NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ma niko nije rekao da je prije bilo bolje, svi znamo da smo mi na dnu već godinama unazad, ali mene živcira priča o poštenju i sve se svelo na to, kao pošten je možemo igrati i kantonalnu ligu.
Ja se iskreno nadam da ćemo na kraju ostati u ligi, pa da vidimo te financijske izvještaje, revizije i planove za iduću sezonu.
Što neko napisa ne moramo mi ispasti iz lige da bi doživjeli oporavak.
Ja se iskreno nadam da ćemo na kraju ostati u ligi, pa da vidimo te financijske izvještaje, revizije i planove za iduću sezonu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Rudar gubi 3-1
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ovo nisam apsolutno nikako ocekivao.Bravo Sim Bau
O tom i ja pričam ali pojedini ne kontaju !NeRi_K je napisao/la: ↑01 jun 2024, 18:35Ma niko nije rekao da je prije bilo bolje, svi znamo da smo mi na dnu već godinama unazad, ali mene živcira priča o poštenju i sve se svelo na to, kao pošten je možemo igrati i kantonalnu ligu.
Eblo vas poštenje više i te priče !
Mnoge ce zaboljeti sto cemo ove godine posteno ostati a oni morali davati po 20 hiljada za utakmice 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
S obzirom da Rudar nije uspio kupiti Bau, nema smisla ni da Bratstvo nama pusta. Odlicna situacija za nas trenutno. Mozda bi mogli do boda.
Nek' je i nas sunce jednom obasjelo bez kojekakvih uplata i davanja 6 bodova iduce sezone.
Neka odigraju hrabro do kraja, bilo bi odlično da uzmu bod u Gračanici.
Neka odigraju hrabro do kraja, bilo bi odlično da uzmu bod u Gračanici.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Kad se trebalo trositi da se uđe dok smo imali ponajbolju ekipu lige, nije se trosilo i pustilo se da Sloboda kupi 10 tekmi zaredom a mi da kiksamo kuci 2 ili 3 puta u zadnjih nekoliko kola. Nema sad smisla ni trositi da se ostane. Ali evo izgleda da cemo ostati i bez toga.
Hahahahaha jeste jeste.
Da nas nije A.K ostavio mozda

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nerkolfc je napisao/la: ↑01 jun 2024, 18:59Kad se trebalo trositi da se uđe dok smo imali ponajbolju ekipu lige, nije se trosilo i pustilo se da Sloboda kupi 10 tekmi zaredom a mi da kiksamo kuci 2 ili 3 puta u zadnjih nekoliko kola. Nema sad smisla ni trositi da se ostane. Ali evo izgleda da cemo ostati i bez toga.
Nije da se nije trosilo nego se sve potrosilo. Par puta sam pisao ovdje, zvali sponzore bar da karton ulja doniraju i niko nije htio. Zato je postenje najbitnije, pogotovo kad se radi o parama drugih ljudi.
Mi te sezone rijesili minimalno 5 utakmica, mogu ti i neke nabrojati i cijenu reci.nerkolfc je napisao/la: ↑01 jun 2024, 18:59Kad se trebalo trositi da se uđe dok smo imali ponajbolju ekipu lige, nije se trosilo i pustilo se da Sloboda kupi 10 tekmi zaredom a mi da kiksamo kuci 2 ili 3 puta u zadnjih nekoliko kola. Nema sad smisla ni trositi da se ostane. Ali evo izgleda da cemo ostati i bez toga.
Lopovska sezona samo je Azmir bio veci lopov.
Nismo jos uvijek ostali. Valja dobiti TOSK kuci.
Ako kazes Bratstvo u gostima onda cu se bas sjbtharden je napisao/la: ↑01 jun 2024, 19:08Mi te sezone rijesili minimalno 5 utakmica, mogu ti i neke nabrojati i cijenu reci.nerkolfc je napisao/la: ↑01 jun 2024, 18:59Kad se trebalo trositi da se uđe dok smo imali ponajbolju ekipu lige, nije se trosilo i pustilo se da Sloboda kupi 10 tekmi zaredom a mi da kiksamo kuci 2 ili 3 puta u zadnjih nekoliko kola. Nema sad smisla ni trositi da se ostane. Ali evo izgleda da cemo ostati i bez toga.
Lopovska sezona samo je Azmir bio veci lopov.
Za kraj jedan lijep duel sa sportskim prijateljima iz Tesnja. 

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Jel stvarno istina da smo imali top 3 budzet u ligi ove godine?
Nije top3 ni blizu al jest za gornji dio tabele. Fazon je sto je vecina budzeta skrsila ona prosla uprava i ovim trenutnim igracima dala puuno vece plate nego sto sada imaju, sigurno je tu bilo ugovora i za njihovu korist na stetu kluba.
Zato na polusezoni svi osim jednog pristali na smanjenje plate bez prigovora, jer su znali da su debelo preplaceni.
Ko je po tebi imao veći budzet ?harden je napisao/la: ↑01 jun 2024, 20:18Nije top3 ni blizu al jest za gornji dio tabele. Fazon je sto je vecina budzeta skrsila ona prosla uprava i ovim trenutnim igracima dala puuno vece plate nego sto sada imaju, sigurno je tu bilo ugovora i za njihovu korist na stetu kluba.
Zato na polusezoni svi osim jednog pristali na smanjenje plate bez prigovora, jer su znali da su debelo preplaceni.
Sloboda
Čelik
?
-
- Kontakt:
Eto volim sto smo izgubili, ali nismo kupili. Necu nikad slaviti kupljenu utakmicu i to je to. Pola vas ovdje prica da treba kupovati,dogovarati , eto na postenje ide i sreca