NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

laudrop
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la laudrop » 02 jun 2024, 16:39

Informacije koje je Kurbegović plasirao nisu lažne nego istinite.

Isaković je to objavio i demantovao kako bi smirio situaciju.

:wave:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 02 jun 2024, 17:32

Uprava se ekspresno ocitovala po pitanju Damjanovica da znamo da je covjek jos uvijek trener Celika.Na presici je i Robert rekao da je zelja uprave da Damjanovic i nastavi u slijedecoj sezoni.Zelja mi je da ovi momci iz uprave dobiju jos 4 godine mandat i njih u potpunosti podrzavam.Podrzavam i Damjanovica al uprava na kraju ove sezone MORA apsolutno mora se rijesiti Isaka i Salcina. Previse je da dva igraca imaju skupa 75 godina,jednostavno je previse!
::::SAMO ČELIK::::

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 02 jun 2024, 18:21

Ono što je zanimljivo na pressici bilo je da će trenutni UO dati svoju kandidaturu i za naredne 4 godine uz pojačanje, malo veće pojačanje. Kako bi dobro bilo taj mandat započeti sa deblokiranim računom...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 02 jun 2024, 20:36

Ma novinar ko novinar, njemu odgovara bombasticna vijest zbog klikova(citaj zarade) tako da to ne cudi.

Uprava nastoji da smiri sve , naravno, ali ovo je Isaku vec drugi put, to se vec, po meni ,ne prasta.

Ovo sto Feno radi, iako je meni stvarno drag, nije uredu. Ako se ne mozes davati 100%, nema veze sto igras besplatno, dovidjenja i hvala na svemu.

Sve u svemu, prezadovoljan sam sezonom, prezadovoljan sam upravom, razocaran publikom.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

sekin
Kontakt:

Post Postao/la sekin » 02 jun 2024, 20:59

Zenicanin988 je napisao/la:
02 jun 2024, 20:36
Ma novinar ko novinar, njemu odgovara bombasticna vijest zbog klikova(citaj zarade) tako da to ne cudi.

Uprava nastoji da smiri sve , naravno, ali ovo je Isaku vec drugi put, to se vec, po meni ,ne prasta.

Ovo sto Feno radi, iako je meni stvarno drag, nije uredu. Ako se ne mozes davati 100%, nema veze sto igras besplatno, dovidjenja i hvala na svemu.

Sve u svemu, prezadovoljan sam sezonom, prezadovoljan sam upravom, razocaran publikom.
Ne kontam sta se po Feni pljuje. Na kraju prosle sezone rekao da daje priliku mladim igracima, da nece igrat, sad ga uveli u zadnjoj domacoj tekmi da upise nastup i tako bude upisan u historiji kao igrac koji je nastupao za Celik u svim nivoima liga. Ja bar ne vidim nista negativno u tome.
ernesto

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 02 jun 2024, 23:58

Ovo za Dinu je li istina ili nije ne znam ali nije mu to fer ici u kontra klubu za koji navija.
Sezonu cemo sumirat nakon Subote i vidjet sta i kako.
Za Fenu ako je to razlog sto je igro ok postujem ali Feni treba sad na ljeto jedna prijateljska utakmica i zvanicno.da se oprosti dat mu lijepo dres sa brojem 10 zahvalnicu i da se oprosti covjek kako dolikuje.Nije zasluzio ni pljuvanje ni ismijavanje valjo nam je u Kantonu i Centru i to ne treba zaboravit ali dalje ne moze realno igrat.
Isakovica ako ne bude para nekih za pojacanja nazalost mozda ce nam trebat jos ali opet on je bar spremniji od Fene ali se mora ponasat kapitenski a ne ganjat sudije,protivnicke igrace ili se svadjat sa drugim navijacima,sa trenerima u klubu ili sa suigracima i slicno ..Ali et vidjet cemo sve sta ce bit.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 03 jun 2024, 16:35

Neka bude sve transparentno kao i inace u sklopu svih ovih akcija koje su se na neki nacin pratile na forumu. Uplate klubu za ovu akciju "Hiljadarka za Čelik" dosad su izvrsili:

- Truhlo - putem kupona - 1000 KM
- Udarnik - 1000
- Dupli dekung - 2000
- Putnik - 1000
- Crkvice bunker - 1000
- Steelman - 1000

Ostali su jos:
Zamorano, DZE2317, Anonymous i Tihi okean.

Zamorano imas upute kako uplatiti sredstva u sklopu tog teksta sto je klub objavio, a ovi ostali ucesnici kad uplate svakako napisem. U svakom slucaju, respekt svima koji su se prikljucili i dodatno pogurali klub.

Inace, ko zeli da se i dalje prikljuci, bujrum. Svaki covjek je bitan i svaki doprinos pravi razliku. Ko zeli, a nije u mogucnosti ispratiti ovu akciju onda moze to uciniti putem kupona u vlastitim mogucnostima. Vazno je da doprinosimo klubu koliko mozemo u datom trenutku, a posebno kad je vrlo znacajno za klub.

moSa likČe!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Cap13
Kontakt:

Post Postao/la Cap13 » 03 jun 2024, 16:45

Ogroman respekt ljudi i svaka vam čast
Nad Zenicom nebo se pali
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 jun 2024, 16:50

Hvala vam na svemu sto radite za Celik. Prosto ste nevjerovatni.
Celik!3,2,2.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 jun 2024, 17:15

Iskreno, ostao sam bas sokiran na ovakav odaziv ljudi na spontanu akciju, koja je krenula iz viber grupe. Nadam se da ce se jos ljudi ukljuciti, jer situacija je bas bitna za klub.

