Period od januara do decembra. A članske kartice su u nas sezonske, a ne kao kod Sarajeva npr. godišnja članarina (od 1.1. do 31.12.). Mislim da je to razlog, nek' me neko ispravi ako nije takoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 maj 2024, 13:51Ovo je zadnja sezona i nesto je frizirano tu jer imamo 2600 clanova po 20 maraka 52 000. Za tvoju informaciju Celik ima 500 clanova po 60 maraka sto je 30 000. Opet duplo manje![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 30 maj 2024, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Dobio bi i Čelik da im imaju gdje uplatiti.
Jedino na ruke da im daju.
Jedino na ruke da im daju.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Sezona 2020/21 - Kantonalna liga ZDK *Bez publike zbog korone, donatorske ulaznice
1. NK ČELIK - NK NOVI SEHER: 2409
2. NK ČELIK - FK PROLETER: 795
3. NK ČELIK - FK BORAC TETOVO: 1077
4. NK ČELIK - NK NEMILA: 420
5. NK ČELIK - FK FORTUNA ZENICA: 375
6. NK ČELIK - NK VARES: ?
7. NK ČELIK - NK ZEPCE: ?
8. NK ČELIK - NK NAPREDAK: ?
9. NK ČELIK - NK SPORTING ZENICA: ?
UKUPNO ULAZNICA: 5075
Poštovani naši Rođeni, ovom prilikom Vam se još jednom zahvaljujemo na nezaboravnoj sedmici u kojoj smo svima pokazali zašto smo klub RAje, ljubavi, prkosa i ponosa.
Za utakmicu protiv FK Borac, broj kupljenih donatorskih karata u ovom trenutku iznosi 11.894!!!
Idemo dalje zajedno, do kraja, svi kao jedan...
Mostar u srcu, Velež do groba!", poručili su iz Veleža
U koroni u jednoj utakmici uzeli duplo vise donatorskih nego oni u citavoj sezoni
Mislim da smo na kraju korone sveukupno uzeli oko 40 000 donatorskih. I truhlo dosao ovdje pisati o ucescu navijaca u klub nikad nisu prebacili 1000 clanarina u istoriji
Dok se vode ove glupe rasprave mislim da bi se svi trebali potruditi da se napravi sad neki sastanak svih klubova i da se da doznjanja i Vici i Borcu da se ova godina ne smije ponoviti i da niko nece tolerisat i cim se prvi put desi da svi klubovi imaju jasan stav a to je da se prekida liga i da se ne moze naataviti pa nek se onda i Uefa malo pozabavi ovim pitanjem.
Sigurno je onaj ćelavi Krpelj posuo kiselinu po papiru, pa se ne vidi još jedna 0 kod članstva. Po qrčenju na forumu više odgovara da je prihod 450 000 nego 45 000.
Zapjenio pijačar pa ne shvata da samo sebe bruka u poređenju broja donatorskih protiv Borca iz Banja Luke i Novog Šehera.
Zapjenio pijačar pa ne shvata da samo sebe bruka u poređenju broja donatorskih protiv Borca iz Banja Luke i Novog Šehera.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Kakve veze ima donatorska protiv Borca i Novog Sehera. Valjda je uzimas radi pomoci klubu. Znaci da niste mogli na stadion a igrali protiv Zelje uzeli bi 10 hiljadaTruhlo je napisao/la: ↑30 maj 2024, 14:01Sigurno je onaj ćelavi Krpelj posuo kiselinu po papiru, pa se ne vidi još jedna 0 kod članstva. Po qrčenju na forumu više odgovara da je prihod 450 000 nego 45 000.
Koji babun poceo se gubit u lazima
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
-
Direktorcic
- Kontakt:
A gdje je Aida Halac sto je bliska gradonacelniku,sto vam preko narko kartela ne opra pare preko celika,eto niste ni tu zanimljivi retardosi,a idealna ste prilika za to
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Gdje mi je Truhlo
Evo sada sam malo bacio pogled na ta stara covid vremena. Pa mi smo i protiv Krupe uzeli donatorskih kao oni u citavoj sezoni
Evo sada sam malo bacio pogled na ta stara covid vremena. Pa mi smo i protiv Krupe uzeli donatorskih kao oni u citavoj sezoni
https://sportsport.ba/fudbal/velez-obja ... uba/372139Dok svi žalimo što ne možemo na stadione, klubovi ispaštaju. Velika sredstva od ulaznica, sponzora i svega ostalog 'propadaju', ali navijači Veleža nisu se htjeli pomiriti s tim.
Naime, za ovaj meč sa Krupom kupili su čak 4.128 karata, iako je meč igran bez publike.
