Truhlo je napisao/la: ↑01 jun 2024, 23:46Fukara će u svemu naći krivca osim vlastite čaršije koja neplaćenjem rata reprograma, tekućih poreza i doprinosa, gura Gorki ka gašenju. Šteta je premašila 500 000KM i sigurno da zavidimo na takvom vođenju kluba.
Plasman na kredit, vidjet ćemo kako će to ići kada kredit dođe na naplatu.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Brzo ćete vi nazad u Federalnu,još sad kad se skrati liga,glavni kandidati
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Beduin
- Kontakt:
Sta kaze "plasman na kredit", a pise na svojoj temi kako je i za opciju da uzmu neku pozajmicu da bi im klub funkcionisao.
Al kad Kalkulator pocne o ciframa meni odmah izmami osmijeh na lice. Taj bi proful'o i koji dan sutra dolazi.
Al kad Kalkulator pocne o ciframa meni odmah izmami osmijeh na lice. Taj bi proful'o i koji dan sutra dolazi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Opaaaa azmir na mala vrata ulazi 

Ne razumijem mentalni sklop ljudi koji govore kako je u redu poklapati i namještati jer se to tako radi u ovoj ligi, stvarno smo kao društvo dotakli samo dno kad se još i čestita na tome. S takvim razmišljanjem naš fudbal i zaslužuje jednog Vicu koji će da vedri i oblači a sudije na terenu da izvršavaju naredbe a Sloboda je zaradila da je sakate i otimaju na terenu kao što su to oni radili ove sezone.
Hajde ne s.eri druze, usli smo bez i jedne kupljene tekme u ligu to ti garantujem, malo jest sudjenje bilo na nasu stranu al to nije prelomilo toliko, Stupcanica premirala dosta nasih protivnika, jucer se igraci Gorazda sklanjaju sto je i bivsi im igrac potvrdio, citavu sezonu Stupcanica prljavo igrala i mi opet uspjeli, a vi gledajte sebe jer su vam racuni blokirani, nama neki dan sve odblokiranochily-rz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 08:06Ne razumijem mentalni sklop ljudi koji govore kako je u redu poklapati i namještati jer se to tako radi u ovoj ligi, stvarno smo kao društvo dotakli samo dno kad se još i čestita na tome. S takvim razmišljanjem naš fudbal i zaslužuje jednog Vicu koji će da vedri i oblači a sudije na terenu da izvršavaju naredbe a Sloboda je zaradila da je sakate i otimaju na terenu kao što su to oni radili ove sezone.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
BratstvoGracanica
- Kontakt:
Vi ste čisto ušli tu nema se šta reći.fukara87 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 08:14
Hajde ne s.eri druze, usli smo bez i jedne kupljene tekme u ligu to ti garantujem, malo jest sudjenje bilo na nasu stranu al to nije prelomilo toliko, Stupcanica premirala dosta nasih protivnika, jucer se igraci Gorazda sklanjaju sto je i bivsi im igrac potvrdio, citavu sezonu Stupcanica prljavo igrala i mi opet uspjeli, a vi gledajte sebe jer su vam racuni blokirani, nama neki dan sve odblokiranochily-rz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 08:06Ne razumijem mentalni sklop ljudi koji govore kako je u redu poklapati i namještati jer se to tako radi u ovoj ligi, stvarno smo kao društvo dotakli samo dno kad se još i čestita na tome. S takvim razmišljanjem naš fudbal i zaslužuje jednog Vicu koji će da vedri i oblači a sudije na terenu da izvršavaju naredbe a Sloboda je zaradila da je sakate i otimaju na terenu kao što su to oni radili ove sezone.![]()
![]()
Ali što prije postanete realni i krenete raditi na igračkom kadru bolje za Vas.
U protivnom već nakon 15ak kola bit ćete otpisani, ova trentutna ekipa nema šanse bit među 8.
Već od danas morate krenuti po pojačanja.
Al baš pojačanja a ne istrošene polovnjake koji su nekad bili igrači
Sve u svemu sretno.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Neka je vama sretno još jednom kažem. Trebati će vam baš dobar remont i selekcija igrača kako bi se upustili u borbu za opstanak i da se izbori to famozno 8.mjesto u nikad tezoj sezoni sigurno.
Što se tice nas i naseg klub mi imamo svoju borbu koja jos uvijek traje, pa vec nekih 10ak godina. Nasoj borbi i spasavanju kluba od gasenja mogu mnogi da pozavide, ne samo u drzavi nego i sire, da se ugledaju na nas, sta se sve proslo za klub i koliko se zrtvovalo.
Što se tice nas i naseg klub mi imamo svoju borbu koja jos uvijek traje, pa vec nekih 10ak godina. Nasoj borbi i spasavanju kluba od gasenja mogu mnogi da pozavide, ne samo u drzavi nego i sire, da se ugledaju na nas, sta se sve proslo za klub i koliko se zrtvovalo.
-
BratstvoGracanica
- Kontakt:
Kad se sjetim koja je pompa bila kad Vam je Turčin dolazio.RubikovaKocka je napisao/la: ↑02 jun 2024, 09:31Neka je vama sretno još jednom kažem. Trebati će vam baš dobar remont i selekcija igrača kako bi se upustili u borbu za opstanak i da se izbori to famozno 8.mjesto u nikad tezoj sezoni sigurno.
Koliki je ukupni dug kluba trenutno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Rezonovanje nivo Ledeni.
