FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Hitman22 » 30 maj 2024, 23:23

husrefbeg je napisao/la:
30 maj 2024, 18:14
Jučer je na bolji svijet preselio naš forumaš "Tuzlac". Neka mu dragi Allah podari lijepi dženet.
Rahmet mu duši , ja halalim Bati našem . Puno smo Slobodinih utakmica pogledali
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 maj 2024, 01:58

Jel moguce da Azmir nije uspio da izvuce ulozeni novac u ekipu pa je odlucio da ne ulaze vise iako je nelogicno A rep Nukic pa U21 Sukilovic i nije prodat nijedan za masnu lovu da se pokriju troskovi...ili je ipak zivotni brodolom u pitanju pa je digao Ruke od Kluba jer ima Firmu o kojoj mora brinut

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 31 maj 2024, 05:31

Sa Tuzlacom se nisam slagao gotovo ni u jednom segmentu u sportskom smislu.
Iako veliki znalac prilika u domenu fudbala na svoj način je to iznosio koji je meni bio nerazumljiv. Ova tema neće više biti ista. Rahmet njegovoj duši, porodici sabura koliko je to moguće.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 31 maj 2024, 07:10

zgembo89 je napisao/la:
31 maj 2024, 01:58
Jel moguce da Azmir nije uspio da izvuce ulozeni novac u ekipu pa je odlucio da ne ulaze vise iako je nelogicno A rep Nukic pa U21 Sukilovic i nije prodat nijedan za masnu lovu da se pokriju troskovi...ili je ipak zivotni brodolom u pitanju pa je digao Ruke od Kluba jer ima Firmu o kojoj mora brinut
Šest godina PL BiH, dvije godine 1 lige FBiH, nize lige da ne racunam. Osam godina Azmir sam ulaze u klub, bez finansijske podrske sa budzeta . Vjerovatno nemas predstavu o kojoj sumi se radi, ja ti garantujem da je ulozeno preko 10 miliona. Ni jedno dijete u omladinskom pogonu ne placa clanarinu, odlazak na utakmicu i slicne stvari, samo tu imas 5 ekipa. Mnogo ozbiljniji klubovi i vece sredine bez budzeta nebi uspjeli opstati. Pogledaj najveci izlazni transfer PL BiH, sve je to sitno naspram ulozenog novca. Moja procjena ulozenih sredstava u klub, od dolaska Azmira Husica pa do danas , sto u infrastrukturu u stadion u Simin Hanu, do igrackog kadra je oko 20 miliona. To je otprilike u nekih jedanaest godina od dolaska Azmira u Simin Han.
Elvir Baljic

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 31 maj 2024, 09:36

Neka mu je laka zemlja.

Što se tiće vašeg kluba, po ovim masovnim odlascima igrača i raspuštanju vi izgleda nećete imati neku ambiciju za ekspresan povratak u PL !? Ako bude tako s vama, pa s obzirom da ni Čelik nema još uvijek uslove za taj napad, biti će zanimljivo ko će da bude taj kandidat za PL ? Ne znam ni stanje sa Stupčanicom i da li oni žele u PL i dal imaju prvenstveno uslove na stadionu !? Ostaje da vidimo.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 31 maj 2024, 11:03

RubikovaKocka je napisao/la:
31 maj 2024, 09:36
Neka mu je laka zemlja.

Što se tiće vašeg kluba, po ovim masovnim odlascima igrača i raspuštanju vi izgleda nećete imati neku ambiciju za ekspresan povratak u PL !? Ako bude tako s vama, pa s obzirom da ni Čelik nema još uvijek uslove za taj napad, biti će zanimljivo ko će da bude taj kandidat za PL ? Ne znam ni stanje sa Stupčanicom i da li oni žele u PL i dal imaju prvenstveno uslove na stadionu !? Ostaje da vidimo.
Kod nas je standardno da nas napusti 10-tak igraca, to se ponavlja iz sezone u sezonu, pogotovo kada mjenjas rang. Bolje biti stabilan u prvoj ligi federacije, nego vazda biti na rubu ispadanja, plesati po liniji. Ja zbilja ne znam koliko Stupcanica trenutno ima imperativ ulaska u PL BiH, koliko sam.upoznat i nije im to ambicija.
Elvir Baljic

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 31 maj 2024, 19:38

Posljednji pozdrav za Tuzlaca
31.05.2024.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 01 jun 2024, 18:10

Rođaci među prvima napustiše ekipu i to besplatno.
Među najodgovornijim za ispadanje Lolić i Mustafa odoše odmah čim smo ispali u federalnu. A njihov kvalitet nije ni za federalne.
Tako vratiše onoliko forsiranje i naše izgubljene živce.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 01 jun 2024, 20:13

