Bilo je raznih izbjegavanja po putevima širom države

Bilo je raznih izbjegavanja po putevima širom države
I ko koga izbjeze na relaciji Zenica - BL?Maradona10 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 18:47Bilo je raznih izbjegavanja po putevima širom državeA i loših pokušaja, možda i bolje. Neka se bar nešto dešava
![]()
![]()
Robijaši stajali, dok su ovi prolazili. Navodno ih Lešinari nisu primjetili, jer su smišljali drugi stih pjesme "Teška vremena".Tempero je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:05I ko koga izbjeze na relaciji Zenica - BL?Maradona10 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 18:47Bilo je raznih izbjegavanja po putevima širom državeA i loših pokušaja, možda i bolje. Neka se bar nešto dešava
![]()
![]()
Tesko je primjetiti 20ak auta parkiranih, to je nesto sto se svaki dan vidi na M17.
Znamo mi i vi kako je bilo, napisao sam kolegi vašem sve o putu , o brojci vašoj, ekipi. Nije na meni da pišem bilo sta vise , pogotovo javno. Ako ovo smatrate nekim vašim plusom a našim minusom, neka bude tako. Ali suludo je pomisliti da 3 busa i 8-9 auta nije imalo muda stati na vas 50.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑29 maj 2024, 15:02Stajalo se tik pored ceste ali eto imali ste drugih planova taj dan nazalost.
Na sta to aludiras otac ti se daBogda okretao hebem ga u anus.CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 06:56Skripari vi možete slobodno na maturalne....vas još necemo dirati, mora se izokretati onaj još 10tak godina pa možda nešto i bude
Po njegovoj prici vjerovatno nikad niko ne moze prismrditi lesinarima i oni su glavni uvijek, ekipa koja je bila na Grbavici je vise nego smijesna.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:23Znaci Lesinari hladno mogli ugasiti Robijase i jednostavno izabrali da to ne urade?
Zar nije u prvi mah pisano kako nisu primjetili? Sad odjednom se zna i broj i gdje su stajali, kako?
O mudima niko ne prica, ali na sceni gdje Manijaci otimaju bubanj Apachima da Lesinari propuste ovakav zicer, eh to mi je nevjerovatno.
@mrkimedo nisu poljaci u pitanju, ali ste zbog madjara izgubili maglajlije![]()
Ostavljam vam da palamudite ovdje, vi sto akcijate po forumu. Neka vas.Pablo11 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:52Po njegovoj prici vjerovatno nikad niko ne moze prismrditi lesinarima i oni su glavni uvijek, ekipa koja je bila na Grbavici je vise nego smijesna.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:23Znaci Lesinari hladno mogli ugasiti Robijase i jednostavno izabrali da to ne urade?
Zar nije u prvi mah pisano kako nisu primjetili? Sad odjednom se zna i broj i gdje su stajali, kako?
O mudima niko ne prica, ali na sceni gdje Manijaci otimaju bubanj Apachima da Lesinari propuste ovakav zicer, eh to mi je nevjerovatno.
@mrkimedo nisu poljaci u pitanju, ali ste zbog madjara izgubili maglajlije![]()
Pa ne moras nas ostavljati da palamudimo, reci nam samo istinu. Niko ne akcija, ali zasto ste propustili ugasiti Robijase? Sve sa utakmice u Banovicima je bilo tu + sve i jedan je imao majicu Robijasa ili podgrupa.Maradona10 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 12:23Ostavljam vam da palamudite ovdje, vi sto akcijate po forumu. Neka vas.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Paromlinac i 22 gosta.