Cestitat influenseru, senijadu g.ovnicicu i treneru za izbor igraca.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:41Mi imamo dva top igrača to su Renan (koji je ubijen u pojam i u odvratnoj je formi ) i Buljubašić imamo jednog dobrog igrača to je Hamza i imamo 20 prosječnih premijerligaških igrača gdje se ne bi vidjela razlika da uzmemo bilo kojeg iz Zrinjskog Borca ili Veleža na njihovu poziciju.
Golmani su nam prosječni ima boljih i u našoj ligi. Nisu nam bod donijeli svojim odbranama. Prime sve sto bi primio i bilo koji drugi golman
Niko drugi ni u potencijalu ne može napraviti razliku bilo kakvu. Individualno je to mogao Hasić sad nema ni njeg.
Bekovi su nam kao i kod ostatka lige polovni imaju par dobrih i više loših karakteristika.
Na štoperu imamo Đurickovica koji je očajan igrač Anicica koji je očajan igrač jer su ga povrede uništile juniora i Soldu koji nije bolji od bilo kojeg drugog stopera u našoj ligi.
Veznjaci nam ne prave razliku svejedno je igrao ti Julardzija ili bilo koji drugi veznjak u našoj ligi ili Mustafic potpuno isto, Matanovic, Mehmedovic i ini da ne spominjem.
Kyeremeh je prosječno krilo.
Penerandu neću ni spominjat kvalitetom je bolji od svih ali ima nekakvih problema koje mi ne možemo ispraviti.
Ostanu ti ova gore trojica i to je to. Tako da priča o nekoj dobroj ekipi je glupa. Imamo ok ekipu ništa specijalno i ništa vrhunski i ništa sto nad odvaja od ekipa iz naše lige.
Hadzikic Čavar Grahovac Orec Blagajic Barišić Ćorluka Cuze Bradaric Kis Mehanovic golman Marić pa i Kvrzic i Kortez, i još mnogo njih iz naše lige su za naših prvih 11. Dakle pričati o nekakvoj mega giga ekipi po imenima je smiješno.
Mi ono imamo Duljevica i Penerandu kontamo imamo ekipu a oni skupa imaju manji doprinos nego Sulejman Krpic.
Pominjali ovde povratak Viverosa a od toga nema nista, ne pomislja da se vraca ovamo.
Jos jedna muljaza naseg prezidenta velikog.