Stavljat Scweinsteigera i Khediru u istu recenicu sa Kroosom je kriminalno.
Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- DinGospo21
- Kontakt:
Re: Champions League 2023/24
Hvala zivjoCentre forward je napisao/la: ↑02 jun 2024, 14:46Katalonci malo glorifikuju, malo pljuju Real. Odlučite se deĆki.
Inače, čestitke za 2-3 forumska gospodina na 15 tituli. Ima tu raznih teza, al' više zasluženo nego što nije.
naprijed rejal
Pa Khedira jeste rasturio u Brazilu, ako je to kontekst rasprave.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Isto kao i Kroosa sa Modricem, Zidaneom, Pirlom, Iniestom itd.DinGospo21 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:23Stavljat Scweinsteigera i Khediru u istu recenicu sa Kroosom je kriminalno.
-
- Kontakt:
Jel ovo ima levata koji misle da je Toni veci igrac od Luke
S kakvim glavama covjek dijeli zrak, Boze sacuvaj

S kakvim glavama covjek dijeli zrak, Boze sacuvaj
I najveci mrzitelji Guardiole ce reci da je bolji trener od Ancelottia.
Guardiola nema mrzitelja, bar ja tako mislim. I složiti ću se da je Pep bolji taktičar od Carla. Ali isto tako treba reći da Pep živi nogomet, Pep non stop analizira, razmišlja, tiltuje ukućane za ručkom o planovima, o Halaandu, o KDBu, gdje će šta će, možemo reći Pep je opterećen nogometom. Kada igrač nije sretan, Pep ga proda.
Carlo s druge strane sa mnogo manje stresa radi isti posao u većem klubu. Man handling mu je miljama ispred Pepa. Ne može se raspravljati o tome. Nema tu ko je bolji.
Evo ja smijem reći da Pep sa svojim stilom igre nebi nizao velike uspjehe sa Realom, Carlo bi umjesto Rodrija doveo Valverdea i osvojio sve sa Citijem.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Jel to Valverde bolji igrac od Rodrija?
- Pensioner26
- Kontakt:
Ja ipak mislim da Carlo sa Valverdeom i Cityjem ne bi ništa osvojio, dok bi Guardiola sa Realom se barem liga naosvajao.
- Centre forward
- Kontakt:
Sveti je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:24Hvala zivjoCentre forward je napisao/la: ↑02 jun 2024, 14:46Katalonci malo glorifikuju, malo pljuju Real. Odlučite se deĆki.
Inače, čestitke za 2-3 forumska gospodina na 15 tituli. Ima tu raznih teza, al' više zasluženo nego što nije.

Selam.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Tu je to ,dva najbolja trenera ikad, Ferguson je ipak tamo negdje daleko treci
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- DinGospo21
- Kontakt:
Pa nije baš isto, Kross je bolji od Pirla, Zidane je najveći veznjak svih vremena tu nema dileme nikakve. Modrić je bolji kao igrač, ali Kroos ima iste trofeje, jer su igrali zajedno 10 godina, sa reprezentacijom Modrić jedno finale i trece mjesto nije bolje od titule na Svjetskom prvenstvu, sa druge strane ima Modrić zlatnu loptu, koju nemaju ni Pirlo ni Iniesta.Zaniolo je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:31Isto kao i Kroosa sa Modricem, Zidaneom, Pirlom, Iniestom itd.DinGospo21 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:23Stavljat Scweinsteigera i Khediru u istu recenicu sa Kroosom je kriminalno.
Imaš pravo na mišljenje. Ali i sam Pep će ti reći da je Don Carlo tata igrice.Pensioner26 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:26Ja ipak mislim da Carlo sa Valverdeom i Cityjem ne bi ništa osvojio, dok bi Guardiola sa Realom se barem liga naosvajao.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- DinGospo21
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa nije, daleko je ispred njega.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I zato je Carlo najveci trener ikada. Ubjedljivo. Pep je tek simpatican.denimen99 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:23Guardiola nema mrzitelja, bar ja tako mislim. I složiti ću se da je Pep bolji taktičar od Carla. Ali isto tako treba reći da Pep živi nogomet, Pep non stop analizira, razmišlja, tiltuje ukućane za ručkom o planovima, o Halaandu, o KDBu, gdje će šta će, možemo reći Pep je opterećen nogometom. Kada igrač nije sretan, Pep ga proda.
Carlo s druge strane sa mnogo manje stresa radi isti posao u većem klubu. Man handling mu je miljama ispred Pepa. Ne može se raspravljati o tome. Nema tu ko je bolji.
Evo ja smijem reći da Pep sa svojim stilom igre nebi nizao velike uspjehe sa Realom, Carlo bi umjesto Rodrija doveo Valverdea i osvojio sve sa Citijem.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- DinGospo21
- Kontakt:
Ako si mentalno bolesna osoba, onda da.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:13Pa nije, daleko je ispred njega.
Arsene Wenger je veci znalac od svih navedenih. Samo sto nije imao priliku da se razbacuje sa lovom kao ovi danasnji treneri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.