Jesi vidio?! Telemach tata!
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
England r u ok
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sreca nisam uzeo MOJA TV, ocam. Telemachov internet je svjetlosnu godinu ispred BH Telecoma.
Bukvalno.
Bukvalno.
Realno, ne treba mi vise od ovog danas. 100 giga skinem za 20 minuta. Dosta
Aferim Telemach
Aferim Telemach
Screeshotaj nam svoju brzinu iz Texasa dobri moj Aleme!!!!
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pored svega ostalog, kad imaš kvar, Telemach zovnes i ljudi odmah šalju ekipu da riješi problem.
A Telekom čekaš dok se njima ćeifne. Još ako je petak, nemoj ih očekivati prije ponedjeljka.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
I sve zbog **** Arena. Neka hvalakraljttbvb je napisao/la: ↑01 jun 2024, 20:30Pored svega ostalog, kad imaš kvar, Telemach zovnes i ljudi odmah šalju ekipu da riješi problem.
A Telekom čekaš dok se njima ćeifne. Još ako je petak, nemoj ih očekivati prije ponedjeljka.
bhliga ima vrh Arena streamove
Ma ko god drzi Telecom debile, a da nije prisiljen na to jer su mu jedina opcija, nije normalan.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 20:14![]()
Ko ovo opominje Faću 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Faco i Suljo Domac,treceg nema,nema smrti do prirodne izgleda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ovi narkokartelaški NiPovski botovi garant. Previše ih Faćo proziva.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ko je ovaj Faco pa stalno pucaju na njega
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- muhamedhulk
- Kontakt:
kod mene sad na speed testu 4,3 Mbps. ali 6 uredjaja na njemu. poenta je sto nemaju infrastrukture za vise od 10Mbps. i to je to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- VensanKasel
- Kontakt:
Debil teški , propali kriminalac . Nekad bio mangup , sada kučka od Elvisa Keljmendija .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: Licniznanstvenik, dana/u 01 jun 2024, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
zar i ti sine Ivane!?
Sad ce i admin.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑01 jun 2024, 23:31sreća pa će sad EURO, inače bi opet dosađivo s pitanjem kad igraju kraljice šoka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.