Dobar sastav, skoro svi na prirodnim pozicijama, bez bespotrebne improvizacije. Svidja mi se i sto je dema na "10" jer to nerijetko i u klubu igra, gdje pokriva ogroman komad terena i konstantno vrsi presing na protivnika.Nah1d je napisao/la: ↑03 jun 2024, 12:59Englezi isto bez puno zvijezda i glavnih igrača.
Moja procjena:
.................. Vasilj..............
Ahmethodžić..Hadzikadunić....Radeljić
Gazibegović..Huseinbašić..Tahirović...Gigović..Burnić
.... Demirović...
.... Tabaković....
Ne znam ko bi drugi mogao zamjeniti dvojac Dedić-Kolašinac.
Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
naprijed rejal
- Gumistucna
- Kontakt:
ko je u ovoj postavci lijevi wingback,burnic?Sveti je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:35Dobar sastav, skoro svi na prirodnim pozicijama, bez bespotrebne improvizacije. Svidja mi se i sto je dema na "10" jer to nerijetko i u klubu igra, gdje pokriva ogroman komad terena i konstantno vrsi presing na protivnika.Nah1d je napisao/la: ↑03 jun 2024, 12:59Englezi isto bez puno zvijezda i glavnih igrača.
Moja procjena:
.... Demirović...
.... Tabaković....
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Nemojte puno ocekivati, manje ce boljeti
Prvi put vecina igra zajedno bice gutavo

Prvi put vecina igra zajedno bice gutavo
Radeljić je ljevak i veoma je visok i jak igrač, zato mislim da će bolje pokriti tu poziciju. Mada sigurno i Katić upada, kao i Bičakčić. Gotove se sezone i ne treba forsirati igrače bespotrebno 90 minuta i rizikovati povrede.MoodyHank je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:10Jedino bih Katića umjesto Radeljića, iako je ovaj drugi ljevak. Mislim da je Nikola osjetno bolji igrač.Nah1d je napisao/la: ↑03 jun 2024, 12:59Englezi isto bez puno zvijezda i glavnih igrača.
Moja procjena:
.... Demirović...
.... Tabaković....
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Da. Izgleda da moze pokriti tu pozicijuGumistucna je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:45ko je u ovoj postavci lijevi wingback,burnic?Sveti je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:35Dobar sastav, skoro svi na prirodnim pozicijama, bez bespotrebne improvizacije. Svidja mi se i sto je dema na "10" jer to nerijetko i u klubu igra, gdje pokriva ogroman komad terena i konstantno vrsi presing na protivnika.Nah1d je napisao/la: ↑03 jun 2024, 12:59Englezi isto bez puno zvijezda i glavnih igrača.
Moja procjena:
.... Demirović...
.... Tabaković....
naprijed rejal
Vidjet ćemo da li može. Ja očekujem da Demirović ima najveću slobodu u reprezentaciji i da bude taj koji će iz drugog plana da se ubacuje u prostor između stopera i bekova. Znamo da Tahirović, Huseinbašić i Gigović imaju tu sportsku inteligenciju i znaju podvaliti loptu u prostor. Tabaković sačuva loptu, Demirović ide u prostor iza njega. To je možda najveće oružje koje imamo trenutno.Sveti je napisao/la: ↑03 jun 2024, 14:10Da. Izgleda da moze pokriti tu poziciju
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Englezi odabrali BH repku,za lakši trening i nabijanje gol razlike. 

