FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Ovo ce mi biti najteze "Jesam vam rekao"
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
stojko je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:55Meščini da nama uopste nece biti zanimljivaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:20100%, bice najteza i najzanimljivija sezona u zadnjih ne znam koliko godina. Bas ce zajebano biti. To je jedan od razloga sto me brine ovo sve, bas bi mogli izvisiti ako se budemo zajebavali.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:45Mislim da ce liga biti duplo teza sljedece sezone.Svi ce se dobro pojacati a 4 ispadaju.Ovi sa dna ce gledati svaki bod da uzmu.Svaki je zlatan.Ako se ne pojacamo adekvatno imat cemo problema i Evropu izboriti.Otisla nam 2 igraca vec,jos 2 ce brzo,za 3-4 navodno imamo ponude a imas par igraca koji su se jako lose pokazali.Nadam se da cemo potpisati dvojicu trojicu do priprema

Kao ni prosla uostalom. Osrednjost,borba izmedju 4-6 mjesta nije zanimljiva.
No,mozda nas Mirvah iznenadi pa se ukljucimo u extra zanimljivu borbu za opstanak.

AVNOJ je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:54Nek Mirvić digne neki kredit![]()
Nisam baš siguran ali mi se čini da sinti jedan od rijetkih odma u startu "procijenio" ovog Rozmana.![]()
![]()

Zna se ko je prvi tjerao Skijasa. Zna se ko je izmislio termin Skijas.
Te zasluge ne dam nikome !
Jesam vam govorio

Sta ti je ba,sta ti psujes tako momku.Ima pravo na svoje misljenje.JVVVST je napisao/la: ↑30 maj 2024, 09:47I ja tebi mamu. Mozel tako?ledesma je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:46Husref je smradina jedna velika, yeba li mu azmir i gicko zenuTatamata1946 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:35Onako pricajuci sa svojom rajom i poznanicima stekao sam utisak da je vecina da ostane Rozman. Manjina je za Husrefa
Debilu, ljigo jedna retardirana.
Za smjenu sam ako se nadje adekvatna zamjena a ne Husref i tako ti slicni.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Smjena ili ne, ovo postaje sve veci cirkuz.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Dobro uopće i postojimo.
Sarajevo je u ovoj sezoni WWin lige Bosne i Hercegovine koristilo usluge 37 fudbalera, a 43 su se našla u protokolu za utakmicu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Nadam se da je zaje bancija ovo sto mislite da je ovaj lik stvarno Ismir Mirvic. I impostering je kaznjiv krivicno. Just saying.H8Z7 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 20:32BratSurreal je napisao/la: ↑29 maj 2024, 20:04Gospodine predsjediče, budući da imate vremena da katkad uđete na forum, pogledajte postove @H8Z7, dečko je velika nada scoutinga, vi ste ozbiljan čovjek, pa se nadam da nećete izignorirati njegove preporuke.IsmirMirvic je napisao/la: ↑29 maj 2024, 20:00Pregovori su u toku i to je sve sto mogu reci. Jucer sam napisao nesto opsirnije. Post je lako naci. Pozdrav!
Pozdrav!![]()
Inače ako Aktobe izvučemo protiv nas će igrati jedan momak kojeg sam ovdje postavljao.
Ima on ponude iz Njemačke, Italije itd. teško ovdje da dođe.Aduka87 je napisao/la:Ne znam jel iko pisao, Nikoličius vise nije SD Hajduka, pa et u slucaju odlaska Ibricica, reaguj Mirva.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
MirkoPlazibat je napisao/la: ↑12 maj 2024, 21:38Husref je hinjavac.
Svaka legenda u historiji ovog kluba zaslužuje poštovanje za svoj doprinos, ali isto tako treba da shvate da nijedna osoba, bez obzira na svoj status ili utjecaj koji ima, nije veća od institucije kluba.
FK Sarajevo je mnogo više od pojedinaca ili određenih tribina.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Naravno da je zezancija druže, samo ne spominji to krivično djelo prošli put umalo rat ne izbi ovdje zbog toga.pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 maj 2024, 10:57Nadam se da je zaje bancija ovo sto mislite da je ovaj lik stvarno Ismir Mirvic. I impostering je kaznjiv krivicno. Just saying.H8Z7 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 20:32Brat![]()
Inače ako Aktobe izvučemo protiv nas će igrati jedan momak kojeg sam ovdje postavljao.
Ima on ponude iz Njemačke, Italije itd. teško ovdje da dođe.Aduka87 je napisao/la:Ne znam jel iko pisao, Nikoličius vise nije SD Hajduka, pa et u slucaju odlaska Ibricica, reaguj Mirva.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ovo nije misljenje, za misljenje treba imat mozak.
Misljenje bi bilo da ne zeli Husrefa za trenera, sto postujem, ne moramo svi zeliti isto. Eto i ti si to rekao, pa nemam nista protiv tebe.
Sad procitaj post opet pa vidi kako zasluzuje da mu se.odgovori.
Misljenje bi bilo da ne zeli Husrefa za trenera, sto postujem, ne moramo svi zeliti isto. Eto i ti si to rekao, pa nemam nista protiv tebe.
Sad procitaj post opet pa vidi kako zasluzuje da mu se.odgovori.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 30 maj 2024, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stavi samo izvor na kraju teksta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- egocentrik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
H8Z7 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:02Naravno da je zezancija druže, samo ne spominji to krivično djelo prošli put umalo rat ne izbi ovdje zbog toga.pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 maj 2024, 10:57Nadam se da je zaje bancija ovo sto mislite da je ovaj lik stvarno Ismir Mirvic. I impostering je kaznjiv krivicno. Just saying.

