Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zajebancija na stranu, jel realno da je Velezu 70% proslogodisnjeg budžeta, financirano iz drzavnog proracuna. Gori drzavni projekat od Zvezde.
Netačno da je iz državnog proračuna.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Šta dozvoljava "B" komponenta u Savezu prosto nevjerovatno. Ovo je lakrdija sa određivanjem sudija
Da znaš ko je sve intervenisao za njih da im iznajmimo Grbavicu sve bi ti bilo jasno. Naši na kraju podvili rep.
Ako ne osvoje titulu u narednih par godina - neće je nikad osvojiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel porezna ili Ajfel sto je donator na Crvenoj noci, a vama donira bit ce akoBogda i Insala ?
19V22
Nije, ali jeste premijer Federacije i još nekoliko podguznih muha.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Misli covjek na dobrobit BH fudbala. 2 godine zaredom omogucio stanovnicima Grbavice da gledaju evropske utakmice, a i druga strana se svakako vodi politikom daj sta das samo da dodjem do zraka pa se nije puno ni moralo pritiskati.
19V22
Itekako se moralo pritiskati, ogromna većina navijača je protiv toga da igrate u dolini. Pitaj nekoga iz kluba koji je bio prvi odgovor koji su dobili.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuo sam da je na kraju presudilo to sto cemo vam poslati Jogunovica na kaljenje da bude prvi stoper. S vasim navijacima se nije bilo tesko dogovoriti, samo sleper da se pusti na magistrali i kazu mozemo i prvenstvo igrati tamo. Nikom te ne damo

19V22
-
- Kontakt:
Hoce li i ovog ljeta stici cestitke iz Dortmunda
Više ni ne kriju. Sjećam se prije godinu dvije kako su životom branili kako je u toj stavki i novac od evrope, a evo u godini kad nisu igrali konferenciju dobili skoro 3 miliona KM.
Bog zna koliko će zagrebati tek ove godine kada najavljuju budžet od 7 miliona KM, država će tu sigurno uletiti 5 miliona. Prošle godine je civilna zaštita ostala bez kanadera za gašenje požara, ove godine očekujem da se porodiljama uskrati novac i preusmjeri u federalni Borac.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Crkni od ljubomore.Kažu još 6 Miliona će mo dobit.Makar nisu nas gurali za TITULAMA kao pojedine. 

-
- Kontakt:
Novac svih nas u federaciji se gura i slijeva u tu prćiju. **** ih Nikšić glavati.Truhlo je napisao/la: ↑31 maj 2024, 14:05Više ni ne kriju. Sjećam se prije godinu dvije kako su životom branili kako je u toj stavki i novac od evrope, a evo u godini kad nisu igrali konferenciju dobili skoro 3 miliona KM.
Bog zna koliko će zagrebati tek ove godine kada najavljuju budžet od 7 miliona KM, država će tu sigurno uletiti 5 miliona. Prošle godine je civilna zaštita ostala bez kanadera za gašenje požara, ove godine očekujem da se porodiljama uskrati novac i preusmjeri u federalni Borac.
Ne znam za vas, ali se ja vodim onom da je bolje dobit pare nego ne dobit licencu za prvu federalnu. Mozda je do mene.
19V22
-
Počivao u miru Tuzlac!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Kazu da je iz humanog cina Kevelj bio raspisao konkurs rente za ove siromasne klubove ko ce bolje zakmecati. Predstavnik Zeljkana bio najuvjerljiviji sa krikom trogodisnjeg podrumskog zatocenika i suzom koja je pogodila clana komisije u trecem redu
Gredic na noge dosao na Crvenu noc da zakmeci, a predstavnici ex kantonalca nisu imali za goriva do Mostara. Tako je i pala odluka za stadion.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑31 maj 2024, 14:13Kazu da je iz humanog cina Kevelj bio raspisao konkurs rente za ove siromasne klubove ko ce bolje zakmecati. Predstavnik Zeljkana bio najuvjerljiviji sa krikom trogodisnjeg podrumskog zatocenika i suzom koja je pogodila clana komisije u trecem redu
19V22
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!