Sto se mene tice mi imamo 4 igraca u koje se mozes pouzdat:
Dedic, Ahmedhodzic, Kolasinac i Demirovic.
Sve cemu se nadam je da cemo kroz ove prijateljske i ligu nacija podici taj broj igraca na koje se mozes osloniti da nas eventualno mogu odvesti na neko veliko takmicenje u buducnosti.
Dakle, nadam se sto vecem broju mladih igraca veceras i u narednim utakmicama.
Ne ocekujem povoljan rezultat veceras, nadam se da nece biti bas neki teski debakl (vise od 3 razlike).
Nadam se da cemo pokazat borbenost, i kakvu/takvu igru i organizaciju, i ponajvise se nadam da ce bar neki od igraca koji dobiju priliku odskociti kvalitetom tj. prikljuciti se ovoj listi igraca koju sam naveo na pocetku.
Dedic, Ahmedhodzic, Kolasinac i Demirovic.
Sve cemu se nadam je da cemo kroz ove prijateljske i ligu nacija podici taj broj igraca na koje se mozes osloniti da nas eventualno mogu odvesti na neko veliko takmicenje u buducnosti.
Dakle, nadam se sto vecem broju mladih igraca veceras i u narednim utakmicama.
Ne ocekujem povoljan rezultat veceras, nadam se da nece biti bas neki teski debakl (vise od 3 razlike).
Nadam se da cemo pokazat borbenost, i kakvu/takvu igru i organizaciju, i ponajvise se nadam da ce bar neki od igraca koji dobiju priliku odskociti kvalitetom tj. prikljuciti se ovoj listi igraca koju sam naveo na pocetku.
Demirovic ne moze prazan gol pogoditi. Kolasinac vise povrijedjen nego sto igra, Ahmedhodzica dijeli jedna manja neugodnost i napustit ce reprezentaciju kad je do prije par mjeseci izbjegavao dolaziti i lagao o povredama.
Pa dobro, mislio sam na kvalitet koji posjeduju kada jesu tu na raspolaganju.
Slazem se da se Demirovic do sada nije proslavio u reprezentaciji, ali recimo zadnji nastup protiv Ukrajine je bio fantastican, i karijera je u usponu.
Treba Renana naturalizovati cim prije, te Catakovica i Buljubasica pozvati

Mene najvise zanima kako ce izgledati trojac u veznom redu (Tahirovic, Gigovic i Huseinbasic). Nadam se da ce i poceti mec, a ako je suditi po brojevima koje su zaduzili (6, 7 i 8) - onda i hoce.
Sva trojica su U23 i s njima bismo mogli imati kvalitetnu sredinu u narednih 10+ godina. Medjutim, sva trojica su klimavi sto se tice statusa u klubovima, a dobre i stabilne igre u reprezentaciji bi ih tu itekako mogle pogurati. Ja bih ih, recimo, najradije gledao u BL.

Ja bi startao sa Tabakovicem...bas me impresionirao na zagrijavanju u Zenici protiv Ukrajine...tip je mrcina ala Ibrahimovic. A ni Demirovica ne bih ostavio na klupi zbog trkackih spsoobnosti.
Steta samo pa nema Kole i Dede, pa smo i jadniji nego sto jesmo
Steta samo pa nema Kole i Dede, pa smo i jadniji nego sto jesmo
Meni je bitno samo da se vidi želja i borba, koliko god to patetično zvučalo. Valjda je svakom jasno da su Englezi u stanju svima 3-4 gola utrpati, a ekipama poput naše 5+.. Kod ovih je stanje takvo da će se boriti za kartu za Njemačku tako da će sigurno igrati kako treba.
Nadam se smislenoj postavci igre, a to je neka verzija duplog bloka sa puno sjeckanja igre i grupisanja u odbrani. Što i nije neka pamet kad igraš protiv ekipe vrijedne milijardu.
Sretno momcima u novoj eri.
Nadam se smislenoj postavci igre, a to je neka verzija duplog bloka sa puno sjeckanja igre i grupisanja u odbrani. Što i nije neka pamet kad igraš protiv ekipe vrijedne milijardu.
Sretno momcima u novoj eri.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nakon dugo vremena se radujem reprezentativnoj utakmici, i to zato što je NAPOKON reprezentacija podmlađena i puna debitanata.
Kako se bliži utakmica sve sam sigurniji da ćemo početi s 4 u zadnjoj liniji:
- nemamo krilne bekove,
- Bajramovic u klubu radi s 4 u zadnjoj liniji,
- igraci koji su na raspolaganju igraju u klubovima u sistemima s 4 pozadi...
- nemamo krilne bekove,
- Bajramovic u klubu radi s 4 u zadnjoj liniji,
- igraci koji su na raspolaganju igraju u klubovima u sistemima s 4 pozadi...
+1PeppermintSA je napisao/la: ↑03 jun 2024, 15:46Nakon dugo vremena se radujem reprezentativnoj utakmici, i to zato što je NAPOKON reprezentacija podmlađena i puna debitanata.
Al valja docekati tek oktobar i prvu domacu utakmicu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sve do 5:0 je dobar rezultat, iskreno se bojim da bi mogli primiti i 10 golova. Ljudi su puno puno brzi od nasih igraca, preletiće nas.
Ziva istina, svi osim Ahmedhodzica igraju s 4 pozadi i vjerovatno da cemo tako igrat. Ukoliko bude ta formacija ocekujem 4 klasicna veznjaka iskreno tjst da igramo bez krila jer ih izuzuev Sosica i nemamo na spisku
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, hurem i 24 gosta.