KRENIT DAN TE YEBO KRENIT

Višegrađani polako ,pripazite na zdravlje,puno ste zapjenili
Od one noci nema vise ni lahke, a ni mirne..jer oni znaju.....Marko1905 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 01:08Višegrađani polako ,pripazite na zdravlje,puno ste zapjenili
Što se tiče videa Bolfin mali zna popraviti video ,bit će u redu ,evo ja cu ga zamoliti.E sad je li kazeta čitava ne znam .
Za krpe sam vam provjerio, ima trgovina sa raznim vrstama tekstila pa i u crvenoj boji ,u Bejrutu , za vas koji ste iz visegrada i okolnih mjesnih zajednica i općina ,to vam je naselje kod željezničkog i autobuskog kolodvora ,istog onog kojeg ste nam oteli u proteklom ratu.
Što se tiče povijesti i nastanka vaše omiljene teme HŠK Zrinjskog obratite se Zlatku Serdareviću ,mostarskom povjesničaru ,inače bošnjaku ,čovjek će vam u detalje objasniti sve sto vas interesuje.Možda vam se ne svidi šta će vam reći ali yebiga čovjek barata činjenicama.Lahku i mirnu noć susjedi!
Semiti Međugorje Zieg Heil Kabirijev Pakšu Frei
Tog zlatka niko ne podnosi, vodi ga sebi kuci ono sto on prica je mozda vazilo prije rata a nakon otimanja stadiona onu pricu moze zavezati macku o rep.Marko1905 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 01:08Višegrađani polako ,pripazite na zdravlje,puno ste zapjenili
Što se tiče videa Bolfin mali zna popraviti video ,bit će u redu ,evo ja cu ga zamoliti.E sad je li kazeta čitava ne znam .
Za krpe sam vam provjerio, ima trgovina sa raznim vrstama tekstila pa i u crvenoj boji ,u Bejrutu , za vas koji ste iz visegrada i okolnih mjesnih zajednica i općina ,to vam je naselje kod željezničkog i autobuskog kolodvora ,istog onog kojeg ste nam oteli u proteklom ratu.
Što se tiče povijesti i nastanka vaše omiljene teme HŠK Zrinjskog obratite se Zlatku Serdareviću ,mostarskom povjesničaru ,inače bošnjaku ,čovjek će vam u detalje objasniti sve sto vas interesuje.Možda vam se ne svidi šta će vam reći ali yebiga čovjek barata činjenicama.Lahku i mirnu noć susjedi!
Pozdravi nam @Baader.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 09:19Kako sam iskusno vratio temu na Velež vs Zrinjski![]()
Allahemanet raja na ovom forumu. Dosta skoro 4 godine na ovom forumu. Pozdravljam vas
Nadam se da ste se nasmijali bar jednom, pozdrav svima, pa čak i susjedima![]()
Moze li mu se poslati gift na tiktoku umjesto prisustva?
Fali ti Sloboda - Čelik. Bilo je napeto u zadnjem okršaju:KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2024, 09:54Kad vec pricamo o rivalitetu, redom:
Zeljo - Sarajevo
Zeljo/Sarajevo - Celik
Zeljo/Sarajevo - Borac
Mostarski derbi
Stolac - Velez
I do prije par godina Zeljo/Sarajevo - Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.