila dobraAnaliticar=Ahmo je napisao/la:svidja li ti se moja nova frizuralegenda reala je napisao/la:Joj ja se evo maloprije obrijo![]()
![]()
A prvi put u drugom srednje ,iako sam mogo i u 7 ali nisam htio ,kolke sam samo brkove imo ,svi me pitaju što se ne obriješ a ja neću![]()
A nema mi ništa mrže od brijanja ,nekad i po 5 dana se ne mogu da nakanim da obrijem pa zarastem ko vehabija
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Legendo ocekivao sam mnogo vise od tebelegenda reala je napisao/la:pa imo si i boljih ,npr. ona u obliku lopate je bila dobraAnaliticar=Ahmo je napisao/la:svidja li ti se moja nova frizuralegenda reala je napisao/la:Joj ja se evo maloprije obrijo![]()
![]()
A prvi put u drugom srednje ,iako sam mogo i u 7 ali nisam htio ,kolke sam samo brkove imo ,svi me pitaju što se ne obriješ a ja neću![]()
A nema mi ništa mrže od brijanja ,nekad i po 5 dana se ne mogu da nakanim da obrijem pa zarastem ko vehabija
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Moras se zrtvovati.Frutek je napisao/la:**** brijanje svrbi, bolje malo potkratiti
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
vi o brijanju a ja u behutu pravom...
mati mi dala 50 KM u petak a ja sad evo u novcanik i imam 3 marke...a gdje je 25 april,kad je plata...ihhhhhh
mati mi dala 50 KM u petak a ja sad evo u novcanik i imam 3 marke...a gdje je 25 april,kad je plata...ihhhhhh
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja sam opet cuo da vole kratku bradicu....Elegant je napisao/la:Moras se zrtvovati.Frutek je napisao/la:**** brijanje svrbi, bolje malo potkratiti
Zene vole obrijano.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Istraživanja kažu da 90% devojaka vole muškarce u roze majcama. Ironično je to što 90% muškaraca koji nose roze majce ne vole devojke.Elegant je napisao/la:Moras se zrtvovati.Frutek je napisao/la:**** brijanje svrbi, bolje malo potkratiti
Zene vole obrijano.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Megamon
- Kontakt:
Zna li neko postoji li neki nacin da se preko LG KP500 Cookie gleda TV?
Znam da je prije moglo al' sad nece
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
odes na internet preko moba, na bh mobile stranicu, kako se zove vec, i tamo ima pise za TV, gledao sam ja na svom Galaxyu podavno, nemam vise kredita da idem na internet, pa ti ne mogu tacno reciMegamon je napisao/la:Zna li neko postoji li neki nacin da se preko LG KP500 Cookie gleda TV?
Koliko ja znam, nemoze....i kod mene je taj mobitel, pa ako skontas kako, javi...Megamon je napisao/la:Zna li neko postoji li neki nacin da se preko LG KP500 Cookie gleda TV?
- Megamon
- Kontakt:
Znam prob'o sam.Meni na Cookiu nece a na drugim mobitelima radi bez problemaQUARESMA 18<<< je napisao/la:odes na internet preko moba, na bh mobile stranicu, kako se zove vec, i tamo ima pise za TV, gledao sam ja na svom Galaxyu podavno, nemam vise kredita da idem na internet, pa ti ne mogu tacno reciMegamon je napisao/la:Zna li neko postoji li neki nacin da se preko LG KP500 Cookie gleda TV?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hit sinoc u svlacionici malo Balja potegao
[youtube][/youtube]
Joj Bogeeeee najezih se
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Joj Bogeeeee najezih se
[youtube][/youtube]
- VolimLiverpool
- Kontakt:
You'll never walk alone.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Knjiga mi treba druze
Probaj nac na http://www.baneprevoz.com , tu sam ja nasao Hamleta, Robinson Kruso....i mnoge druge knjige....Samo F.K.S !! je napisao/la:Knjiga mi treba druze
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nema :/
Bilo je ovdje mnogo "likova" (da se ne izrazavam drugacije) koji su ismijavali Balju, no cinjenica je da on ima jedan od boljih glasova kada ga uporedis sa nasom estradom. Momak razvaljuje i pravo mi je krivo sto nije malo ozbiljnije usao u tu pricu... Ima pare i mogao bi sebi hitova nasnimati, ali nasa mahala se odmah nasla pametna da covjeka ismijava...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
@ samo FKS Imas ovdje, samo ne znam je li ovO cIjela knjiga .
Balja prejjak svegami
Balja prejjak svegami
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bravo to je to ima strasan glas i steta bi bilo da to ostane samo na sjedaljkama i pjesmama za stolom_dreamer_ je napisao/la:Bilo je ovdje mnogo "likova" (da se ne izrazavam drugacije) koji su ismijavali Balju, no cinjenica je da on ima jedan od boljih glasova kada ga uporedis sa nasom estradom. Momak razvaljuje i pravo mi je krivo sto nije malo ozbiljnije usao u tu pricu... Ima pare i mogao bi sebi hitova nasnimati, ali nasa mahala se odmah nasla pametna da covjeka ismijava...
[youtube][/youtube]

Laka vam noc...
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Smijem se vec pola sata. Sve me boli od smijanja
Smijem se vec pola sata. Sve me boli od smijanja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.