Premijer liga BiH - aktuelno

Balorda
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Balorda » 30 maj 2024, 15:43

Campobello je izgleda uspio u skoro nemogućem, uspio je otjerati zeničke mutante s teme.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 30 maj 2024, 15:45

Balorda je napisao/la:
30 maj 2024, 15:43
Campobello je izgleda uspio u skoro nemogućem, uspio je otjerati zeničke mutante s teme.
Malo je žalosno da se nazor guraju s premijerligašima iako neće igrati najviši rang bar 3 naredne sezone.
Koševo Zapad

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 maj 2024, 15:47

Ma da ti pravo kažem, nije meni do tog ranga kojeg igraju, koliko je do intelekta kojeg (ne)posjeduju. Ovi najistureniji su obično i najgluplji, pa je zaista neugodni čitati, doduše od koga je i iz kojeg grada je, ne možeš ništa drugo ni očekivati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 30 maj 2024, 15:50

Balorda je napisao/la:
30 maj 2024, 15:47
Ma da ti pravo kažem, nije meni do tog ranga kojeg igraju, koliko je do intelekta kojeg (ne)posjeduju. Ovi najistureniji su obično i najgluplji, pa je zaista neugodni čitati, doduše od koga je i iz kojeg grada je, ne možeš ništa drugo ni očekivati.
Ne znam jesi bio u prilici i kako reaguju na Mostarce, al na Sarajlije ko bik na crvenu čohu.
Kaže jedna kolegica bolje da ne idete u lokal da ne imenujem, ako čuju naglasak, moglo bi biti problema.
Ko da ideš u Ruandu jbt :(
Koševo Zapad

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 30 maj 2024, 15:53

Shategabri je napisao/la:
30 maj 2024, 15:50
Balorda je napisao/la:
Ne znam jesi bio u prilici i kako reaguju na Mostarce, al na Sarajlije ko bik na crvenu čohu.
Kaže jedna kolegica bolje da ne idete u lokal da ne imenujem, ako čuju naglasak, moglo bi biti problema.
Ovo je rangu onoga kad cetnici kazu da je Sarajevo poput Teherana. Taj nivo gluposti i zatucanosti. Iskrene cestitke :salut:
Srce, čast i ponos!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 maj 2024, 15:55

Balorda je napisao/la:
Vidjeli smo svi vaš intelekt i pamet u rentanom apartmanu.
Trebaš baš baš biti pametan pa izgubiti historiju cijelu na takav način. Nemojte samo vi pijaćari nikome moralisati.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 30 maj 2024, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 30 maj 2024, 15:56

Venom je napisao/la:
30 maj 2024, 15:53
Balorda je napisao/la:
Ovo je rangu onoga kad cetnici kazu da je Sarajevo poput Teherana. Taj nivo gluposti i zatucanosti. Iskrene cestitke :salut:
Misli šta hoćeš, lično doživio.
Pri tom nemam nekakav naglasak tipa da puno šuškam, šanerska priča i to.
Ako laže tvoja sugrađanka, lažem i ja.

Imao sam i pozitivno iskustvo sa prvom grupom Robijaša, mi u bordo majicama i kolega glupan hajmo na ćevape (znaš sigurno da se mora proći pored lokala gdje sjede Robijaši), izađe lik iz lokala i kaže nemojte to, može vas neko bezveze napast. I svaka mu čast.
Koševo Zapad

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 maj 2024, 16:00

Balorda je napisao/la:
Na nas su u obadva finala kupa reagovali sasvim normalno. U svakom lokalu gorilo grmile Velezove pjesme pilo se zajebavalo trosilo zivotom i bacalo bez kusura. Ne treba uzimati ovih par babuna koji nemaju ni clansku Celika kao reprezente Zenice. Ja cu to uvijek reci veci im je Velez prijatelj od Fuada Kasumovica i uvijek ce biti otvoren za njih da im pomogne jer smo bili tu gdje su oni

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 maj 2024, 16:04

Papanski im je ovo što promijeniše ploču na forumu kad su vidjeli da nećemo igrati na Bilinom Evropu. Interesdžije.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 maj 2024, 16:06

Balorda davno odvalio kad je vidio da neki trećeligaši napune 8500 ljudi protiv Buturović polja ili 9000 protiv drugoligaša iz Bijeljine.

I dalje želim sreću Veležu u evropi, nećete li koji dinar sami zaraditi da se konačno olakša pritisak na federalni budžet.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 maj 2024, 16:06

Balorda je napisao/la:
30 maj 2024, 16:04
Papanski im je ovo što promijeniše ploču na forumu kad su vidjeli da nećemo igrati na Bilinom Evropu. Interesdžije.
Ne znam sta se desilo ali vise sam bio za Bilino nego za Grbavicu jer su Celiku potrebnije pare nego Zelji. Ali ne pitamo se mi sta je tu je. Iduce sezone je igramo na svom stadionu i svakome bujrum na njega

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 30 maj 2024, 16:10

Kurccenje bez pokrica nije dobro.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 maj 2024, 16:14

Truhlo je napisao/la:
30 maj 2024, 16:06
Balorda davno odvalio kad je vidio da neki trećeligaši napune 8500 ljudi protiv Buturović polja ili 9000 protiv drugoligaša iz Bijeljine.

