Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pitanje...ko ima veći potencijal David Vukovic ili Muharem Huskovic ?
Čovjek koji redovno igra u austrijskoj ligi, logično.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 00:10Pitanje...ko ima veći potencijal David Vukovic ili Muharem Huskovic ?
Realno ne treba nam Markovic sad, pogotovo jer je odlucio vratit Bicakcica i dovest Katica i Radeljica, imamo vec pun qrac stopera plus fali Barisic tu
-
- Kontakt:
Bicakcic nece biti dugo tu, on je za pocetak dok ne stvori ekipu. A bolje i njih dvojica jer ce tako otpasti Mujakic, i sa njima bi bili mirni na toj poziciji.
Uzmite u obzir da niko od mladih stopera U21, još i ne igra na ozbiljnom seniorskom nivou i pitanje je da li će zaigrati.
Bičakčić je star, rovit i realno igrač na kog se teško može ozbiljno računati, izuzev kao moralna podrška.
Trenutno raspolažemo sa Ahmedhodžić, Kolašinac, Hadžikadunić, Barišić, Katić, Radeljić, Mujakić, plus amater Muharemović kao podsticaj.
Sa tri povrede, Kolšinac, Barišić, Bičakić, našli smo se u situaciji da nemamo dovoljno stopera za formaciju sa tri nazad.
Bili smo prisiljeni da zovemo Mujakića, za kog mnogi smatraju da nema mjesta u reprezentaciji.
Husić i Marković nisu neka pljačka, ali sasvim sigurno su kvalitetom na nivou većine naših stopera. Relativno mladi i mogu napredovati.Sa njima bi imali roster koji je stabilan i siguran u slučaju standardne 2 povrede.
Dok ne iznikne neko od mladih, kad iznikne.
Bičakčić je star, rovit i realno igrač na kog se teško može ozbiljno računati, izuzev kao moralna podrška.
Trenutno raspolažemo sa Ahmedhodžić, Kolašinac, Hadžikadunić, Barišić, Katić, Radeljić, Mujakić, plus amater Muharemović kao podsticaj.
Sa tri povrede, Kolšinac, Barišić, Bičakić, našli smo se u situaciji da nemamo dovoljno stopera za formaciju sa tri nazad.
Bili smo prisiljeni da zovemo Mujakića, za kog mnogi smatraju da nema mjesta u reprezentaciji.
Husić i Marković nisu neka pljačka, ali sasvim sigurno su kvalitetom na nivou većine naših stopera. Relativno mladi i mogu napredovati.Sa njima bi imali roster koji je stabilan i siguran u slučaju standardne 2 povrede.
Dok ne iznikne neko od mladih, kad iznikne.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 29 maj 2024, 20:41, ukupno mijenjano 2 puta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ima li išta od Emina Hasića?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
bajraktarevic pozvan u olimpijsku SAD, je li ono nakon stk to odradi prelazi nama?
Volio bih malo skrenuti temu sa ovog okupljanja i gledati neki siri kontekst igraca koji se vrte oko reprezentacije. Ajmo pogledati neki 30ak igraca koji bi mogli konkurisati za kvalifikacije za WC 2026 :
Ova generacija dosta obecava i ako bi se 50% njih razvilo kako treba, mogla bi ovo biti najjaca generacija od nezavisnosti. Ipak, valjalo bi kada bi iskocio neki spic, krilo ili cak defanzivni vezni. Stidljivo cu reci da bi se mozda ova ekipa mogla potuci za medalju na iducem Euru 

92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ja mislim da ce Samed napraviti ino transfer na ljeto i nakon toga promijeniti reprezentaciju.
Buljubasic u Turskoj. Steta…

Ne znam klub, Zuban kaze samo da ide u Tursku
Navodno Basaksehir.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bolje da je u Hajduk otisao, ali dobro. Nek mu je sretno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je