zlaya_tm87 je napisao/la:to da atmosfera ne valja na kosevu je jedna velika glupost, nek' se malo pogledaju clipovi sa derbija sarajevo-zeljo pa neka se vidi. protiv francuske nije valjala zato sto se nismo od prve sekunde mogli sastaviti sa loptom. ljudi su nas uzeli lopatom. sinoc protiv rumunije smo dominirali i naravno da ce atmosfera biti paklena kada se konstantno napada i kad pravimo 5 kornera u 10 minuta itd...
Koševo je stadion za Sletove, reče Amar...to je ružan stadion. Nije ovo nikakav šuk pitarima ni bilo kome, nego to je tako.
Znam samo, da bi u Zenici puno bolje prošli sa Francuzima.
Ja sam za to da se u Zenici igra, sve dok se ne napravi neki ljepši stadion i moderniji, a eno pomalo se pravi stadion Olimpic-u, to će biti vrlo akustičan stadion, anakon toga će valjda i oni Slovenci uložit pare u Grbavicu. Vidim Tušanj se gradi, ali nekako mi ono sporo ide...jer kad vidimo za koliko nikne tržni centar sa ogromnim kapacitetima, lahko shvatimo da sporost sa Tušnjem nije ništa drugo, nego nedostatak love i zamazivanje očiju, odnosno razvlačenje pameti...(volio bih da griješim)
Ali za sada Bilino Polje!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...