I Dabogda ne dočekali kurban bajram ako ovo rade
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Imao je igru i borbu kod zalizanog jarana kojeg hvali kao da je Cruyff, Mourinho, Ferguson i Ancelotti u jednom. Kod Rozmana kao sto i sam kaze NIJE ZELIO DA IGRA, pa je smrad opstruirao svaku utakmicu koju je igrao. Sjeti se Borca 1-1 na Kosevu, njege ocite zelje da ne damo gol iz kontre 2 na 1, gdje je par minuta poslije izvizdan od strane cijelog stadiona.Maroon1946 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 13:34Nirton je napisao/la: ↑02 jun 2024, 13:13Kaze nije zelio da igra pod Rozmanom, ali je uredno igrao preko qrca cijelu prvu polusezonu, pripreme i 2-3 utakmice ove polusezone. Valjda ako ti je navodno na prvom mjestu Klub, onda kazes ne zelim da igram i ostavis mjesto nekome ko ce dati sve od sebe na terenu.
Uglavnom, blago klubu kojeg smradovi poput Ziljkica zaobidju.
Imao je finu statistiku kod Mirze i na pocetku kod Rozmana ali borba uvijek u rangu sa Dalkanom. Tu negdje kad se posvadjao mu je i kraj bio. Svakako je bolji od najplacenijeg Penarande. Nebitno, ne treba nam igrac koji drami toliko nek je otisao.
![]()
Info koju sam dobio jutros,prilicno dobar izvor:GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2024, 15:06
Evo i Belupo hoće Zekića. Realno, ako ima našu ponudu, mislim da nema dileme.
Ma nije ni meni drag ali ne mogu on i Penaranda u istu recenicu. Lik ima duplo vecu platu od Ziljkica a nema jednu tekmu da je dobro odigrao. A ona panenka protiv Slobode je pokazala koliko mu je stalo do ekipe i fudbala uopste. Ziljkica sto dalje od kluba slazem se a ne mozes Husrefa u istoj toj recenici spominjat sa ostalim.Nirton je napisao/la: ↑02 jun 2024, 14:37Imao je igru i borbu kod zalizanog jarana kojeg hvali kao da je Cruyff, Mourinho, Ferguson i Ancelotti u jednom. Kod Rozmana kao sto i sam kaze NIJE ZELIO DA IGRA, pa je smrad opstruirao svaku utakmicu koju je igrao. Sjeti se Borca 1-1 na Kosevu, njege ocite zelje da ne damo gol iz kontre 2 na 1, gdje je par minuta poslije izvizdan od strane cijelog stadiona.Maroon1946 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 13:34Nirton je napisao/la: ↑02 jun 2024, 13:13Kaze nije zelio da igra pod Rozmanom, ali je uredno igrao preko qrca cijelu prvu polusezonu, pripreme i 2-3 utakmice ove polusezone. Valjda ako ti je navodno na prvom mjestu Klub, onda kazes ne zelim da igram i ostavis mjesto nekome ko ce dati sve od sebe na terenu.
Uglavnom, blago klubu kojeg smradovi poput Ziljkica zaobidju.
Imao je finu statistiku kod Mirze i na pocetku kod Rozmana ali borba uvijek u rangu sa Dalkanom. Tu negdje kad se posvadjao mu je i kraj bio. Svakako je bolji od najplacenijeg Penarande. Nebitno, ne treba nam igrac koji drami toliko nek je otisao.
![]()
Penaranda je jesen odigrao 16 puta borbenije od Ziljkica, iako generalno nije opravdao ni 10% ocekivanja. Ziljkic je august, septembar, oktobar i novembar igrao preko one stvari, huskao ostale igrace da krenu u bojkot i jos mnogo toga. Sto dalje od kluba njemu, zalizanom, Repuhu, Seferovicu, Ibricicu, Husrefu, mahalasima...
Volio bih vala još i njega vidjeti jel ubleha ili nije. Al generalno se samo vrtimo u krug. U našem klubu jedino vrijedi akademija sve ostalo je tanko.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2024, 15:06
Evo i Belupo hoće Zekića. Realno, ako ima našu ponudu, mislim da nema dileme.
Idemo do titule i Evrope aBd
Blago nama, znaci opet nam ne gine grcevita borba za 4. mjesto i da se molimo da neko od prva 3 osvoji Kup, uz vjerovatno i novo brukanje u Konferencijskoj.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Direktorcic, Google Adsense [Bot], keli, rimljanin90, ŠTA_JE i 90 gostiju.