FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

antisisoja1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la antisisoja1919 » 29 maj 2024, 21:52

Ne znam da li nasi imaju neke igrace vec sad u planu, a po meni pokusat dovesti ponovo Adama, Tomasevica i Pantelica iz TC. Vukoja i Saliman iz Zvijezde su po meni sasvim ok igraci.
Sa Zrinjskim pokusat dogovorit posudbu Hrvanovica, jer mislim da im nece bit u ozbiljnim planovima.
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 maj 2024, 22:53

Kobiljar je imao dobru sezonu u TC, ne znam sa Dinom i ostalima kako bi to ferceralo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 29 maj 2024, 23:05

Beduin je napisao/la:
29 maj 2024, 22:53
Kobiljar je imao dobru sezonu u TC, ne znam sa Dinom i ostalima kako bi to ferceralo.
Hoce li Dino ostati poslije svega sto mu je strucnjak radio?
Nadam se da hoce.
Mislim da bi i on jos vise dosao do izražaja da ima bolje igrace oko sebe i da kao ekipa licimo na nesto i da imamo neku igru.
Volim tebe, više od sebe

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 maj 2024, 06:55

Puno ce igraca bit na trzistu, ali samo sto ce oni bit puno skuplji sad nego recimo u prosloj sezoni.
Ja racunam od trenutnih u ekipi koji mogu konkurisat za sljedecu sezonu da budu i nekih 18 20 igraca
Muminovic
Eric
Hadzibeganovic (al ko drugi bek)
Ignjatovic
Mujkic (ako kojim slucajem ne ode)
Hasanovic
Kurtalic
Kalesic
Delic
Dervisagic
Said, Komazec, Dilaver, Hadzanovic su veliki rizik ako u kojem momentu ti ostanu oni kao jedina opcija, vjerujem da su svi oni u padu zbog godina.
Dakle nama treba minimum 10 kvalitetnih igraca, golmane imamo, trebaju ti 2 stopera, 2 dobra bocna i lijevo i desno, bar jedan dobar zadnji vezni, jedan playmaker, 2 krila kvalitetna i jedan centarfor.
Mislim da ce bit bas tesko to sve sastavit al evo neko napisa.
Vosnjak ako je isti ko prosle godine rijesio bi tog zadnjeg veznog, Tomasevic lijevog beka, ja bi volio vidit visoke stopere i brza krila i u napadu igraca tipa Vidica iz Sloge Doboj.
Od igraca iz TC ne treba bjezat, oni imaju individualni kvalitet samo sto su bili u losoj ekipi gdje se nije znalo ko pije a ko placa. Osmic, Karjasevic, Nukic, Kobiljar, Pantelic, Ordagic, Hadzic.. sigurno su oni navikli na malo veca primanja ali moglo bi se.
Sto se tice Zvijezde 09, ne poznajem ih najbolje ali ono sto znam a valjalo bi nam Sipovac, Vukoja, Saliman
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 30 maj 2024, 10:08

Sta je sa Ordagicem ? jel on povrijedjen
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 maj 2024, 10:49

Ordagic je kolateralna steta inata i osvete Husica prema Slobodi (tacnije, Upravi Slobode).
A i dosta je pao u igri.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 maj 2024, 11:09

Beduin je napisao/la:
30 maj 2024, 10:49
Ordagic je kolateralna steta inata i osvete Husica prema Slobodi (tacnije, Upravi Slobode).
A i dosta je pao u igri.
Ma nije sigurno zaboravio igrat fudbala, samo da dodje (kad bi doso) na vrijeme, prodje pripreme nebi hio los sigurno.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 30 maj 2024, 13:46

Mirzad Mehanovic slobodan treba obaviti razgovor s njim, kvalitetan igrac, dobar.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 maj 2024, 14:08

Volkan je napisao/la:
30 maj 2024, 13:46
Mirzad Mehanovic slobodan treba obaviti razgovor s njim, kvalitetan igrac, dobar.
+1

Nadam se da ovi iz uprave imaju u vidu Vadzea i Salimana.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 30 maj 2024, 14:19

Ordagic je igracina samo treba proci pripreme i uci u formu , on bi nam bio veliko pojacanje ako se uspije vratiti na neki prijasnji nivo isto kao i Tomasevic
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 30 maj 2024, 14:21

Mehanović je svakako dobra opcija, ako njega ne bi mogli dovesti, dobra opcija je i Dejan Meleg.

Zaimović, Rustemović, Tomašević od naših iz Srbije.

Od bekova ne bi bilo loše pogledati Durakovića i Subića.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 30 maj 2024, 22:16

Ma kakvi stari istroseni polovnjaci… treba samo mlade i starije do 30 godina. Napravit neku saradnju sa fk sarajevo npr ako ne racunaju u prvom planu na Eldara i Kapeta dovestih na posudbu. Imaju ona dva crnca iz zvijezde 09, ima brazilaca iz rudara moze se i iz tc izabrat par igraca i to je to zadrzat okosnicu tima i napad za opstanak
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 30 maj 2024, 23:21

Samo pojačanja odmah sutra dogovarati jer će to biti skupo za dva mjeseca i daj šta daš
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 maj 2024, 23:26

