endem_ je napisao/la:Kad porastem bicu ko LULIĆ!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
analiticar_ je napisao/la:Zamisli Senad Lulic u reprezentaciji, to bi bilo ko da gledam bajramski turnir.....
Posrecilo mu se..Neka njega samo u toj "jakoj2 svicarskoj ligi..Ne trebaju nam Jakirevici vise....
Daj nam ljude iz BIH premijer lige, kakvi Lulici, Dulici i ostali....
Lijepo si napisao. Ni ja ga ne znam licno ali mu znam dosta rodbine. Cak koliko mi je neko rekao da je on jednom htio da prekine sa fudbalom i da se bavi necim drugim, a sada vidi sve mu cvijeta - karijera iz snova. Rađamo talente : Vaha, Mirza, Salihamidzic, Pelić, Lulić... ajmo next !kivi je napisao/la:ma momak je zaista uspio zahvaljujuci svojim trudom. igrao je lopte na stadionu gdje i ja sad igram. ne sjecam ga se, al kazu da je uvijek bio dobar. otisao je u svicu za porodicom i trebao se vratiti nazad za BiH, al covjek neki ga je poslao na probu i ostao je u svicarskoj. znam ovo, jer je moj stari radio kod njegovog starog nesto u stanu. inace miran i tih momak. dolazi i sovica i zato ga raja posebno voli.
Ja nikada nisam gledao Chivua na desnom beku, nikada, tako da sumnjam da ce Chivu uopste i cuvati lulica.Rodjeni_BRato je napisao/la:polako ljudi.... shipak ce onako protiv Chivu u rumuniju.
Jedno je sigurno da ce Rumuni imati pravo zaheban zadatak u odbrani moraju Dzeku uduplati pa sada i Senada neznam sta ce im ostati za ostale i hoce li imati koga poslati u napadadriano_leite je napisao/la:Ja nikada nisam gledao Chivua na desnom beku, nikada, tako da sumnjam da ce Chivu uopste i cuvati lulica.Rodjeni_BRato je napisao/la:polako ljudi.... shipak ce onako protiv Chivu u rumuniju.
harishp je napisao/la:analiticar_ je napisao/la:Zamisli Senad Lulic u reprezentaciji, to bi bilo ko da gledam bajramski turnir.....
Posrecilo mu se..Neka njega samo u toj "jakoj2 svicarskoj ligi..Ne trebaju nam Jakirevici vise....
Daj nam ljude iz BIH premijer lige, kakvi Lulici, Dulici i ostali....![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.