Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
U tom trenutku svi ti Galaktikosi su bili ili u poznim godinama ili dobro usporeni povredama (Raul i R9). Ova ekipa ce biti mnogo mladja i svi oni tek treba da udju u prime. Nije uopce uporedivo. Plus ti Galaktikosi nisu imali ama bas nikakve defanzivne stabilnosti.
Sto se problema sa egom Mbappea tice, Carlo je najbolji na svijetu u kontroli svlacionice i Real nije prcija ko PSG.
Sto se problema sa egom Mbappea tice, Carlo je najbolji na svijetu u kontroli svlacionice i Real nije prcija ko PSG.
Saberes, oduzmes, opet je najveci trener ikad

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Pensioner26
- Kontakt:
Šta radi yebena ljubomorasoxx je napisao/la: ↑02 jun 2024, 06:09Realno 2021 je arsenal trebao uzetQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 jun 2024, 02:09chelsea dvije titule najveci nafakasi u obje utakmice i sad se qrce kako imaju te neke titule tri puta presli centar u 180 minuta razgulili ih bayern i city al dzaba to je takav sport niko poslije nece gledat kako su klubovi dolazili do titula

Ubjedljivo najveci trener kao sto je i Real ubjedljivo najveci klub.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Razdvojiti pojmove trener i taktičar. Nije biti trener samo baviti se taktikom i formacijama.
Real jeste najveći klub, Carlo nije najveći trener. Klubovi se ne otimaju za njega kao ni za Zidanea. Do jučer je vodio Everton.
- JayCatwright
- Kontakt:
Poslije svakog finala LP isti frajer smara sa istom pričom
a, u međuvremenu Carlo skuplja ove trofeje

a, u međuvremenu Carlo skuplja ove trofeje

- anonymousHD
- Kontakt:
Za Zidanea se ne otimaju? Ko ce covjeka koji je rekao da nece nikog trenirat. Sad da kaze dajte mi ponude 99% klubova bi poslalo ponudu.
Ja nisam vidio u svom zivotu vecih pacenika od vas. Svako finale ti se ovdje nakacis i samo pljujes. Dobit ces cir sta ti Real radi u pm
Carlo je uz Fergusona najveci trener ikada, a Jose Pep i Zidane su odmah tu iza njih. Nema dalje.
Ja nisam vidio u svom zivotu vecih pacenika od vas. Svako finale ti se ovdje nakacis i samo pljujes. Dobit ces cir sta ti Real radi u pm
Carlo je uz Fergusona najveci trener ikada, a Jose Pep i Zidane su odmah tu iza njih. Nema dalje.
Vjerujem da u tvojoj glavici to jeste takoanonymousHD je napisao/la: ↑02 jun 2024, 13:28Carlo je uz Fergusona najveci trener ikada, a Jose Pep i Zidane su odmah tu iza njih. Nema dalje.

- anonymousHD
- Kontakt:
Lijeci se pacenice
Eto Mbappe ofišl u Realu, naredne 3 sezone nema uopšte potrebe otvarati temu za ligu prvaka
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Rajaz je pobjegao iz Jagomira. Ne treba mu zamjeriti.JayCatwright je napisao/la: ↑02 jun 2024, 13:26Poslije svakog finala LP isti frajer smara sa istom pričom![]()
a, u međuvremenu Carlo skuplja ove trofeje![]()
A šta iz te prve nakaradno i polupismeno sklopljene rečenice suštinski nije tačno, ustajali budžetski parazitu, servilna nebitna gnjido, promašeni spontani pobačaju što bivstvuješ u nekoj vukoyebini?
Džeri Drejk
Koji ba Jose? Murinjo? On u top5 svih vremena?anonymousHD je napisao/la: ↑02 jun 2024, 13:28Za Zidanea se ne otimaju? Ko ce covjeka koji je rekao da nece nikog trenirat. Sad da kaze dajte mi ponude 99% klubova bi poslalo ponudu.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Nail for Real
- Kontakt:
Mrze nas jer smo najbolji i najljepsi

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Vidim opet se pišu komparacije neke nelogične i raznorazne gluposti na temi Lige Prvaka. Nogomet je timski sport i trener bez igrača je ništa, kao i igrači bez trenera. Real ima fuziju i jednoga i drugoga i zato su najbolji klub svih vremena. Dobri su i ostali klubovi, ali Real se i ove godine ispišao po cijeloj evropi i uefi kombinovano.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Centre forward
- Kontakt:
Katalonci malo glorifikuju, malo pljuju Real. Odlučite se deĆki.
Inače, čestitke za 2-3 forumska gospodina na 15 tituli. Ima tu raznih teza, al' više zasluženo nego što nije.
Inače, čestitke za 2-3 forumska gospodina na 15 tituli. Ima tu raznih teza, al' više zasluženo nego što nije.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Najbolji CMF ikada!!
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.