A ti brate, hajde CV i predaj u klub. Sta cekas?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Kako stvari stoje Rozman mora otici a Mirvic naci trenera kod kojeg ce igrati ovi igraci koje on dovodi na svoju ruku.
You are someone else I am still right here
Auh, čini se da je situacija u klubu čak i gora od loše taktike i mentaliteta igrača tokom utakmice, kada ovako pogledamo stvari - uopće ne čudi, pa kao one izjave Rožmana, jer odnos struke i menadžmenta zadnji mjesec i ne postoji
Leterme imenovan, bez odobravanja vlasnika Tana, kojeg je prethodno Belgijanac javno popljuvao, uz sve to javljamo se igračima, pregovaramo, ali to ne radi sportski direktor kojeg smo doveli (Kao u dobra, stara vremena).
Pa evropske utakmice su doslovno iza ćoška, a mi u apsolutnom rasulu i šta sad neko po svom nahođenju dovodi igrače i onda ako dođe novi trener, jbg radi sa ovim što se svidjelo nekom desetom iz kluba
Niko ozbiljan se neće prihvatiti ovog projekta, tako da je i jasno što je Husref glavni kandidat.

Leterme imenovan, bez odobravanja vlasnika Tana, kojeg je prethodno Belgijanac javno popljuvao, uz sve to javljamo se igračima, pregovaramo, ali to ne radi sportski direktor kojeg smo doveli (Kao u dobra, stara vremena).
Pa evropske utakmice su doslovno iza ćoška, a mi u apsolutnom rasulu i šta sad neko po svom nahođenju dovodi igrače i onda ako dođe novi trener, jbg radi sa ovim što se svidjelo nekom desetom iz kluba

Niko ozbiljan se neće prihvatiti ovog projekta, tako da je i jasno što je Husref glavni kandidat.
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 30 maj 2024, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Ismir Mirvic grobar Sarajeva, kako sam pisao prije godinu sada je jos gore
Možemo li dobiti nazad Seat afere i pojačanja iz Mladost DK, tad smo očigledno izgledali stabilnije i čvršće nego sada, ovo isto da se neko zayebava, prave reality show od kluba.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Joj propustio si show samo takav kad je to bilo hahahaha.pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:23H8Z7 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:02Naravno da je zezancija druže, samo ne spominji to krivično djelo prošli put umalo rat ne izbi ovdje zbog toga.pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 maj 2024, 10:57
Nadam se da je zaje bancija ovo sto mislite da je ovaj lik stvarno Ismir Mirvic. I impostering je kaznjiv krivicno. Just saying.![]()
![]()
Nisam u toku, a dobro je da je zahebancija.
A ti brate, hajde CV i predaj u klub. Sta cekas?
Nah, već sam slao u par klubova nikakav odgovor nisam dobio tako da sumnjam i u nas, a bukvalno tražim besplatno da radim ni marke nisam tražio.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Prema svim izvorima informacija, dešavanjima i dosad urađenom, potvrđuje se malo pomalo ono što je nekolicina pisala ovdje, Ismir je možda fakat najveći problem ovog kluba...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bvsic, MSOZ101, rimljanin90, ubipara i 75 gostiju.