Taj lik nije na forumu dvije godine.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Hajde makar još nam nije forum nije ispo u prvu ligu fed.
Niko ništa ne piše. Balja ima li kakvih naznaka u kom smjeru se ide. Igrači raskidaju ugovor. Izgleda da je i Azmirov izbor u NS pod upitnikom.
-
- Kontakt:
Onako iskreno situacija nije idealna, ocekuje nas jos odlazaka, dolazaka ni na vidiku. Po meni, male sanse za povratak sledece godine, iskreno se nadam da grijesim, ali ako se po jutru dan poznaje, tako je.
Elvir Baljic
Treba sačekati pripreme. Kad se vidi s kim se računa za prvenstvo ambicije same će se kazati.
Ovi odlasci su neminovnost. Zaštićena godišta su ključ uspjeha u federalki, na taj segment treba obratiti pažnju.
Panta, Mašović, Tarik nisu faktor za federalnu, Huso i Rijad jesu, šta je tu je
Ovi odlasci su neminovnost. Zaštićena godišta su ključ uspjeha u federalki, na taj segment treba obratiti pažnju.
-
- Kontakt:
Iskreno ja da odlucujem, sklopio bi ekipu gdje bi od 24 igraca 15-16 igraca bilo izmedju 17-21 godinu, ostatak par iskusnih i karakternih igraca , na koje bi se djeca mogla ugledati i nesto nauciti. Nebih tezio po svaku cijenu povratku u PL BiH, zadrzao bih se par sezona ako treba u federalnoj , gdje bi stvarao ekipu za povratak. Nema nama nista dok ne stvorimo igraca, dok ne napravimo par dobrih izlaznih transfera.Beledija je napisao/la: ↑30 maj 2024, 02:33Treba sačekati pripreme. Kad se vidi s kim se računa za prvenstvo ambicije same će se kazati.
Elvir Baljic
Jučer je na bolji svijet preselio naš forumaš "Tuzlac". Neka mu dragi Allah podari lijepi dženet.
-
- Kontakt:
Amin, neka mu se dragi Allah smiluje, oprosti grijehe i uvede u dzenet. Nekada smo znali imati razlicite stavove i misljenja, mozda i koja ruzna rijec, od mene mu halal za sve i jos jednom dau dragi Allah oprosti grijehe.
Elvir Baljic
Neka je vječni rahmet našem "tuzlacu"-velikom navijaču TC-a.Od početka sam imao veliki respekt prema njemu iz nekoliko razloga.Bio je patriota i veliki poznavalac fudbala posebno bosanskog i tuzlanskog.Dugo vremena je sam samcat nosio ovaj podforum na svojim plećima.Mogu slobodno reći da je on bio jedan od glavnih motiva za moju registraciju i uključivanje u diskusije na ovom forumu.Beskompromisan borac bez straha,doajen i gospodin.Mnogo mi je žao što je otišao i nedostajaće mi dijalozi s njim.Ostaće u sjećanju njegov lik sa mnogih utakmica u Simin Hanu,na Tušnju,kao i gostovanja širom naše BiH.Nažalost otišao je prerano,što je veliki gubitak,nenadoknadiv,ali eto takav ti je život.Danas si tu a već sutra te nema. 

Aferim brate za sve sto si napisao...potpisujem sve ovo. I meni je mnogo zao i ako ga licno nisam poznavao.CityCity je napisao/la: ↑30 maj 2024, 19:29Neka je vječni rahmet našem "tuzlacu"-velikom navijaču TC-a.Od početka sam imao veliki respekt prema njemu iz nekoliko razloga.Bio je patriota i veliki poznavalac fudbala posebno bosanskog i tuzlanskog.Dugo vremena je sam samcat nosio ovaj podforum na svojim plećima.Mogu slobodno reći da je on bio jedan od glavnih motiva za moju registraciju i uključivanje u diskusije na ovom forumu.Beskompromisan borac bez straha,doajen i gospodin.Mnogo mi je žao što je otišao i nedostajaće mi dijalozi s njim.Ostaće u sjećanju njegov lik sa mnogih utakmica u Simin Hanu,na Tušnju,kao i gostovanja širom naše BiH.Nažalost otišao je prerano,što je veliki gubitak,nenadoknadiv,ali eto takav ti je život.Danas si tu a već sutra te nema.![]()
-
- Kontakt:
Posto nisam dugo registrovan na forum nisam puno obracao paznju osim sto sam upratio nekoliko simpaticnih postova teorija zavjere koje su me bas znale nasmijati
Neka mu je rahmet dusi a porodici sabur vidim jos troje djece imao. Tuga
Neka mu je rahmet dusi a porodici sabur vidim jos troje djece imao. Tuga
Bahru je manje više cijela čaršija znala. Bio je skroman čovjek, jako načitan i poznavalac svih prilika u gradu. Fudbal mu je bila najveća ljubav. Znao je sve sastave klubova 80 i 90 godina bivše YU. Posebno je volio Slobodu sve do prije 7 - 8 godina kada je zbog loših odnosa u klubu i nezadovoljan radom krenuo za Azmirom. O Slobodi nije puno pričao od tada ali je volio. Posvetio se TC. Loši rezultati TC zadnje dvije godine su ga bacali u očaj. Od Nove godine je bio u penziji. U suštini bio je pozitivna ličnost.
-
- Kontakt:
Nisam ga lično poznavao, mnogo puta nismo dijelili mišljenje ali me nikad pri tome nije uvrijedio.
Ako slučajno i jeste ja mu iskreno od srca halalim. Da mu dragi Allah dž.š. podari dženet.
Ovaj forum neće biti isti bez njega.
Ako slučajno i jeste ja mu iskreno od srca halalim. Da mu dragi Allah dž.š. podari dženet.
Ovaj forum neće biti isti bez njega.
Rahmet mu dusi 

Rahmet duši tuzlacu, a porodici sabur
Iako smo imali različita mišljenja,stavove kad dođe zadnji čas svi smo jednaki
Iako smo imali različita mišljenja,stavove kad dođe zadnji čas svi smo jednaki
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Rahmet mu duši i neka mu je laka zemlja bosanska.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Rahmet mu dusi..
-
- Kontakt:
Bas su me znali nasmijati njegovi postovi. Neka mu je rahmet dusi.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.