- Shategabri
- Kontakt:
Priupitaj ga koliko ih se ono jednom odazvalo na akciju kad su završili na naslovnoj AvazaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 maj 2024, 14:17Gdje mi je Truhlo
Evo sada sam malo bacio pogled na ta stara covid vremena. Pa mi smo i protiv Krupe uzeli donatorskih kao oni u citavoj sezoni![]()
https://sportsport.ba/fudbal/velez-obja ... uba/372139Dok svi žalimo što ne možemo na stadione, klubovi ispaštaju. Velika sredstva od ulaznica, sponzora i svega ostalog 'propadaju', ali navijači Veleža nisu se htjeli pomiriti s tim.
Naime, za ovaj meč sa Krupom kupili su čak 4.128 karata, iako je meč igran bez publike.
Koševo Zapad
E cuj zena isla na praksu u SCC, NoDi ponesi torte u Makijato cim dodjes u Sarajevo.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Donio sam kad smo igrali protiv Dinamo Minska hahahah
Doduse nije Makijato
ABd kad dodjem samo nek ovi nasi nastave igrati ovako ko zadnjih 6 utakmica i dobro je
bice kolacaaa
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Bolje je Sarajevu da uzme Denisa Corica iz Posusja i ubije dvije muhe jednim udarcem. Popisa se po komsijama koji su ga s razlogom zapikali i dovede prejebenog mladog trenera koji poznaje nasu ligu. Odrijesit mu ruke da dovodi po svojoj zelji bez uplitanja ikakvih sportskih direktora sa strane. Lik preporodio onakvo Posusje u Sarajevu bi prekuco gdje ima para da se dovede dobar igrac
pijaĆar ima info o tome koga je Zrinjski zapikao.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Govorim o njihovim komsijama koji su zapikali Corica. Poceo si i ti sizofrenisat nisi dobar 
Ja jos cekam da vidim sta ce uefa reci na one silne mailove koje ste im slali ovde sa foruma.Ejnur je napisao/la: ↑30 maj 2024, 13:59Dok se vode ove glupe rasprave mislim da bi se svi trebali potruditi da se napravi sad neki sastanak svih klubova i da se da doznjanja i Vici i Borcu da se ova godina ne smije ponoviti i da niko nece tolerisat i cim se prvi put desi da svi klubovi imaju jasan stav a to je da se prekida liga i da se ne moze naataviti pa nek se onda i Uefa malo pozabavi ovim pitanjem.
- Shategabri
- Kontakt:
Realno, boli qrc sve i jedan klub sad za to.Ejnur je napisao/la: ↑30 maj 2024, 13:59Dok se vode ove glupe rasprave mislim da bi se svi trebali potruditi da se napravi sad neki sastanak svih klubova i da se da doznjanja i Vici i Borcu da se ova godina ne smije ponoviti i da niko nece tolerisat i cim se prvi put desi da svi klubovi imaju jasan stav a to je da se prekida liga i da se ne moze naataviti pa nek se onda i Uefa malo pozabavi ovim pitanjem.
Koševo Zapad
- TurkishAirlines
Da ti nije pijacara ti bi jeo suhu hranu i imao tvrdu stolicu
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Nije problem za budale,to nigdje u normalnom svijetu nemaHolyybotlom je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:49Sto je problem dvije škole pod jednim krovom ?Shategabri je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:47Ako gledaš uži dio grada, ok. Lijep je.NoDi80 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 00:21Mostar jedan od najljepsih gradova, mozda i najljepsi
Ali nema duse ko Sarajevo, kod vas od jedne skole prave dvije
Djeca se od malena ubijaju u pojam
I oni normalni ljudi ne mogu da prosperiraju u takvom okruzenju
Kad budete svi prvo mostarci, pa onda Bosnjaci i Hrvati tad ce te i uspjeti
No, prilaz ko da je kuga poharala. Zatvorene radnje, živa roba nema na ulici.
Samo fali ona travka iz američkih pustara da se kotrlja.
- Shategabri
- Kontakt:
Nećemo komšijama da otimamo treneraCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 maj 2024, 14:39Bolje je Sarajevu da uzme Denisa Corica iz Posusja i ubije dvije muhe jednim udarcem. Popisa se po komsijama koji su ga s razlogom zapikali i dovede prejebenog mladog trenera koji poznaje nasu ligu. Odrijesit mu ruke da dovodi po svojoj zelji bez uplitanja ikakvih sportskih direktora sa strane. Lik preporodio onakvo Posusje u Sarajevu bi prekuco gdje ima para da se dovede dobar igrac
Koševo Zapad