NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

redbull93
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 31 maj 2024, 19:41

Kakav humanitarni broj i pomozi.ba jeste li normalni, pa nismo mi seljo da to radimo. Nek se odmah ugasimo ako to moramo uraditi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 31 maj 2024, 19:49

Cap13 je napisao/la:
31 maj 2024, 16:58
U razgovoru sa par simpatizera Čelika (ne mogu ih nazvati navijačima), su me pitali zašto ne bismo pokrenuli kao Željo "humanitarni telefon" jer je njima, a vjerujem i većini problem dati podatke kartice i plaćati na taj način online. Jesam se i prvi smijao Želji kad su pokrenuli tu akciju, ali oni su uspjeli prikupiti sredstva.
Ma ja sam ovdje predlagao jos prije godinu dana da se ako je to moguce naprave kuponi od 2 km za Čelik koji ce biti u kaficima 12tih igraca u gradu.Na primjer popijem dva pica u Šibici ceh bude 6km ja platim 10 i kazem kusur mi daj u dva kupona za Čelik i ode Čeliku 4km! Al cijelu godinu ti kuponi da budu u kaficima tim.Naravno ismijan sam bio,nismo mi kao sadakaši sergija nam ne treba i tako to.Al i nebitno sad to,vidim ispisali ste knjigu postova al ne vidjeh nikog da mi se pridruzi u akciji dajmo po 1000km za Čelik! Necu valjda sam biti s foruma! Jeste ČkePi😂
::::SAMO ČELIK::::

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 31 maj 2024, 20:52

Pratim te zamorano, preskocio si. Ceka se treca zrtva da nas krene.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 31 maj 2024, 22:11

Steelman je napisao/la:
31 maj 2024, 20:52
Pratim te zamorano, preskocio si. Ceka se treca zrtva da nas krene.
Izvinjavam se ne upratih te,ok bolje dvojica vec jedan🙂 Ev ga 2000km imal ko jos da prati?😉

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 31 maj 2024, 23:33

Evo mozda nije s foruma, ali prikljucuje se jos jedan Čelikovac, zvacemo ga - Udarnik. Trojica, pa idemo dalje.

Zamorano de ti malo na svoj nacin motivisi ljude da se prikljuce. Opleti slobodno, pa ko isprati, isprati...
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 jun 2024, 09:33

Ovako forumasi, imam info da je jos jedan Čelikovac spreman dati 2.000 KM. Zvat cemo ga kodnog imena - Dulpli dekung zato sto se vidi da jako udara, svaka mu cast. Polako se zahuktava, a da li ce se grudva povecati zavisi od svih nas zajedno. Ova spontana akcija nije samo od forumasa nego od svih Čelikovaca za svoj klub i bujrum ko god zeli moze kontaktirati direktno klub pa povezati s ovim sredstvima ili se ovdje javiti ili u privatne poruke. Generalno, s uplatama cemo ici direktno klubu. Detaljisat mozemo u hodu, najbitnije da klub moze racunati na neka sredstva.

Trenutno je u igri 5k.

Inace, takodje mi dolazi zanimljiv info da bi klubu na ovaj nacin bilo od pomoci 15k. 5 je kaparisano, jos 10, a sve preko bi bilo itekako odlicno. Ko moze dati svoj doprinos u trenucima kad je klubu veoma potrebno ne treba da se ustrucava. Nek je od srca za svoj Čelik dok se bori sa nakaradnim sistemom, pa bujrum svima!
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 01 jun 2024, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 jun 2024, 09:50

Prikljucuje se i jos jedan vrijedan momak, zvat cemo ga Anonymous. Uplatit ce 1000 KM.

Znaci, na 6k smo trenutno.

Vakat kad se od skolskog dzeparca odvaja, kad je i stara nene spremna da izvuce sta ispod madraca, kad je radnicka klasa spremna halaliti platu da nas Starac opet snazno ocelici bas onako kako ga je ime sudbinski obiljezilo. Ovo nije prica o pojedincima, jer sve brzo prodje bas kao i zivot sto prolazi nego o zajednici i nasoj Zenici. Svaku ovakvu akciju moramo koristiti da pokazemo da nas klub vrijedi mnogo vise od ovog trenutnog stanja i da izgradimo taj mentalitet gdje smo tu svi zajedno za klub.

SVI ZA ČELIK!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 jun 2024, 10:24

Prikljucuje se i jos jedan vrijedan Čelikovac, koji je i u jednoj drugoj akciji poznat pod sifrom DZE2317. Donirat ce klubu 1000 KM.

Trenutno 7k.

Nema potrebe da pravimo novu temu, samo nastavite pisati o danasnjoj tekmi. Mala pobjeda za kraj domacih tekmi bi fino legla. Akciju cemo lako uskladiti, a bitno je da se pise ovdje na udarnoj temi da svi mogu pratiti i eventualno se prikljuciti. Kad neko bude zainteresovan za ucesce, nek se javi, a kad bude novih ucesnika bice ovdje potvrda da ne komplikujemo previse. Inace, zahuktava se, nema neckanja. Hajmo, hajde, svi u napad!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

sekin
Kontakt:

Post Postao/la sekin » 01 jun 2024, 10:38

Steelman 💪
Zamorano 💪

Mosa likCe
ernesto

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 jun 2024, 10:39

Imamo jos dvojicu momaka zeljnih da pomognu svom klubu. Putnik ce dati 1000 KM, a drugi Tihi okean ce uletiti sa 500 KM.

Trenutno 8500 KM.