I dalje želim sreću Veležu u evropi, nećete li koji dinar sami zaraditi da se konačno olakša pritisak na federalni budžet.
Ma nisam toliko radi toga, koliko zbog 500 članova i 600 ljudi po utakmici u gradu koji je veći od Mostara i ima jedan klub.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 maj 2024, 16:17

RubikovaKocka je napisao/la:
30 maj 2024, 16:10
U pravu si zato trebate sto manje piskarati po forumu i pokusavati se mjeriti sa drugim klubovima. Bar ne dok imate 500 clanova i dok pravite video klipove da pozovete 2000 navijaca protiv Gradine. Mi smo u tisini gradili sve od grupe do kluba zato smo sada u samom vrhu od kojeg ste miljama udaljeni. Ne kazem da necete doci tu i da vas mrzi neko ali nikoga ne zanima vasa patetika. Trenutno ste nebitni svima vidite li da vas niko ne spominje. Dajte sebe da vratite Celik kao mi Velez i kada to uradite smatrati ce vas neko bitnim. Sumnjam da ces ti jer takvi koji su najglasniji sigurno nemaju ni clansku

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 30 maj 2024, 16:18

Nakon što je uprava Veleža poslala upit upravi Željezničara oko odigravanja evropskih utakmica na stadionu Grbavica danas je stigao i odgovor.

Naime, kako SportSport saznaje odgovor je bio pozitivan, te će Velež svoje evropske utakmice igrati na Grbavici.

Naravno, Željezničar će od Veleža dobiti određen novčani iznos, ali nam ti detalji nisu poznati.

Ovo je vjerovatno posljednji put da Rođeni igraju van svog terena evropske utakmice, a ta činjenica sigurno raduje navijače ovog kluba.

Gosp.Hasić je unaprijed uplacivao rentu
Ne znam ovaj gosp Kevelj kako ce keshirat

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 maj 2024, 16:20

svrakino1921 je napisao/la:
30 maj 2024, 16:18
Nakon što je uprava Veleža poslala upit upravi Željezničara oko odigravanja evropskih utakmica na stadionu Grbavica danas je stigao i odgovor.

Naime, kako SportSport saznaje odgovor je bio pozitivan, te će Velež svoje evropske utakmice igrati na Grbavici.

Naravno, Željezničar će od Veleža dobiti određen novčani iznos, ali nam ti detalji nisu poznati.

Ovo je vjerovatno posljednji put da Rođeni igraju van svog terena evropske utakmice, a ta činjenica sigurno raduje navijače ovog kluba.

Ko Mersin za Ibrahima Sehica :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 maj 2024, 16:21

Balorda je napisao/la:
30 maj 2024, 16:14
Truhlo je napisao/la:
30 maj 2024, 16:06

Ma nisam toliko radi toga, koliko zbog 500 članova i 600 ljudi po utakmici u gradu koji je veći od Mostara.
Polako, duga godina. Prošle godine 1022 člana, prihod oko 50 000 KM za razliku od vaših 45 000 KM. Sve to u godini trećeg ranga i većinu sezone na tabeli od 8. do 10. mjesta.

1700 je prosjek po utakmici, duplo više od vaših sezona iz premijer lige sa 800 ili 900 ljudi u prosjeku.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 maj 2024, 16:23

svrakino1921 je napisao/la:
30 maj 2024, 16:18

Srećom izabrali su Grbavicu, ne moramo strahovati od dronova i kiseline, sad je to vaš problem.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 30 maj 2024, 16:25

Kako ovi zenicani navale ko muha na ****,idite tamo na drugu temu,ne pripadate ovdje,niste zanimljivi i boli nas čuna za vas..Smaratee

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 30 maj 2024, 16:25

CampobelloDiMazara je napisao/la:
30 maj 2024, 16:17
RubikovaKocka je napisao/la:
30 maj 2024, 16:10
U pravu si zato trebate sto manje piskarati po forumu i pokusavati se mjeriti sa drugim klubovima. Bar ne dok imate 500 clanova i dok pravite video klipove da pozovete 2000 navijaca protiv Gradine. Mi smo u tisini gradili sve od grupe do kluba zato smo sada u samom vrhu od kojeg ste miljama udaljeni. Ne kazem da necete doci tu i da vas mrzi neko ali nikoga ne zanima vasa patetika. Trenutno ste nebitni svima vidite li da vas niko ne spominje. Dajte sebe da vratite Celik kao mi Velez i kada to uradite smatrati ce vas neko bitnim. Sumnjam da ces ti jer takvi koji su najglasniji sigurno nemaju ni clansku
Ma ne zamaraj se. Ja iz Bihaca dosao na festu u Zenicu, 30 Robijasa doslo da navija. Dodje ih mala cifra na domacu utakmicu kamoli na gostujucu. Smijesni navijaci.

A kako ne bi i bili, nisu dobili licencu za 1. Ligu FBiH. Nisu deblokirali racun jos iako najavljuju to godinama. Razna sela ih otresaju. Najbolje da se kao takvi ugase. Celik je proslost.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.