Tu su obojica stigli ali su povrijedjeniBrazzzoo123 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:42Sta bi sa Dala i Radeta, jesu li otpali definitivno ?
Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Je li neko vidio Loncara na ovim slikama s okupljanja i prvog treninga? Prodje mi kroz glavu da sam vidio sve igrace osim njega.

Evo stigo i Loncar
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Katic je textbook hercegovackog skutora i ustase...mercurial je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:32Katic je momcina. Na stranu sto mu je prvi izbor bila Hrvatska, ali isto tako je mogao ostati da ne igra ni za jednu. Mislim da ce dati svoj maksimum i da ce to biti dobro. Uostalom ako ne bude davao maksimum nece ni igrati. Barbarez i Spaha nisu levati. To su pokazali prema Vukovicu, ako neces ne moras, ali neces ni dok god smo mi tu. Nema s njima labavo i biranja. Isto je rekao za golmana Kovacevica, zavrsena stvar. Mi uostalom imamo i uvijek smo imali koristi od igraca koji nisu imali mjesta u drugim reprezentacijama i ne treba od toga bjezati.
On je brat sestara Katic, Darijane i Andrijane...prva je zastupnica u drzavnom parlamentu, druga ministar promet i komunikacije FBiH ispred HDZ-a...obje mezimice Dragana Covica i njihovi kucni prijatelji...
Kada je igrao u Glasgowu, naravno BiH mu nikada nije bila ni na pameti...kad je karijera krenula lagano da pada, sve dok je mogao da napravi neki ugovor (Zurich) ni tada se nije sjecao Bosne...sada kada je shvatio da stvari u karijeri ne idu planiranim tokom, te da mozda ne bi bilo lose igrati u nekoj reprezentaciji da se proba izvuci jos neki ugovor u karijeri - onda se sjetio da je BiH zemlja u kojoj njegovi roditelji zive...
Neka ga...i njega i Radeljica, medjutim nadam se da nece sutra uzimati minute na terenu Barisicu i ili potencijalno Husicu...
Pa nece on uzimati Minute nikome ko je kvalitetniji od njega. Ako taj Husic se razvije dovoljno da moze biti starter bice starter. Trenutno ni ne zasluzuje poziv. Nije Barbarez levat, to je dokazao mnogo puta. Nasi startni stoperi su svakako Anel-Denis-Seo. Prva zamjena je Barisic. Katic svakako ima 27 godina i ovi drugi su mladji od njega, a za godinu-dvije ce mozda u opticaju biti i Muharemovic, kasnije i Celik iz Sarajeva..
Nisam baš uvjeren da je Denis bolji stoper od Katića, a čak je i pitanje kakav je u odnosu na Barišića.mercurial je napisao/la: ↑30 maj 2024, 08:05Pa nece on uzimati Minute nikome ko je kvalitetniji od njega. Ako taj Husic se razvije dovoljno da moze biti starter bice starter. Trenutno ni ne zasluzuje poziv. Nije Barbarez levat, to je dokazao mnogo puta. Nasi startni stoperi su svakako Anel-Denis-Seo. Prva zamjena je Barisic. Katic svakako ima 27 godina i ovi drugi su mladji od njega, a za godinu-dvije ce mozda u opticaju biti i Muharemovic, kasnije i Celik iz Sarajeva..
Sigurno je samo da su on i Anel najuigraniji stoperski par, ali treba počet stvarat nove stoperske kombinacije.
Mišljenja sam da nam je ova godina došla ko budali šamar bez obzira na to što su prejaki protivnici. Treba razbit luzersko prokletstvo protiv jakih reprezentacija, a ovo je idealna prilika za to. Moramo konačno naučit igrat na rezultat i služit se svim legalnim i dostupnim sredstvima za izvlačenje rezultata i bodova. Ohrabruje me to što je Spahić u jednom intervjuu rekao da bi volio da igramo u stilu Atl. Madrida. Znači maltretiranje protivnika presingom, spremom i čvrstom igrom.
Vidjet ćemo šta će bit od toga
