RSD Velež - Igrački kadar i transferi

ra1981
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la ra1981 » 31 maj 2024, 12:47

Mahmić nije otišao na posudbu u Želju zbog svojih (ne)kvaliteta, nego isključivo zbog ponašanja i pitanje je da li Klafurić ima namjeru davati mu drugu šansu. Inače, Klafurić ima nulti prag tolerancije prema igračima koji imaju problematično ponašanje, čak su neki igrači koji su nuđeni klubu obijeni nakon što je saznao da nisu dobri za atmosferu u klubu. Za Mahmića se ne može reći da je narušavao atmosferu u klubu, ali je pravio scene jer nije prvotimac i on i njegov otac su umislili da je najbolji stoper lige.

JedanIzMostara1922
Kontakt:

Post Postao/la JedanIzMostara1922 » 31 maj 2024, 13:08

MostarskiSin je napisao/la:
30 maj 2024, 23:43
JedanIzMostara1922 je napisao/la:
30 maj 2024, 21:20
killafrommanilla je napisao/la:
30 maj 2024, 12:19

Znaci, ima iste kvalitete kao i ja. Ne talasam, ne pravim probleme, volim Velez i svaku sam kartu platio i kad se nisu morale placati, i svaku clansku kupio i ucestvovao u navijackim akcijama.

Znaci li to da ja trebam dobiti plaketu od Veleza ili 2k mjesecno? Ili cemo zaboraviti da je odleprsao u mocnu Zvijezdu iz Gradacca koja ga je vratila nakon pola godine uvjerivsi se u kvalitete?

Ko je od nase djece ostao kad je bilo najteze? NIKO. I ne osporavam, i ne treba ostati jer je to hljeb koji zaradjuje, ali necemo mu pripisivati da je ostao ako nije mogao nigdje otici. A cak nije ni ostao.
Na stadionu sam jos od vremena zute ograde sa baklavama, od vremena simsira i starih malih svlačionica, pogledao sam ja mislim 90% utakmkica od tada. Dio sam jedne dobre i uspijesne generacije omladinaca Veleža.Kasnije sam se odlučio za školovanje ispred fudbala, ocigledno nisam pogriješio. Ne kazem da je Denis savrsen, imao je milion gresaka,ali Mostar je mali i milion puta sam na tribini cuo najžešće kritike od ljudi koji ne da ne znaju sutnut loptu nego ih nikad nisam vidio u sjevernom ili na bilo kojem igralištu u gradu. Dok vidim ljude za koje znam da igraju, da su igrali i da znaju nesto o sportu, sute,prate i navijaju. Tako ovde i na forumu, imam osjećaj da su najglasniji oni koji najmanje znaju. Ne pamtim kod nas odlicnog stopera od Asima Škaljića pa sada do Ante Hrkaca, izmedju je bio Kosta Manev kojeg se dize u nebesa a nista spektakularno. Sjetimo se Kadrica, pa i Zaimovića koji je bio kapiten , a obojica zesce kiks igraci pa ih niko nije tjerao iz kluba niti stvarao pritisak kao sada ovo za Zvonica, daj pustite momka ima trener nek odluči.
Pa sada imamo bolje uslove nego ikada prije, ne moze se porediti vrijeme kada su Kadric i Zaimovic igrali s ovim sada. U to vrijeme si znao kakvi su ciljevi i koji je domet, izbori opstanak, drzi se sredine tabele i to je to.

Nakon 3 izborene europe u zadnje 4 sezone, treba dati sve od sebe za sljedeci korak. Zna se sta je a to sigurno neces postici sa Zvonicem, Domicem i igracima tog profila.
Nisam rekao da Zvonic treba igrati, to nek trener odluci. Samo mi smeta ova hajka i hakanje na momka koji je posteno dao svoj maksimu za nas. Okej nije nesto posebno al on je uvijek dao maksimum i vise. Kluk ako misli da treba, ima se lijepo zahvalit, ponudit saradnju u nekom drugom obliku i tjt. Samo bez pljuvanja, Denis nije to zasluzio. Pozdrav

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 31 maj 2024, 13:12

Zvona zaista nije zaslužio loše riječi i s njim se treba oprostiti na gospodski način, da bude i on zadovoljan, a i mi. S tim da se zaista moramo oprostiti od njega kao igrača, nema se tu više šta čekati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

nekazivimostarr
Kontakt:

Post Postao/la nekazivimostarr » 31 maj 2024, 13:13

slika

Trenutno slobodan igrač. Napušta azerbejdžanski Araz,igrao za Sarajevo kod nas. 1999. Godiste,stoper, mogao bi biti zamjena Hrkaću i Gholamiju.
Hercegovka loza,hašiš trava,neka živi Mostar naša država!

