Na sigurnom
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jes eto sve nam je drzava napravila nismo mi marke ulozili.fks74 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 08:08Veležu je država napravila stadion, isto kao što je vama dala pa onda renovirala poslije rata a sada će vam raditi još jednu tribinu.Pact1921 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 01:08Taman furate carsiju . Takozvanu finu gradsku raju , zove se klub FK Sarajevo a stadion vam izvan 4 gradske opstine to jest stadion u opstini ilidža . Ja bi volio da fakat krenete praviti stadion pa ce onda svake druge subota sva ta carsija prolazit citav grad i zavrsavat na butmiru .
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sto se tice lokacije potencijalnog stadiona za navijace Sarajeva mislim da bi najbolja bila negdje izmedju Ilijasa i Semizovca. Sto zbog njihove baze navijace sto zbog prostora za stadion.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ko u sefu
-
- Kontakt:
Što će ti to KOJanSobieski je napisao/la: ↑01 jun 2024, 08:24Ko u sefu

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Gdje je tebi đ?RodjeniiBrato je napisao/la: ↑01 jun 2024, 08:24Što će ti to KO![]()
-
- Kontakt:

Dijelom pomogla evo objasnit cu ti. Sjevernu tribinu je napravila stara uprava na celu sa predsjednikom Ahmedom Dzuburom - Pasom i kreditnim zaduzenjem kluba od 600 000 maraka posto je tada materijal i sve ostalo bilo puno jeftinije. Onaj mali komadic na zapadnoj sredini koji zovu vip je isto izradjen od vlastitog novca bivsih clanova uprave koji su vlasnici gradjevinskih firmi
Toaleti ispod sjeverne tribine koji zadovoljavaju sve evropske kriterije su skupljeni medju navijacima negdje oko 130 000
Istocna tribina ili RA je novac iz gradskog budzeta dok je jedino ova juzna od federacije dobila 1,5 miliona ili ti ga tacnije da 3 podjeli sa Zrinjskim i za njihovu infrastrukturu. Bilo je donacija vlade ali grubo je govoriti da su nam citav stadion napravili. Sve stolice su isto navijaci kupovali
U procentima
Grad Mostar- 40%
Vlastiti novac- 30%
Vlada FBiH -30%
Niti znamo mi gdje su vasi,niti znate vi gdje su nasi
- TurkishAirlines
Reci nam KONTRASVIHKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 jun 2024, 08:22Sto se tice lokacije potencijalnog stadiona za navijace Sarajeva mislim da bi najbolja bila negdje izmedju Ilijasa i Semizovca. Sto zbog njihove baze navijace sto zbog prostora za stadion.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Opet se opustio.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 jun 2024, 08:42Reci nam KONTRASVIHKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 jun 2024, 08:22Sto se tice lokacije potencijalnog stadiona za navijace Sarajeva mislim da bi najbolja bila negdje izmedju Ilijasa i Semizovca. Sto zbog njihove baze navijace sto zbog prostora za stadion.![]()

Jesu li se ugasili RA ili su nastavili postojanje kao da nisu izgubili sve sto su imali? 

-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Shadows je napisao/la: ↑01 jun 2024, 09:52Jesu li se ugasili RA ili su nastavili postojanje kao da nisu izgubili sve sto su imali?
[/quote
I da smo izgubili sve a nismonakon one pljacke u sitne sate kakvo gasenje,komse su znale lokaciju sto nisu upali sat vremena poslije tekme kao sto je RA uradio.Ali nebitno niti ce se ugasiti oni a niti mi,a i za transeve ehhh zna prava raja stos.GDJE SU
-
- Kontakt:
Stari ne gase se grupe obijanjem brava u ranim jutarnjim satima. Bar ne tamo gdje smo mi navijacki odgajani i gdje se 43 godine sa starijih na mladje prenosi sta je navijacki a sta ne. Navijaci ce imati svoj stav o ovome sabani svoj i to ti je to
-
- Kontakt:
Transparenti ce iskocit kad se najmanje nadate hehe
Kako ono kazu tik tak tik tak

-
- Kontakt:
Jesu li to Ramo i Nikšić rješili posao za vas ?
-
- Kontakt:
I ne, on nema komplekse 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.