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Na stranu navijačke simpatije i patriotizam, a tu je Hadžikadunić neupitan, moraće se stvarati stoperska linija na osnovu kvaliteta.
Hadžikaduniću je 26, stagnira i nije najstandardniji u cvajtašu.
Trenutno nema trećeg stopera koji odskače kvalitetom, barem po rejtigu kluba, ali je realno da ima boljih.
Trenutno nema trećeg stopera koji odskače kvalitetom, barem po rejtigu kluba, ali je realno da ima boljih.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Katicev ” highest level ” je dosta jaci od Dennisovog, ja bas imam velika ocekivanja od Katica, i mislim da ce se on ustanit u prvi 11. Ali vidjet cemo, konkurencija je prilicno jaka sto me raduje. Kad su svi zdravi Seo i Anel su sigurni za treceg štopera ce biti borba.Horoz je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:09Na stranu navijačke simpatije i patriotizam, a tu je Hadžikadunić neupitan, moraće se stvarati stoperska linija na osnovu kvaliteta.
Po meni su, u perspektivi, toj trećoj stoperskoj poziciji najbliži Katić i Husić ako dođe. Najviše bih volio da Dennis dokaže da je najbolji ili da Muharemović eksplodira, zasad to nije izgledno.Sindikat12 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:34Katicev ” highest level ” je dosta jaci od Dennisovog, ja bas imam velika ocekivanja od Katica, i mislim da ce se on ustanit u prvi 11. Ali vidjet cemo, konkurencija je prilicno jaka sto me raduje. Kad su svi zdravi Seo i Anel su sigurni za treceg štopera ce biti borba.Horoz je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:09Na stranu navijačke simpatije i patriotizam, a tu je Hadžikadunić neupitan, moraće se stvarati stoperska linija na osnovu kvaliteta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Denis je odigrao maesltralno protiv Ukrajine.
Je li ovo najmladji spisak u historiji repke?
16 igraca do 26 godina
Cak 9 igraca ima 23 godine i manje
Evo Sosicu upravo skocila cijena na milion
16 igraca do 26 godina
Cak 9 igraca ima 23 godine i manje
Evo Sosicu upravo skocila cijena na milion
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Toliko mi je ohladila reprezentacija da bih bio zadovoljan sa time da se ne raspadnemo (kao što to inače radimo) ako primimo gol ili 2.
Primit cemo 10 u ova dva meca, nemoj ni gledati
Al veca je sramota primiti dva od Luxa nego 5 od Engleske
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Katic na onom intervju-u izgleda kao John Cena
Jos kad pocne upotrebljivati Five Knuckle Shuffle, ima da protivnike istrese iz shortseva
Ako bude u pola dobar kao Sunjic, bit ce dobro.

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ma neka ih i primimo. Ali šetkanje, vucaranje po terenu i nezainteresovanost je nešto što ubija želju da ih gledam uopće.
Nije sramota izgubiti od ovih repki, ali neka daju sve od sebe, to u biti se i jedino traži.
Što se tiče Lux-a.. jedna od najboljih odluka je bila da sam odlučio da ne gledam tu tekmu.

Sad bez zezancije, Lončar je jedini kojeg nisam vidio na ovim fotografijama. Je li kamenjar odbio poziv? To bi bilo super, mogao bi se zvati Danilović.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Pogledam godinu unazad i sjetim se da je selektor bio fudbalsko-nepismen lik, a pritom i senilni starac i ljigavac u duši. Pomoćnici mu neznalice kao i on, plus klimoglavači.
Čini se da je sunce izašlo na pravu stranu i što se naše repke tiče. Valjda.
Čini se da je sunce izašlo na pravu stranu i što se naše repke tiče. Valjda.
- BosnianDragon2024
- Kontakt: