FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MK
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Mislio sam ako pobijede sve ih nagraditi a ako izgube sve ih po djepuTurkishAirlines je napisao/la: ↑01 jun 2024, 07:24https://www.facebook.com/share/v/pkbnjP ... tid=xfxF2iTatamata1946 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:28Samo napraviti sistem gdje se SŠ i igraci placaju po ucinku. Ako ce oni imati velike plate gubili ili pobjedjivali nema onda nista od toga
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Mirvic ulaze hoce covjek stvarno sve najbolje Sarajevu ali jednostavno vidi se da se ne razumije ni on a ni oni koji ga savjetuju kako se vodi jedan klub. Dok ne nađe sposobnije ljude mislim da cemo se vrtiti u krug kao i ove zadnje 3 godine
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Rotiranje trenera više stvarno nema smisla. Čitam Rožman hoće da ide, a cifra od sedam brojeva treba im biti isplaćena za odlazak. Brate, ako je donio odluku da ide, ideš bez marke, ti doktore kršiš ugovor. Ako je puklo na liniji Ibričić-Mirvić, ima ljudi u klubu koji poznaju sportsku politiku, trebaju nam 2-3 igrača koja Rožman vjerovatno ima nacrtana ispregovaraj i ajmo pokušat kontinuitetomnešto napraviti. Rožmana J**+ što mu je igra za onu stvar, ali ima ok igrača koji ga mogu vaditi. Maksimalan fokus na pripreme sa postojećim igračkim kadrom i stručnim štabom. Svakako će Rožmanu sad biti lakške jer neko iz Federacije treba da osvoji ligu.
Dilema je završena, Zoran Zeljković je novi trener, predstavljanje sljedeće sedmice. Osim njega dolaze i Ognjen Mrsić (štoper) iz Napredka i Bojan Rajkov (bek) iz Sileksa.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako trolas ovo je za trajnog bana,a po prethodnim postovima vidim da ti to nije strano.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E čuj ocm pojačanje iz Sileksa

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Javi se sljedeće sedmiceNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2024, 11:43Ako trolas ovo je za trajnog bana,a po prethodnim postovima vidim da ti to nije strano.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Morala ne bi falilo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- jurisicduska
- Kontakt:
Dobre pare za Kovu. Top.
Bar bi svaka domaća stadion bio pun.
Pune ruke posla bi bile.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Vidiš šta je pisao i jasno je da trolla.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2024, 11:43Ako trolas ovo je za trajnog bana,a po prethodnim postovima vidim da ti to nije strano.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ne sviđa mi se Vladanov odnos prema reprezentaciji, ali uvijek je volio naš klub i pokazao je da je definicija one - "vojnik kluba", svaka čast, nije mala stvar preći u prvaka Portugala.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Auu u modi neka negativa, gasimo se, raspadamo se itd.
Znaci na dobro ce to..
Znaci na dobro ce to..
- jurisicduska
- Kontakt:
Postalo nam normala sto ce nam 2 miliona leci onako na racun. Niko nista. Hahahahhah
Šta će reći, kad će se to svakako spiskati na neke prevare ili poluigrače. I opet će ti domet biti Europa, sa ili bez ta 2 miliona.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:53Postalo nam normala sto ce nam 2 miliona leci onako na racun. Niko nista. Hahahahhah
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Moze leci i 15, a ako se ne uloze gdje treba i kako treba, onda je tav novac bezvrijedan na kraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.