Jutro bas fino krenulo, respekt svim zainteresovanim sto udaraju na keca. Ko nije, a da mozete, popijte lagano kaficu, pa da jos ko uleti!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 jun 2024, 10:55

Priključujem se @steelman i @zamorano. Akciju ću ispoštovati kroz kupovinu 200 donatorskih kupona.

Pošto je iznos na 8500, ne bi bilo loše da se još 5, 10 forumaša zajedno organizuje pa uplati 500 KM, da zaokružimo brojku.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 01 jun 2024, 10:57

Steelman je napisao/la:
01 jun 2024, 10:39
Imamo jos dvojicu momaka zeljnih da pomognu svom klubu. Putnik ce dati 1000 KM, a drugi Tihi okean ce uletiti sa 500 KM.

Trenutno 8500 KM.

Jutro bas fino krenulo, respekt svim zainteresovanim sto udaraju na keca. Ko nije, a da mozete, popijte lagano kaficu, pa da jos ko uleti!
Ovo je vec ozbiljnija prica,reko sam dat cu do 01.08. novac,al sad sam se predomislio pa cu uplatiti oko 01.07. jer mislim da je tad i najpotrebniji novac za klub s obzirom da nema tekmi ni prihoda u pauzi prvenstva! Volio bih da kako ko uplati novac tako i klub odmah objavi na zvanicnoj stranici! Samim tim objavama privlace se drugi moguci donatori. Ko bi rekao da se 8.500 km vec sabralo! Hajmo raja ovo se zahuktava i postaje prava ozbiljna prica!

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 jun 2024, 11:06

Kao sto je i napisao, Truhlo ce svoju donaciju od 1000 KM regulisati u kuponima. Najbitnije druze da rijesis donaciju, a klub ce znati kako je ko uplatio i kako ce to sebi voditi.

Prikljucuje se i vjerna ekipa Crkvice bunker sa 1000 KM.

10500 KM

Presli smo raja na drugu cifru. Necemo stajati, grudva se zakotrljala i iskoristit cemo ovo koliko god da ide, pa neka ide kako ide svojim tokom. Javit cu vam i za nacine uplate, jer skontacemo najjednostavniji nacin da to ide direktno klubu. Nikako drugacije.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 jun 2024, 11:20

Steelman je napisao/la:
01 jun 2024, 11:06
Kao sto je i napisao, Truhlo ce svoju donaciju od 1000 KM regulisati u kuponima. Najbitnije druze da rijesis donaciju, a klub ce znati kako je ko uplatio i kako ce to sebi voditi.

Prikljucuje se i vjerna ekipa Crkvice bunker sa 1000 KM.

10500 KM

Presli smo raja na drugu cifru. Necemo stajati, grudva se zakotrljala i iskoristit cemo ovo koliko god da ide, pa neka ide kako ide svojim tokom. Javit cu vam i za nacine uplate, jer skontacemo najjednostavniji nacin da to ide direktno klubu. Nikako drugacije.
Novac uplaćen kroz dvije transakcije. Možeš potvrditi kroz broj narudžbe: 3378 i 3427. Prva je 80 donatorskih, druga 120 komada.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 jun 2024, 11:44

Odlicno Truhlo. Iskomunicirat cemo s klubom da to bude jasno i da prodje bez kompliciranja. Cim saznam detalje kako je najbolje uplacivati, proslijedit cu ih svakom ko je uzeo ucesce. I klub ce vidjeti na koji nacin im je najbolje, pa bih zamolio ostale da slijedimo iskljucivo njihove upute.

Naravno, sto se budu prije sredstva uplatila, to je bolje za klub. Koliko sam saznao, njima bi najvise odgovaralo da uplate budu do 10.06., jer je klub ocito i u vremenskom tjesnacu. Medjutim, s obzirom da je sve ovo spontano krenulo onako na brzinu krajnji rok, bas kao sto je zamorano rekao, neka bude najdalje taj 1.7., jer treba razumjeti da se svako treba organizovati, pa ako nekom zagusti dotad onda u redu, ali da vecina ipak rijesi cim prije. Valjalo bi da svako uplati sredstva cim moze bez cekanja.

Uglavnom, javim ovdje kome treba detalje za uplatu sredstava cim saznam.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

sekin
Kontakt:

Post Postao/la sekin » 01 jun 2024, 13:50

Mogu li se donatorske kupovati i mimo utalmice? Sad npr kad dodje pauza?
ernesto

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 01 jun 2024, 14:33

Bravo momci za ovu akciju 👏👏🖤❤️

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 jun 2024, 15:05

Ono kad je trolanje po forumu vrhunac u zivotu. Kakav pacenik.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 01 jun 2024, 15:23

Ako nisi primijetio preko 2 godine grupa forumaša skuplja novac na više načina i donira ga klubu. Nisam nešto vidio da se žale. Također s druge strane postoje i druge društvene mreže gdje se neke stvari isplaniraju te se ovdje zbog velikog broja ljudi dijele u svrhu širenja akcije.
Svakako se nadamo uskoro i otvaranju jednog drugog foruma kako bi se mogli tamo preseliti.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 01 jun 2024, 15:33

Sto se tice akcija na ovom forumu ovo je 4 za tvoju informaciju i svaka uspješno određena uđi na zvanični fb profil kluba pa vidi da su odavde forumsi 2 puta do sada uplatili novac za akciju 12 igrac ili prošetaj do zapadne strane BP pa pogledaj na onoj tabli Celicni zid gdje isto mi forumasi smo učestvovali i imaju ugravirane pločice pod nazivom forumasi,tako da razguli sa nase teme i idi na temu tvog jedinstva a da nisi ti navijač Jedinstva već Slobode ja zaboravio 😉

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.