Virtu4l je napisao/la: ↑31 maj 2024, 23:41
tabba77 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 23:31
Ovako ostaje negdje u Butilama, Ilidža i možda, ali možda kod RTV odmah uz glavnu cestu. Naravno ako ima dovoljno prostora da se napravi tu.
Nijedna od tih lokacija nije problem, ne bi bili ni prvi ni posljednji koji su se izmjestili u drugi dio grada jer su tamo našli povoljne uslove.
Što se tiče Koševa, tu samo rušenje dolazi u obzir, nikakva ulaganja jer svaka marka koja se tu upumpa je bačena.
Ja sam davno napisao, kada neki od ovih investitora pokrene priču stadiona, tek onda ću se zabrinuti jer to je znak da ide u ozbiljan posao sa vama. Ovo do sad je bilo
ad hoc, od sezone do sezone, bez dugoročnih planova. Možda ih je bilo u početku kad je Tan tek došao, ali bilo je kraktog daha.
Neće niko od investitora to pokrenuti sam od sebe, to je sigurno. Čak i ako se pokrene ta priča, opet će krenuti od
naših navijača, ljudi koji će to prezentirati investitoru.
Sigurno je da bi dobio i ogromnu finansijski pomoć svih nivoa vlasti, samih navijača… valjda nekad nešto bude, da se bar pokrene s mrtve tačke.
Ovako, i dalje ostaje gledanje vremenske prognoze prije svake utakmice, da povedeš porodicu, djecu iz mahale i da se nadaš da kiše neće biti.