FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Provjerena informacija! Osim trener, Guso trener golmana, a Ihtijarević SD. Dolaze nam dva provjerena fudbalera...
Evo i oni tebe selame!
Zamisli te scene hahahahahobrijanopile je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:19Provjerena informacija! Osim trener, Guso trener golmana, a Ihtijarević SD. Dolaze nam dva provjerena fudbalera...

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sve isti likovi, ima ih 4-5 koji konstantno vrte istu priču. Kada uvežemo nekoliko pobjeda i urade se dobre stvari u klubu nema ih nigdje i onda se plasira neka info u novine i eto ih ponovo.muhamedhulk je napisao/la: ↑30 maj 2024, 19:30Stanje redovno na forumu - hejteri na broju.
Nervoza sto nema info ili?
Samo sabura.
Štilić i Mekić.obrijanopile je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:19Provjerena informacija! Osim trener, Guso trener golmana, a Ihtijarević SD. Dolaze nam dva provjerena fudbalera...
Ne pišite te ideje, ako Mirva pročita možda ga i kontaktira 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
ja mislim da bi ovaj forum pao odmaAduka87 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:21Zamisli te scene hahahahahobrijanopile je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:19Provjerena informacija! Osim trener, Guso trener golmana, a Ihtijarević SD. Dolaze nam dva provjerena fudbalera...![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pošto mi je na listi gnjavatora, ako može info je li Djipke još uvijek valja gluposti ili se "spametovao" pa da ga skinem s liste.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Kao nekada Ibrakovic, sa razlikom sto je Ibrakovic i osvojio nestaEvander je napisao/la: ↑30 maj 2024, 19:43Ma gdje ces to reci.
Nije istin da se potpisivalo milion igraca, preplacivali se, a onda tjerani uz otpremninu.
Ma Mirvic svoje pare daje![]()
Malo se dozvao, skini gaaaa s blokaaaaa, niko nek ne bude blokiraaaaaaan...MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:53Pošto mi je na listi gnjavatora, ako može info je li Djipke još uvijek valja gluposti ili se "spametovao" pa da ga skinem s liste.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- NisamInSajder
- Kontakt:
Isto, ali se isto pisalo i za Rožmana. Ako se nije širih ruku i dočekao, nego što bi se zada Zeljković dočekao.Seipronto je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:21Pa realno Zoran Zeljković nije loš stručnjak, možemo biti zadovoljni ako on preuzme međutim idu pripreme pa Europa i neće imati dovoljno vremena da uigra ekipu onako kako on želi, osim toga ako promijenimo 6-7 igrača kao što inače radimo crno nam se piše...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ih nije jedini, ali vidim da je danas zaredao s postovima. Pa rekoh da vidim šta ga je to inspirisaloNazorUso je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:55Malo se dozvao, skini gaaaa s blokaaaaa, niko nek ne bude blokiraaaaaaan...MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:53Pošto mi je na listi gnjavatora, ako može info je li Djipke još uvijek valja gluposti ili se "spametovao" pa da ga skinem s liste.

Ceka zvanicno saopsrenje, ukratkoMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2024, 21:02Ih nije jedini, ali vidim da je danas zaredao s postovima. Pa rekoh da vidim šta ga je to inspirisaloNazorUso je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:55Malo se dozvao, skini gaaaa s blokaaaaa, niko nek ne bude blokiraaaaaaan...MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:53Pošto mi je na listi gnjavatora, ako može info je li Djipke još uvijek valja gluposti ili se "spametovao" pa da ga skinem s liste.![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

Odličan igrač, prodoran, duel igra, zna i zabit, hajde Ibričiću

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E neka ga onda još na hlađenjuNazorUso je napisao/la: ↑30 maj 2024, 21:04Ceka zvanicno saopsrenje, ukratkoMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2024, 21:02Ih nije jedini, ali vidim da je danas zaredao s postovima. Pa rekoh da vidim šta ga je to inspirisalo![]()
![]()