Mi bismo taj potencijalni kredit uzeli da prezivimo, a ne da se s tim borimo za nesto. A zasto prezivljavamo? Zato sto su nam sredstva sponzora preusmjerena na blokiran racun zbog UIO. Dakle, spremni odmah vratiti sve cim se situacija rijesi, a sta cete vi?
Toliko niste spremni prihvatiti neke stvari, iako po svojoj temi pisete isto kao i Truhlo ovdje. Valjda onaj balijski fazon da komsije ne znaju, a to sto se raspadamo po savovima, nije bitno, nek se ima za ljetovanja.
Celik!3,2,2.
Jel ovo prvi put poslije rata da Rudar ispada iz ove lige?
Treba bas biti umjetnik da od 16 klubova Kakanj ima dva kluba i da baš oba ispadnu iz prve lige FBiH.
Treba bas biti umjetnik da od 16 klubova Kakanj ima dva kluba i da baš oba ispadnu iz prve lige FBiH.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Druze niste dobilo licencu za prvu ligu FBiH kud ces dalje, za ovu saban ligu licenca nije dobijena, u drugostepenoj cete vjerovatno na guzove dobit, vas je turcin unazadio bar 20 godina, otisli ste u kantonalnu i nista niste napravili u historiji kluba ce zauvijek stojati da ste ispali u kantonalnu, vi se ne mozete poredit sa nama od 2000 godine pa gore, uspjesniji smo u svim sementima, bili viceprvak, igrali finale kupa 3 puta, 2 puta bili u Evropi, grad stoji iza nas s vas grad raspali? Sta ste napravili a da niste dobili od drugih?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 jun 2024, 10:33Rezonovanje nivo Ledeni.
Mi bismo taj potencijalni kredit uzeli da prezivimo, a ne da se s tim borimo za nesto. A zasto prezivljavamo? Zato sto su nam sredstva sponzora preusmjerena na blokiran racun zbog UIO. Dakle, spremni odmah vratiti sve cim se situacija rijesi, a sta cete vi?
Toliko niste spremni prihvatiti neke stvari, iako po svojoj temi pisete isto kao i Truhlo ovdje. Valjda onaj balijski fazon da komsije ne znaju, a to sto se raspadamo po savovima, nije bitno, nek se ima za ljetovanja.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Samoincijativno istupiti i s druge strane ispasti, mislim da nije isto 
-
BratstvoGracanica
- Kontakt:
Refrešuj se drug.fukara87 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 11:03Druze niste dobilo licencu za prvu ligu FBiH kud ces dalje, za ovu saban ligu licenca nije dobijena, u drugostepenoj cete vjerovatno na guzove dobit, vas je turcin unazadio bar 20 godina, otisli ste u kantonalnu i nista niste napravili u historiji kluba ce zauvijek stojati da ste ispali u kantonalnu, vi se ne mozete poredit sa nama od 2000 godine pa gore, uspjesniji smo u svim sementima, bili viceprvak, igrali finale kupa 3 puta, 2 puta bili u Evropi, grad stoji iza nas s vas grad raspali? Sta ste napravili a da niste dobili od drugih?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 jun 2024, 10:33Rezonovanje nivo Ledeni.
Dobili su licencu.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
A koja je onda razlika to sto mi uzimamo za plasman, vi za preživljavanje? Vratit ga moramo i vi i mi u svakom slucaju.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 jun 2024, 10:33Rezonovanje nivo Ledeni.
Plasman u PL daje mogućnost za vece prihode, a time i veca sansa da se vrate dugovanja i taj kredit.
I da, to sto vi uzimate za preživljavanje a mi za neke vece ambicije, je samo dokaz da smo u puno boljoj situaciji od vas. Cisto nekom logikom.
Volim tebe, više od sebe
Pa hajde mi samo detaljno objasni sta ste vi uradili sto ste samoincijativno istupili iz lige, svakako bi ispali kad je korona bila, pa je prekinuto prvenstvo na pola a vi bili predzadnji...RubikovaKocka je napisao/la: ↑02 jun 2024, 11:07Samoincijativno istupiti i s druge strane ispasti, mislim da nije isto![]()
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Samoinicijativno istupanje je samo dokaz krajnje nemoci. LpRubikovaKocka je napisao/la: ↑02 jun 2024, 11:07Samoincijativno istupiti i s druge strane ispasti, mislim da nije isto![]()
Volim tebe, više od sebe
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Kako samo pokusavate svaki svoj potez da opravdate i da se operete. Od svega sto ste uradili pravite pobjedu.
A svakog drugog ismijavate...
Od istupanja, do saopštenja gdje molite navijaca da dodju na stadion, pozajmica, slabe posjete i jos X stvari.
A to isto ili slicno kad mi radimo, pravite cirkus ovdje i ismijavate.
Kakva dvolična gamad.
A svakog drugog ismijavate...
Od istupanja, do saopštenja gdje molite navijaca da dodju na stadion, pozajmica, slabe posjete i jos X stvari.
A to isto ili slicno kad mi radimo, pravite cirkus ovdje i ismijavate.
Kakva dvolična gamad.
Volim tebe, više od sebe
RubikovaKocka je napisao/la: ↑02 jun 2024, 11:07Samoincijativno istupiti i s druge strane ispasti, mislim da nije isto![]()

Cuj samoincijativno istupili, koga vi lazete?