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 31 maj 2024, 13:16

nekazivimostarr je napisao/la:
31 maj 2024, 13:13
slika

Trenutno slobodan igrač. Napušta azerbejdžanski Araz,igrao za Sarajevo kod nas. 1999. Godiste,stoper, mogao bi biti zamjena Hrkaću i Gholamiju.
Taraba ozbiljna, ni za rotacije nije. Mahmic je za ovog Jaap Stam.
19V22

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 31 maj 2024, 13:44

slika

Ovaj momak je igrao za kadete Veleza 2015/2016

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 31 maj 2024, 14:09

Ako sir Klaf dovede igraca, ja onda u tog igraca vjerujem :thumbup:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

nekazivimostarr
Kontakt:

Post Postao/la nekazivimostarr » 31 maj 2024, 14:37

Cernica22 je napisao/la:
31 maj 2024, 13:16
slika

Neka bude da je taraba. Ali Mahmić pored sve igre nek je najbolji u ligi,nema ponašanje u skladu s tim. Zbog toga je i otisao u zelju,i sumnjam da ce se vratiti. A i sve da se vrati opet ce se isto desavati kao i prije jer nece biti prvotimac sasvim sigurno.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 31 maj 2024, 15:35

31 maj 2024, 14:37
Cernica22 je napisao/la:
31 maj 2024, 13:16
slika

Neka bude da je taraba. Ali Mahmić pored sve igre nek je najbolji u ligi,nema ponašanje u skladu s tim. Zbog toga je i otisao u zelju,i sumnjam da ce se vratiti. A i sve da se vrati opet ce se isto desavati kao i prije jer nece biti prvotimac sasvim sigurno.
Numan ide u Češku.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 31 maj 2024, 15:42

S Hasanovicem nije produzen ugovor.tako je moralo biti

Svw u svemu,mi ovo dobro cistimo,samo ostaje da se vidi ko upada na ove pozicije

nekazivimostarr
Kontakt:

Post Postao/la nekazivimostarr » 31 maj 2024, 15:48

Nijednog igraca mi nije vise bilo zao al sta je tu je. Realnost je da se Dino ne bi u skorije vrijeme vratio u formu i vjerujem da su ovako zadovoljne obe strane.

Abduljnasri
Kontakt:

Post Postao/la Abduljnasri » 31 maj 2024, 15:48

Pravi potez raskinut ugovor jer finansije su u pitanju

Ali brate trebali su se na ljepsi nacin oprostiti ali et

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 31 maj 2024, 16:03

Hvala mu za sve i sretno, jedan od najbitnijih igrača u ovom novijem periodu. Međutim povrede su ga uništile, zadnju utakmicu odigrao u aprilu prošle godine. Tako da su mi ovi komentari na fb pretjerani.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 31 maj 2024, 16:05

Svaka čast upravi Dino zadužio dres, oni mu dvije godine davali platu on ozlijeđen, oporavak i gospodski raskid. Bravo uprava bravo Klafurić

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 31 maj 2024, 16:09

Svaka čast i Dini Hasanoviću, ostaće nam svima u lijepom pamćenju. Vrijeme je za rastanak, fudbal je to, sasvim normalne stvari.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 31 maj 2024, 16:18

Balorda je napisao/la:
31 maj 2024, 16:09
Svaka čast i Dini Hasanoviću, ostaće nam svima u lijepom pamćenju. Vrijeme je za rastanak, fudbal je to, sasvim normalne stvari.
Slazem se buraz, našem Dini hvala za svaku utakmicu koju je odigrao u svetom dresu, dao je sve od sebe, povrede su ga zajebale, nemamo sta žaliti.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 31 maj 2024, 17:29

Hvala ti Dino. Momku cu se sutra licno zahvaliti taman ga zvao i rekao mu hvala za sve sto je uradio za nas klub.

No Velez nije merhamet. Sef je odlucio i nakon fenomenalni rezultata sef je pokazo da zna najbolje i ako prasinari sada dizu hajku. Dudicevi pusikurci.

Hvala Dini. Podrska Klaufu... Velez je najveci idemo dalje.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 31 maj 2024, 17:57

Hvala Dini za sve, davao je sebe maximalno za crveni dres. Mislim da je ispoštovan maximalno.
Sve ono što smo ovdje pisali, tražili, Uprava je uradila. :clap: Ostao je još Zvonić i kupovina može da starta.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 31 maj 2024, 18:02

Ali kaze lik hladno ,,RADI DINE JA VISE NIKAD NECU OTICI GLEDAT VELEZA''

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 31 maj 2024, 18:04

jeli iko blizu potpisa, moze i koja mahalska.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.