Laž je za Osima, nemojte nasjedati.
"Kako naš portal saznaje, u užem krugu izbora nalaze se tri imena, a na opšte iznenađenje, najbliži da preuzme užarenu klupu bordo tima je proslavljeno trenersko i premijerligaško ime Edis Mulalić. Jedan od uslova popularnog "Sablje" je da pomoćni trener bude bivši as i legenda kluba Alen Avdić, što je i razumljiva obzirom da je trenutna ekipa Sarajeva u potpunosti izgubila DNK te je gotovo sigurno da će legenda i vojnik ovog kluba taj DNK ponovno uspostaviti.
Kako nezvanično saznajemo, još jedna legenda kluba trebala bi naslijediti funkciju sportskog direktora. U pitanju je bivši trener fudbalskog kluba Sarajevo Mirza Varešanović koji je ovu funkciju već obavljao prije 20 godina. Nakon neslavnog ispadanja od Torpeda i njegove smjene, Mirza je ostao uposlenik kluba te bi u novom stručnom štabu navodno trebao biti prekomandovan na novu funkciju sportskog direktora.
Prvi zadatak novog sportskog direktora bi će pronalazak zamjene za Muhameda Buljubašića čiji je transfer sve izvjesniji. Navodno, novi stručni štab "zapikao" je Maka Varešanovića koji će biti budući projekat kluba te će se oko njega sklapati ekipa. Ostaje da vidimo da li će Mak uspjeti nadmaši transfer svog brata Dala.
Kada je u pitanju trener golmana, jedan od prijedloga Edisa Mulalića je bivši reprezentativac Adnan Gušo, dok je predsjednik kluba Ismir Mirvić tu funkciju namijenio još jednoj legendi kluba i bivšem kapitenu Muhamedu Alaimu te se čini da ćemo na rasplet oko ove funckije još sačekati. Podsjećamo, Gušo i Alaim su dijelili svlačionicu u toku reprezentativne karijere.
Kako stvari stoje, ova saradnja bi se trebala ozvaničiti početkom sljedeće sedmice."
"Kako naš portal saznaje, u užem krugu izbora nalaze se tri imena, a na opšte iznenađenje, najbliži da preuzme užarenu klupu bordo tima je proslavljeno trenersko i premijerligaško ime Edis Mulalić. Jedan od uslova popularnog "Sablje" je da pomoćni trener bude bivši as i legenda kluba Alen Avdić, što je i razumljiva obzirom da je trenutna ekipa Sarajeva u potpunosti izgubila DNK te je gotovo sigurno da će legenda i vojnik ovog kluba taj DNK ponovno uspostaviti.
Kako nezvanično saznajemo, još jedna legenda kluba trebala bi naslijediti funkciju sportskog direktora. U pitanju je bivši trener fudbalskog kluba Sarajevo Mirza Varešanović koji je ovu funkciju već obavljao prije 20 godina. Nakon neslavnog ispadanja od Torpeda i njegove smjene, Mirza je ostao uposlenik kluba te bi u novom stručnom štabu navodno trebao biti prekomandovan na novu funkciju sportskog direktora.
Prvi zadatak novog sportskog direktora bi će pronalazak zamjene za Muhameda Buljubašića čiji je transfer sve izvjesniji. Navodno, novi stručni štab "zapikao" je Maka Varešanovića koji će biti budući projekat kluba te će se oko njega sklapati ekipa. Ostaje da vidimo da li će Mak uspjeti nadmaši transfer svog brata Dala.
Kada je u pitanju trener golmana, jedan od prijedloga Edisa Mulalića je bivši reprezentativac Adnan Gušo, dok je predsjednik kluba Ismir Mirvić tu funkciju namijenio još jednoj legendi kluba i bivšem kapitenu Muhamedu Alaimu te se čini da ćemo na rasplet oko ove funckije još sačekati. Podsjećamo, Gušo i Alaim su dijelili svlačionicu u toku reprezentativne karijere.
Kako stvari stoje, ova saradnja bi se trebala ozvaničiti početkom sljedeće sedmice."
90!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Tatamata1946, TETRAPAK i 50 gostiju.