Nazalost ovaj put nisam u mogucnosti da u ovom obimu ispostujem akciju, ali zato svaka cast forumasima i svim ostalima koji su uspjeli i pomogli klub.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 03 jun 2024, 19:25

Treba probati vratit Nurkovića, dobio otkaz u Sarajevu

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 jun 2024, 19:32

Bandit88 je napisao/la:
03 jun 2024, 19:25
Treba probati vratit Nurkovića, dobio otkaz u Sarajevu
Bas krenuo pisati
Raskinuta je, kako saznajemo, i saradnja s trenerom juniora FK Sarajevo Antom Bratićem (također pristigao iz Domžala u decembru prošle godine) i trenerom golmana ove generacije Adisom Nurkovićem.
Adisa vratiti ukoliko ima zelju, jer je zasluzio. Otkaz je dobio, jer ga Ibricic doveo i sada po ko zna koji put cistka i ajmo jovo na novo. Kako god definitivno ga vratiti, naravno ukoliko zeli.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 03 jun 2024, 19:35

Goran Brasnic 🤲🤲🤲

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 03 jun 2024, 19:43

PonosniSmogovci je napisao/la:
03 jun 2024, 19:35
Goran Brasnic 🤲🤲🤲
Prevelik zalogaj za nas trenutno. Mozemo biti jako zadovoljni i ako se Nurkovic vrati
Srce, čast i ponos!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 jun 2024, 20:12

Damjanovića je pogodilo što su pojedini ljudi objavili netačne informacije iz svlačionice i bespotrebno naglasili njegovu ostavku.

“Ono što mi je teško palo je to što su pojedini ljudi s kojim imam dobre odnose objavili nešto iz svlačionice što se nije desilo. Također me zanima zašto se bespotrebno naglasila moja ostavka, da li je to bila želja nekih, a mnogi od njih znaju šta smo moja svlačionica i ja proživjeli sve u ovom teškom periodu koji je zadesio klub. To su stvari koje su me najviše pogodile. Svi ti ljudi imaju moj broj, mogli su me nazvati i pitati, a ne služiti se izvorima koji su pokazali pogrešnima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 03 jun 2024, 20:21

Steelman je napisao/la:
03 jun 2024, 16:35
Neka bude sve transparentno kao i inace u sklopu svih ovih akcija koje su se na neki nacin pratile na forumu. Uplate klubu za ovu akciju "Hiljadarka za Čelik" dosad su izvrsili:

- Truhlo - putem kupona - 1000 KM
- Udarnik - 1000
- Dupli dekung - 2000
- Putnik - 1000
- Crkvice bunker - 1000
- Steelman - 1000

Ostali su jos:
Zamorano, DZE2317, Anonymous i Tihi okean.

Zamorano imas upute kako uplatiti sredstva u sklopu tog teksta sto je klub objavio, a ovi ostali ucesnici kad uplate svakako napisem. U svakom slucaju, respekt svima koji su se prikljucili i dodatno pogurali klub.

Inace, ko zeli da se i dalje prikljuci, bujrum. Svaki covjek je bitan i svaki doprinos pravi razliku. Ko zeli, a nije u mogucnosti ispratiti ovu akciju onda moze to uciniti putem kupona u vlastitim mogucnostima. Vazno je da doprinosimo klubu koliko mozemo u datom trenutku, a posebno kad je vrlo znacajno za klub.

moSa likČe!
Pa ja sam dao ideju za akciju nije valjda da trebam i učestvovat :urnebes: Dosta što sam ideolog zajedno s tobom :mrgreen: Bude uplata najvjerovatnije u srijedu popodne na devizni račun 520 eurica😉
::::SAMO ČELIK::::

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 03 jun 2024, 20:50

Navedenoj akciji prikljucuju se jos dva ucesnika. Armin Gafurović i ekipa Robijaši ce dati po 1000 KM.

Iznos se popeo na 12500 KM.

Mane ne zemo, mosa zemo. Idemo!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 03 jun 2024, 22:47

Bio je presjek na 10500 KM, dosla su dva nova ucesnika odnosno jedan ucesnik i jedna ekipa tako da je 12500 trenutno stanje. Bio sam napisao u brzini 13500, ali greskom tako da sve bude cisto. Ispravio sam.

12500 KM je trenutno stanje, pa ako bude jos neko uletio u pricu bice dodano.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 03 jun 2024, 23:35

sekin je napisao/la:
02 jun 2024, 20:59
Zenicanin988 je napisao/la:
02 jun 2024, 20:36

Ne kontam sta se po Feni pljuje. Na kraju prosle sezone rekao da daje priliku mladim igracima, da nece igrat, sad ga uveli u zadnjoj domacoj tekmi da upise nastup i tako bude upisan u historiji kao igrac koji je nastupao za Celik u svim nivoima liga. Ja bar ne vidim nista negativno u tome.
Nije pljuvanje, meni je Feno gigant i jedan od drazih igraca inace, majstorcina. Ali ako ne moze trenirati redovno i biti na raspolaganju svaku tekmu , to po meni nije profesionalno.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.