Znaš li ti šta radiš? Jesi li svjestan?
Imaš li ti iskustva sa njima?
To je srljanje u propast foruma zarad sitnih interesa, nije pametno.
Znaš li ti šta radiš? Jesi li svjestan?
Ako se St Pauli može vratit u Bundesligu, onda mogu Sloboda i Čelik u PlBiH. Fali nam te sirove indijanštine ovdje.
Majš pedejčino
Čelik je zavrsio sezonu u trećoj ligi sa 1150 članova, cijena članske koja je važila do 1.1. 2024 je koštala 60 KM.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:43Zasto su se ovi zenicani trigerovali ovoliko. Zar oni nisu zatvorili vrata svakoj politickoj pomoci i okrenuli se socios modelu sa 500 clanuva gdje godisnje skupe za februarsku i martovsku platu Nermina Haskica![]()
Niste ni vi nista posebno simpaticni s obzirom kakav vam je prosjek ljudi bio na domacim utakmicama godinama unazad, ove godine ste nesto malo simpaticniji al daleko je to od onoga kako vi to predstavljate.opalaopala je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:58Ljudi još ne mogu shvatit da FK Velez vole svi, možda osim par medjugoraca al oni nisu bitni nikome.
Uzmemo primjer da Velež igra u Sarajevu,Tuzli, Zenici svugdje će imati masu lokalne publike a tipa da klub iz Zenice ili Tuzle igra u Mostaru ili negdje drugo naravno da ih niko neće podržat. Ili tipa medjugoraca njih ne podrže ni u Mostaru njihovi.
Tako da, niste simpatični i za vas nema novca. Promjene se strukture i sve al prve ljubavi nikada, simpatije se vuku mnogo mnogo prije rata
JajanizPjedoja je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:12Majš pedejčino
U nas je po sezoni, ne po godini.avenija je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:13Čelik je zavrsio sezonu u trećoj ligi sa 1150 članova, cijena članske koja je važila do 1.1. 2024 je koštala 60 KM.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:43Zasto su se ovi zenicani trigerovali ovoliko. Zar oni nisu zatvorili vrata svakoj politickoj pomoci i okrenuli se socios modelu sa 500 clanuva gdje godisnje skupe za februarsku i martovsku platu Nermina Haskica![]()
Koliko je Velež imao članova i po kojoj cijeni pa da činjenično sračunamo ko je više novčano doprinjeo svom klubu kroz članstvo.
Čelik koji je igrao treći rang sa Batonom, Nemilom i Moščanicom ili najuspješniji Velež poslije rata, finale kupa itd.
Konkretno mi odgovori cijena članske Veleža i broj članova 2023 godine.
Čelik 1150 članova cijena 60 KM.
Nemoj samo prepucavanja nego daj konrekretnu brojku.
Otiću pjed kamenita vjata i molit da se i vama ovo desi. Nisam ja ničija budala.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:14![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JajanizPjedoja je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:16Otiću pjed kamenita vjata i molit da se i vama ovo desi. Nisam ja ničija budala.
Imali 3700 clanova na kraju prosle sezone 2022/2023 i clanstvo nije osmisljeno zbog zarade nego evidencije koliko osoba se fudbalski identifikuje kroz njega. Za razliku od tih zarada mi smo u jednoj donatorskoj za par dana protiv Borca skupili vise nego vi za godinu kroz clanstva. I ubijte se 535 clanova imateavenija je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:13Čelik je zavrsio sezonu u trećoj ligi sa 1150 članova, cijena članske koja je važila do 1.1. 2024 je koštala 60 KM.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:43Zasto su se ovi zenicani trigerovali ovoliko. Zar oni nisu zatvorili vrata svakoj politickoj pomoci i okrenuli se socios modelu sa 500 clanuva gdje godisnje skupe za februarsku i martovsku platu Nermina Haskica![]()
Koliko je Velež imao članova i po kojoj cijeni pa da činjenično sračunamo ko je više novčano doprinjeo svom klubu kroz članstvo.
Čelik koji je igrao treći rang sa Batonom, Nemilom i Moščanicom ili najuspješniji Velež poslije rata, finale kupa itd.
Konkretno mi odgovori cijena članske Veleža i broj članova 2023 godine.
Čelik 1150 članova cijena 60 KM.
Nemoj samo prepucavanja nego daj konrekretnu brojku.
I cjko do ujutro. KjetenčinoLicniznanstvenik je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:18JajanizPjedoja je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:16Otiću pjed kamenita vjata i molit da se i vama ovo desi. Nisam ja ničija budala.![]()
![]()
a kako su ti Braco i Remzo?
i kako ono čitaš neudalebus...![]()
i to Zauvijek susjedi...Radobolja je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:20Susjedi su sad usrali stvar,navukli su ozracene na temu nece ih vise niko istjerati.Evo jedan info za javnost od naseg budzeta od 7 miliona federacija ce nam dati 6300000 a mi smo na crvenoj noci skupili 700000.Uprava zelje je trazila 20000 za stadion,Kevelj im je dao 30000 i rekao dobro mi ga ocistite![]()