Isaković je to objavio i demantovao kako bi smirio situaciju.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ne kontam sta se po Feni pljuje. Na kraju prosle sezone rekao da daje priliku mladim igracima, da nece igrat, sad ga uveli u zadnjoj domacoj tekmi da upise nastup i tako bude upisan u historiji kao igrac koji je nastupao za Celik u svim nivoima liga. Ja bar ne vidim nista negativno u tome.Zenicanin988 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:36Ma novinar ko novinar, njemu odgovara bombasticna vijest zbog klikova(citaj zarade) tako da to ne cudi.
Uprava nastoji da smiri sve , naravno, ali ovo je Isaku vec drugi put, to se vec, po meni ,ne prasta.
Ovo sto Feno radi, iako je meni stvarno drag, nije uredu. Ako se ne mozes davati 100%, nema veze sto igras besplatno, dovidjenja i hvala na svemu.
Sve u svemu, prezadovoljan sam sezonom, prezadovoljan sam upravom, razocaran publikom.
Neka bude sve transparentno kao i inace u sklopu svih ovih akcija koje su se na neki nacin pratile na forumu. Uplate klubu za ovu akciju "Hiljadarka za Čelik" dosad su izvrsili:
Bas krenuo pisati
Adisa vratiti ukoliko ima zelju, jer je zasluzio. Otkaz je dobio, jer ga Ibricic doveo i sada po ko zna koji put cistka i ajmo jovo na novo. Kako god definitivno ga vratiti, naravno ukoliko zeli.Raskinuta je, kako saznajemo, i saradnja s trenerom juniora FK Sarajevo Antom Bratićem (također pristigao iz Domžala u decembru prošle godine) i trenerom golmana ove generacije Adisom Nurkovićem.
Prevelik zalogaj za nas trenutno. Mozemo biti jako zadovoljni i ako se Nurkovic vrati
Damjanovića je pogodilo što su pojedini ljudi objavili netačne informacije iz svlačionice i bespotrebno naglasili njegovu ostavku.
“Ono što mi je teško palo je to što su pojedini ljudi s kojim imam dobre odnose objavili nešto iz svlačionice što se nije desilo. Također me zanima zašto se bespotrebno naglasila moja ostavka, da li je to bila želja nekih, a mnogi od njih znaju šta smo moja svlačionica i ja proživjeli sve u ovom teškom periodu koji je zadesio klub. To su stvari koje su me najviše pogodile. Svi ti ljudi imaju moj broj, mogli su me nazvati i pitati, a ne služiti se izvorima koji su pokazali pogrešnima.
Pa ja sam dao ideju za akciju nije valjda da trebam i učestvovatSteelman je napisao/la: ↑03 jun 2024, 16:35Neka bude sve transparentno kao i inace u sklopu svih ovih akcija koje su se na neki nacin pratile na forumu. Uplate klubu za ovu akciju "Hiljadarka za Čelik" dosad su izvrsili:
- Truhlo - putem kupona - 1000 KM
- Udarnik - 1000
- Dupli dekung - 2000
- Putnik - 1000
- Crkvice bunker - 1000
- Steelman - 1000
Ostali su jos:
Zamorano, DZE2317, Anonymous i Tihi okean.
Zamorano imas upute kako uplatiti sredstva u sklopu tog teksta sto je klub objavio, a ovi ostali ucesnici kad uplate svakako napisem. U svakom slucaju, respekt svima koji su se prikljucili i dodatno pogurali klub.
Inace, ko zeli da se i dalje prikljuci, bujrum. Svaki covjek je bitan i svaki doprinos pravi razliku. Ko zeli, a nije u mogucnosti ispratiti ovu akciju onda moze to uciniti putem kupona u vlastitim mogucnostima. Vazno je da doprinosimo klubu koliko mozemo u datom trenutku, a posebno kad je vrlo znacajno za klub.
moSa likČe!
Nije pljuvanje, meni je Feno gigant i jedan od drazih igraca inace, majstorcina. Ali ako ne moze trenirati redovno i biti na raspolaganju svaku tekmu , to po meni nije profesionalno.sekin je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:59Ne kontam sta se po Feni pljuje. Na kraju prosle sezone rekao da daje priliku mladim igracima, da nece igrat, sad ga uveli u zadnjoj domacoj tekmi da upise nastup i tako bude upisan u historiji kao igrac koji je nastupao za Celik u svim nivoima liga. Ja bar ne vidim nista negativno u tome.Zenicanin988 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:36Ma novinar ko novinar, njemu odgovara bombasticna vijest zbog klikova(citaj zarade) tako da to ne cudi.
Uprava nastoji da smiri sve , naravno, ali ovo je Isaku vec drugi put, to se vec, po meni ,ne prasta.
Ovo sto Feno radi, iako je meni stvarno drag, nije uredu. Ako se ne mozes davati 100%, nema veze sto igras besplatno, dovidjenja i hvala na svemu.
Sve u svemu, prezadovoljan sam sezonom, prezadovoljan sam upravom, razocaran publikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.