Kome ce Milance da zabije danas?
Želji, Zrinjskom, Veležu??
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kome ce Milance da zabije danas?
A koga će to @Aduka87 danas da khm check
Hahaahahahahah e vala bas ti hvala, bas si me nasmijaoCora1946 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 21:11Laž je za Osima, nemojte nasjedati.
"Kako naš portal saznaje, u užem krugu izbora nalaze se tri imena, a na opšte iznenađenje, najbliži da preuzme užarenu klupu bordo tima je proslavljeno trenersko i premijerligaško ime Edis Mulalić. Jedan od uslova popularnog "Sablje" je da pomoćni trener bude bivši as i legenda kluba Alen Avdić, što je i razumljiva obzirom da je trenutna ekipa Sarajeva u potpunosti izgubila DNK te je gotovo sigurno da će legenda i vojnik ovog kluba taj DNK ponovno uspostaviti.
Kako nezvanično saznajemo, još jedna legenda kluba trebala bi naslijediti funkciju sportskog direktora. U pitanju je bivši trener fudbalskog kluba Sarajevo Mirza Varešanović koji je ovu funkciju već obavljao prije 20 godina. Nakon neslavnog ispadanja od Torpeda i njegove smjene, Mirza je ostao uposlenik kluba te bi u novom stručnom štabu navodno trebao biti prekomandovan na novu funkciju sportskog direktora.
Prvi zadatak novog sportskog direktora bi će pronalazak zamjene za Muhameda Buljubašića čiji je transfer sve izvjesniji. Navodno, novi stručni štab "zapikao" je Maka Varešanovića koji će biti budući projekat kluba te će se oko njega sklapati ekipa. Ostaje da vidimo da li će Mak uspjeti nadmaši transfer svog brata Dala.
Kada je u pitanju trener golmana, jedan od prijedloga Edisa Mulalića je bivši reprezentativac Adnan Gušo, dok je predsjednik kluba Ismir Mirvić tu funkciju namijenio još jednoj legendi kluba i bivšem kapitenu Muhamedu Alaimu te se čini da ćemo na rasplet oko ove funckije još sačekati. Podsjećamo, Gušo i Alaim su dijelili svlačionicu u toku reprezentativne karijere.
Kako stvari stoje, ova saradnja bi se trebala ozvaničiti početkom sljedeće sedmice."
Ovakvi postovi su najjaci i onda kad bude bilo kakvo saopstenje biti ce ee nacuo sam ja to prije 7 danaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 maj 2024, 21:43Svasta sam cuo danas. Volio bih da nam se klub uskoro sluzbeno obrati.
Ma nista pozitivno. U principu da niko nema pojma sta da radi.Maroon1946 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 21:57Ovakvi postovi su najjaci i onda kad bude bilo kakvo saopstenje biti ce ee nacuo sam ja to prije 7 danaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 maj 2024, 21:43Svasta sam cuo danas. Volio bih da nam se klub uskoro sluzbeno obrati.
Napisi brate sta znas
Bez obzira ko će biti trener bilo bi dobro imenovati te pozicije.luckystrike je napisao/la: ↑30 maj 2024, 21:36Ako se Ismir odluči na razlaz sa Simonom & co., novi trener je Husref sa Vuletom uza se a Krle bi mogao biti SD.
zavrsnica mu je strasna, ima ono nesto sto nama treba
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987, Tatamata1946 i 32 gosta.