Hitman22 je napisao/la:
30 maj 2024, 23:21
Samo pojačanja odmah sutra dogovarati jer će to biti skupo za dva mjeseca i daj šta daš
Svi "kvalitetniji" prvo cekaju vani, pa onda cekaju vrh PL da ih potpisu, pa tek onda ostatak lige uzimaju u obzir i mi moramo cekat da se isfiltriraju ovi slobodni igraci pa sta ti ostane boris se da ponudis vise od Sloge, Posusja, Radnika, Igmana...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 30 maj 2024, 23:32

Pa kad nigdje ne prodju ostaje daj šta daš. Sad odmah treba prave igrače uzeti koji mogu biti naredne PL sezone sredina tabele minimum. Nema sad čekanja, bofl roba da ostane ili nedaj boze opet priča “naša djeca” pa da expres povratak u federalnu bude
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 31 maj 2024, 09:13

Denkovic, Radovic, Pantelic, Sero, Vosnjak, Karjasevic, Nukic i jos kakvog dobrog stopera uz Kalesica, Delica, Ignjatovica, Hasanovica, Kurtalica, Dervisagica, Muminovica i Saida i Nikolu kao iskusnije da ulete i pomognu koliko mogu.

Mislim da je ovo sasvim realno ako bi se ozbiljno pristupilo da se napravi jedna solidna a kompaktna ekipica prije svega.

Uz dobrog trenera, kvalitetne pripreme i redovna primanja pa i kad prikljucis 3-4 svoja juniora imali bi bas solidan tim.

Mozda se ne bi potukli za Evropu ali dugorocni cilj bi onda trebao biti da okosnicu duze drzis na okupu i polako je i ciljano nadograđujes, nesto kao sto Velez radi, pametno, u okviru mogucnosti i uz konstantni napredak. To treba da bude osnova naseg razvoja u buducnosti.

A onda ce uz rezultate doci i veca podrska grada, i sponzori i vise para, i mozda kapne od nekog transfera, pa od eventualnog izlaska u Evropu i polako u miru graditi jedan stabilan klub u narednoj deceniji i siguran sam u takvim uslovima da bi u navedenom periodu uzeli i neki trofej. Ovakav plan treba predstaviti i gradu i potencijalno ozbiljnijim sponzorima.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 maj 2024, 09:24

Karambeu je napisao/la:
31 maj 2024, 09:13
Denkovic, Radovic, Pantelic, Sero, Vosnjak, Karjasevic, Nukic i jos kakvog dobrog stopera uz Kalesica, Delica, Ignjatovica, Hasanovica, Kurtalica, Dervisagica, Muminovica i Saida i Nikolu kao iskusnije da ulete i pomognu koliko mogu.

Mislim da je ovo sasvim realno ako bi se ozbiljno pristupilo da se napravi jedna solidna a kompaktna ekipica prije svega.

Uz dobrog trenera, kvalitetne pripreme i redovna primanja pa i kad prikljucis 3-4 svoja juniora imali bi bas solidan tim.

Mozda se ne bi potukli za Evropu ali dugorocni cilj bi onda trebao biti da okosnicu duze drzis na okupu i polako je i ciljano nadograđujes, nesto kao sto Velez radi, pametno, u okviru mogucnosti i uz konstantni napredak. To treba da bude osnova naseg razvoja u buducnosti.

A onda ce uz rezultate doci i veca podrska grada, i sponzori i vise para, i mozda kapne od nekog transfera, pa od eventualnog izlaska u Evropu i polako u miru graditi jedan stabilan klub u narednoj deceniji i siguran sam u takvim uslovima da bi u navedenom periodu uzeli i neki trofej. Ovakav plan treba predstaviti i gradu i potencijalno ozbiljnijim sponzorima.
To je super plan, ali da nama ne izleti svako malo neka tuzba gdje igracki dio ispasta. Evo i sada, mislili super malo idemo naprijed, kad Suljic iz nicega izvali dug i blokira racune, mada se znalo za taj dug. Lako je Velezu kad skoro cijeli budzet dolazi od svih nas, tj Federacije.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 maj 2024, 12:03

Ako neko poznaje nasu ligu i igrace, to su ovi nasi u Upravi. Vec imaju siru listu igraca, samo je pitanje zelja i volja tih igraca da dodju kod nas, prvenstveno radi plata kao i ganjanja ino angazmana kao prioritet. Znaju oni da kod nas uvijek mogu, kao i u jos neke slabije klubove.

Velez sad ima politiku iza sebe, ali i strasnu dijasporu i svaka im cast na tome. Za razliku od nas, oni su nakon Federalne izvukli neke pouke i iskustvo i imali su jasan cilj, a olaksavajuca okolnost je bila i dug koji je jedva dostizao 1mil BAM, za razliku od nas gdje se i dalje ne zna stvarni dug niti ce se znati jos dugo, dugo.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 31 maj 2024, 15:53

Bezbroj i pitanja i upitnika prije razmišljanja o pojačanjima.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 maj 2024, 16:10

Fudbalski klub Sloboda Tuzla ovim putem želi obavijestiti javnost i svoje navijače da je danas izvršena uplata novčanih sredstava dogovorenih po sporazumu između sa Advokatskog društva Suljić i našeg kluba.

S tim u vezi, želimo obavijestiti javnost da su od današnjeg dana svi klupski računi deblokirani te naš klub nastavlja normalno funkcioniranje.

Sjajna je to vijest pred utakmicu sezone!

Vidimo se u Tešnju ❤🖤

#SamoSloboda
Hvala Bogu :salut:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.