I onda propadne to, pa ide opet skupatina, opet ista prica

Dugovi rastu, friziraju ze izvjestaji, svaki stari ljudi u upravi su vrhunski posao uradili i smanjili dug, a stvarno stanje ni blizu onom sto pricaju

Znam svašta i dobro i loše, poznajem i neke ljude bliske klubu ali to da je došlo 20-ak slovenaca je čista laž.Daj imena molim te i nikad više neću slova napisati i počet ću navijati za Celjelimvotehula je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:06Druze, ovo su sve cinjenice koji i ti sam vrlo lako mozes provjeriti. Nemoj meni vjerovati, nadji nekog vaseg ko je upucen i nije bot i priupitaj ga. Ovo je javna tajna, pola grada ovo zna.Anex je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:02Daj ba mani se laži,kojih 20-ak ljudi?Bolje ti je prati borbu amar/miske i što je Gredić dobio nogu u bulju manje ćeš se ofirati i bar se tiče tvog klubalimvotehula je napisao/la: ↑29 maj 2024, 20:14
Obrisi se oko usta, zapjenio si od bjesnila.
Evo ti jedna informacija u vezi tvog kluba. Mirvic je (konacno) shvatio sta mu ovi rade, koliko su se rastaljivali i koliko su ostetili klub, ugradjujuci se i dovodeci smijesne igrace, pa krenuo da ih otjera.
Ibricic, seljacic premazan svim bojama, uspio je sebi zavrsiti preko Spahica i drugih da mu NSBiH skine suspenziju, sto je Mirvica sjebalo da valja. Inace, ko ne zna, puklo je izmedju Ibricica i Mirvica ima par mjeseci.
Na ovo sve treba dodati nekih 20-ak ljudi koji su dosli iz Slovenije, a pozaposljavani su u vas klub. Problem je to sto su pametni Janezi skontali da ako ide jedan, onda moraju ici svi. Samo Rozman i Ibricic traze 300 hiljada maraka da odu. Mirvic sve to jednostavno ne moze podnijeti finansijski, povaljen je i naguzen. Jos su mu ekipu napunili svojim igracima, a svi na jakim i visegodisnjim ugovorima.
Nema pojma kako da ih otjera, pokusava da nadje neki dogovor. Cak je krenuo i da uplice neke ljude, sto bi mogao postati veliki problem. Vidjecemo ubrzo hoce li uspjeti, ali tesko. Velika je vjerovatnoca da ce oni nastaviti da vas karaju i pljackaju, a da ce se Mirvah poklopiti. Podrazumijeva se da nikakav trofej necete i ne mozete uzeti, ali i na Europu mozete zaboraviti ako ovako ostane.
![]()
Šta je bilo ,nisi očistio video player pa ti pojeo kazetu utakmice sa Dortmundom ili je nestalo crvenog materijala ,pokupovale maturanticev za haljine.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:17Prosle godine je i bilo nekoliko postova o Zrinjskom, ljudi osvojili duplu krunu i bilo je 5-6 postova o njima.
Iako su napravili velik uspjeh ove godine, grupna faza i osvojen kup, niko ništa o njima.
To je klub original Inter Miami
Stvarno ne razumijem kako im je prosjek posjeta u ligi na velikom šestom mjestu. Svaka im čast kad uzmeš u obzir da nikoga nije briga o zrinskom
I da, ovaj post sam napisao da ljudi ne zaborave da ova plastika postoji
Godinu prije ste ispali od treceligasa odmah na startuAnex je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:58U kupu smo igrali polufinale a godinu prije finale,i to je borba za trofej do kraja,za razliku od nekih koji se ne bore nizašto odavno osim za sergiju i izbacuju ih niželigaši19vendetta87 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:26Za koji se tacno trofej borite? Prvaka prijateljskih utakmica ili trofej treceg mjesta, kojeg je ove sezone Velez uzeo, a mi prosle godine?
Ne bih ulazio u vele polemike, al ovaj dio gdje si naveo livada je uvijek livada, dodao bi i fasista je uvijek fasista!Marko1905 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:20Šta je bilo ,nisi očistio video player pa ti pojeo kazetu utakmice sa Dortmundom ili je nestalo crvenog materijala ,pokupovale maturanticev za haljine.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:17Prosle godine je i bilo nekoliko postova o Zrinjskom, ljudi osvojili duplu krunu i bilo je 5-6 postova o njima.
Iako su napravili velik uspjeh ove godine, grupna faza i osvojen kup, niko ništa o njima.
Stvarno ne razumijem kako im je prosjek posjeta u ligi na velikom šestom mjestu. Svaka im čast kad uzmeš u obzir da nikoga nije briga o zrinskom
Nas može biti 50 ili 5000 ,livada je uvijek livada a osam titula je osam titula .Ne trudi se da odgovoriš ….
Fashistic plastic Since 1905 ,1912,1917,1992.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:41We have Inter Miami at home!
Inter Miami at home:
Plastika je uvijek PLASTIKA !
Marko1905 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:20Šta je bilo ,nisi očistio video player pa ti pojeo kazetu utakmice sa Dortmundom ili je nestalo crvenog materijala ,pokupovale maturanticev za haljine.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:17Prosle godine je i bilo nekoliko postova o Zrinjskom, ljudi osvojili duplu krunu i bilo je 5-6 postova o njima.
Nas može biti 50 ili 5000 ,livada je uvijek livada a osam titula je osam titula .Ne trudi se da odgovoriš ….
Ne znas ti kakva je euforija kad svake trece godine mozes najaviti mozda borbu za titulu, mozda borbu za kup i mozda prolazak kojeg pretkola u europi.Marko1905 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:20Šta je bilo ,nisi očistio video player pa ti pojeo kazetu utakmice sa Dortmundom ili je nestalo crvenog materijala ,pokupovale maturanticev za haljine.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:17Prosle godine je i bilo nekoliko postova o Zrinjskom, ljudi osvojili duplu krunu i bilo je 5-6 postova o njima.
A dugme im zapjeva “Šta bi dao da si na mom mjestu …”tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:58Ne znas ti kakva je euforija kad svake trece godine mozes najaviti mozda borbu za titulu, mozda borbu za kup i mozda prolazak kojeg pretkola u europi.Marko1905 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:20Šta je bilo ,nisi očistio video player pa ti pojeo kazetu utakmice sa Dortmundom ili je nestalo crvenog materijala ,pokupovale maturanticev za haljine.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:17Prosle godine je i bilo nekoliko postova o Zrinjskom, ljudi osvojili duplu krunu i bilo je 5-6 postova o njima.
Prestati necemo nikada
A 2019 dupla19vendetta87 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:26Godinu prije ste ispali od treceligasa odmah na startuAnex je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:58U kupu smo igrali polufinale a godinu prije finale,i to je borba za trofej do kraja,za razliku od nekih koji se ne bore nizašto odavno osim za sergiju i izbacuju ih niželigaši19vendetta87 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:26
Za koji se tacno trofej borite? Prvaka prijateljskih utakmica ili trofej treceg mjesta, kojeg je ove sezone Velez uzeo, a mi prosle godine?![]()