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
01 jun 2024, 18:10
Među najodgovornijim za ispadanje Lolić i Mustafa odoše odmah čim smo ispali u federalnu. A njihov kvalitet nije ni za federalne.
Ja kako uprati klub su napustili:
Pantelić
Karjašević
Kobiljar
Abdulahović
Ćosić
D. Hodžić i eto sad Lolić i Šukilović.
Od ovih žao mi je Rijada kod koga se osjetila želja za opstankom. Kako je krenulo nije dobro ipak poslije kiše dolazi i sunčani period.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 jun 2024, 20:32

Beledija je napisao/la:
31 maj 2024, 05:31
Sa Tuzlacom se nisam slagao gotovo ni u jednom segmentu u sportskom smislu.
Iako veliki znalac prilika u domenu fudbala na svoj način je to iznosio koji je meni bio nerazumljiv. Ova tema neće više biti ista. Rahmet njegovoj duši, porodici sabura koliko je to moguće.
Inna lillahi ve inna illejhi radžiuun. Rahmet mu duši, porodici sabura.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 01 jun 2024, 21:02

Beledija je napisao/la:
01 jun 2024, 20:13
Pantelić
Karjašević
Kobiljar
Abdulahović
Ćosić
Od ovih žao mi je Rijada kod koga se osjetila želja za opstankom. Kako je krenulo nije dobro ipak poslije kiše dolazi i sunčani period.
Jedini igrač za kojim se može žaliti i kojeg bih ja ostavio u ekipi je Karjašević.Svi ostali su polovnjaci i ne vrijede gotovo ništa.Riješiti se svih,napraviti hard reset i praviti potpuno novi tim ispočetka.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 02 jun 2024, 13:33

CityCity je napisao/la:
01 jun 2024, 21:02
Beledija je napisao/la:
01 jun 2024, 20:13
Pantelić
Karjašević
Kobiljar
Abdulahović
Ćosić
Jedini igrač za kojim se može žaliti i kojeg bih ja ostavio u ekipi je Karjašević.Svi ostali su polovnjaci i ne vrijede gotovo ništa.Riješiti se svih,napraviti hard reset i praviti potpuno novi tim ispočetka.
Pokazali su sta i koliko mogu, tako da ne znam za kim bi trebalo zaliti od njih.
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 02 jun 2024, 17:40

Malo sam prošao kroz transfermarket i vidio da samo Nukić i čini mi se Redžić nemaju ugovor duži od juna. Jel moguće da svi bježe glavom bez obzira ili imaju saglasnost kluba.

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 02 jun 2024, 20:31

Beledija je napisao/la:
02 jun 2024, 17:40
Malo sam prošao kroz transfermarket i vidio da samo Nukić i čini mi se Redžić nemaju ugovor duži od juna. Jel moguće da svi bježe glavom bez obzira ili imaju saglasnost kluba.
Kada klub ispadne u nizi rang automatski svi igraci postaju slobodni i mogu ici, tako je i sa Slobodom bilo prosle godine.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 02 jun 2024, 22:36

Beledija je napisao/la:
Svi koji zele da napuste mogu da idu, nece klub praviti probleme. Tako je odluceno , a u toku sledece sedmice je sastanak znace se vise sta i kako.
Elvir Baljic

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 03 jun 2024, 16:08

TuzlaCityfighter je napisao/la:
02 jun 2024, 22:36
Beledija je napisao/la:
Svi koji zele da napuste mogu da idu, nece klub praviti probleme. Tako je odluceno , a u toku sledece sedmice je sastanak znace se vise sta i kako.
Neka malo odmora. I neka se određene stvari poslože.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 03 jun 2024, 16:13

Volkan je napisao/la:
02 jun 2024, 20:31
Beledija je napisao/la:
Kada klub ispadne u nizi rang automatski svi igraci postaju slobodni i mogu ici, tako je i sa Slobodom bilo prosle godine.
Nije tačno! City je dao raskide svima koji su oprostili dugove, a dugovi su ogromni prema igračkom kadru, zadnjih 6 mjeseci niko marke nije dobio.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 03 jun 2024, 18:18

kupus army je napisao/la:
03 jun 2024, 16:13
Volkan je napisao/la:
Beledija je napisao/la:
Nije tačno! City je dao raskide svima koji su oprostili dugove, a dugovi su ogromni prema igračkom kadru, zadnjih 6 mjeseci niko marke nije dobio.
Tri plate nisu dobili, toliko se duguje igracima, sto normalno nije ok i ne opravdavam.
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 03 jun 2024, 21:01

Tri plate se duguje. Dobro, to nije cifra koju treba zanemariti. Ipak nebi to trebao biti razlog ispadanja jer su gotovo svi klubovi u istom ili gorem problemu. Balja je najavio da se ove sedmice odlučuje kako u novu sezonu. Pa hajde da sačekamo.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 03 jun 2024, 21:07

TuzlaCityfighter je napisao/la:
03 jun 2024, 18:18
kupus army je napisao/la:
03 jun 2024, 16:13
Volkan je napisao/la:

Tri plate nisu dobili, toliko se duguje igracima, sto normalno nije ok i ne opravdavam.
Nemoj djaba i ja sam cuo za 6 plate

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, nebeskasila, Nim i 10 gostiju.