jos jedan brko iz cvajte:-)
koje smece od dresa, bolji su oni sismisi u kojima je bolic letio poslije golova:-)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Stvarno odron od dresova, a sto se brke tice nek je i cvajtas sad bar ima 50 utakmica u bundesligi + konferencijska liga prosle sezone. Evo mu sanse na jesen protiv neostvarene reprezentativne zelje da se pokaze pa da ga dovede neko iz bundeslige opet
Sta ti nije jasno. Dosli francuzi svjetski prvaci najjaca sila i obavili trening kao i mi. Potpuno normalna stvar, to su malo vjezbe istezanja i potpuno je nebitno gdje ce ih obaviti. Bila je negdje slika i Svabe kako treniraju u istim uslovimaBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 14:43Nemogu da vjerujem da još uvijek se ovdje trenira pogledaj samo tepiha I stolice u pozadini. Toliko se para ulozilo u Zenici za trening centar I oni opet izbjegavaju Zenicu svaki put, da makar imaju dobre uslove u Sarajevu al ovako nezenam gdje je logika.
![]()
Ma i taj "ugovor" s adidasom nabijem na ku.rac.
JavierBosnia je napisao/la: ↑01 jun 2024, 10:10Sta ti nije jasno. Dosli francuzi svjetski prvaci najjaca sila i obavili trening kao i mi. Potpuno normalna stvar, to su malo vjezbe istezanja i potpuno je nebitno gdje ce ih obaviti. Bila je negdje slika i Svabe kako treniraju u istim uslovimaBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 14:43Nemogu da vjerujem da još uvijek se ovdje trenira pogledaj samo tepiha I stolice u pozadini. Toliko se para ulozilo u Zenici za trening centar I oni opet izbjegavaju Zenicu svaki put, da makar imaju dobre uslove u Sarajevu al ovako nezenam gdje je logika.
![]()
To sto ti zelis da vidis sminku je tvoj problem, onomad ih je Pape vodio na vrelo bosne i na sred livade su te vjezbe radili. Bome nam nista tada nije nedostajalo
Ni u butmiru nemaju nista losije uslove nego u zenici, hotel im je 3 minute, a pitaj koga hoces od njih koliko su kvalitetniji uslovi za boravak u hotelu nego u kampu. Na kraju ko hoce da ide na kafu on ce izaci iz kampa isto koliko i iz hotela
U onom Kampu se i ne mora A selekcija pripremati imaju miske U selekcije 21 19 17 zatim zenska A rep ,a A selekciju bi ja odveo tamo samo dan pred utakmicu da prenoce u karantenuZaniolo je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:01Ma dobro Zenica je smrdljiv grad, ruzan, neadekvatan i dosadan. Razumijem reprezentativce sto ne zele tamo. Kao da je bitno gdje ce biti, svakako nikakvog hajra od njih nikad. Mene samo zanima koja reprezentacija ce nam vise golova zabiti. Engleska ili Italija?
zgembo89 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:04U onom Kampu se i ne mora A selekcija pripremati imaju miske U selekcije 21 19 17 zatim zenska A rep ,a A selekciju bi ja odveo tamo samo dan pred utakmicu da prenoce u karantenuZaniolo je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:01Ma dobro Zenica je smrdljiv grad, ruzan, neadekvatan i dosadan. Razumijem reprezentativce sto ne zele tamo. Kao da je bitno gdje ce biti, svakako nikakvog hajra od njih nikad. Mene samo zanima koja reprezentacija ce nam vise golova zabiti. Engleska ili Italija?
Mehmed Baždarević statistički najbolji ?
Pa samo je jedan ostvario uspjeh sa repkom.
Tacno najvise poena po utakmici je uzeo Mehmed Bazdarevic
Najgori mora da je Faruk.NoDi80 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:36Tacno najvise poena po utakmici je uzeo Mehmed Bazdarevic
Iza su Miso Smajlovic, Safet Susic, Robert Prosinecki i Miroslav Blazevic
A pape je jedini vodio repku dva ciklusa
i ostvario najveci rezultat
Ko zna mozda bi i neko od od ovih nesto napravip da je vodio dva ciklusa