FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Placaj sad raskide prezident, kad si malouman
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- skullcrusher
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Znam da raja ne voli da se ovdje prica o parama, jer "nisu tvoje, ulozi ti" sto i ima smisla. Ipak nisu sve ni Mirviceve. Koliko je ne znam, ali imaju tu i drugi investitori, a i, sto je jos vaznije, novac koji je sam klub uprihodovao. Neko je nekad dobro radio s Kovacevicem, pa cemo sad dobiti fine pare, na primjer. Ali odose one odmah.
Samo kad se stavi na papir koliko je ulozeno u ovu ekipu, bas da se zapitas. I koliko novca se slijeva u klub, ali ide jos brze. Pored sto su placena obestecenja i date visoke plate, bruka nimalo jeftinih igraca je vec otjerano, a bice jos sigurno. Sad na to dodamo i otkaze Rozmanu, Ibricicu, te njihovoj raji i dolazimo do cifre koju u ovom momentu ni okvirno ne mogu da pogodim. Da bi bilo jos gore, sad ide novi trener i vjerovatno novi potpisi i tako dalje.
Cisto nesto za razmisljanje, jer mislim da bi drugi s nasim parama puno pametnije raspolagali. Ja mislim da bi se i neki random strumf ustrucavao da nas ovoliko ojadi, a ne neki sposoban i normalan covjek. Nestade u havi sve, a dobili smo nulu, krompir. Nama i treba jedno 50 miliona budzeta godisnje da se nadamo necemu, jer valja amortizivati sve ove skupe greske, ako ih uopste mozemo nazvati tako.
Samo kad se stavi na papir koliko je ulozeno u ovu ekipu, bas da se zapitas. I koliko novca se slijeva u klub, ali ide jos brze. Pored sto su placena obestecenja i date visoke plate, bruka nimalo jeftinih igraca je vec otjerano, a bice jos sigurno. Sad na to dodamo i otkaze Rozmanu, Ibricicu, te njihovoj raji i dolazimo do cifre koju u ovom momentu ni okvirno ne mogu da pogodim. Da bi bilo jos gore, sad ide novi trener i vjerovatno novi potpisi i tako dalje.
Cisto nesto za razmisljanje, jer mislim da bi drugi s nasim parama puno pametnije raspolagali. Ja mislim da bi se i neki random strumf ustrucavao da nas ovoliko ojadi, a ne neki sposoban i normalan covjek. Nestade u havi sve, a dobili smo nulu, krompir. Nama i treba jedno 50 miliona budzeta godisnje da se nadamo necemu, jer valja amortizivati sve ove skupe greske, ako ih uopste mozemo nazvati tako.
3,
2,
1

2,
1

- Maroon1946
- Kontakt:
Proslavljeni bh. trener Husref Musemić novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo.
Musemić je napokon dobio odobrenje od čelnika kluba da se nakon nekoliko godina ponovo vrati na Koševo.
Konkurent za nasljednika Simona Rožmana bio mu je hrvatski stručnjak Zoran Zekić, ali su se u bordo klubu odlučili za Musemića.
"Možda su emocije sada najviše prisutne i drago mi je što sam ponovo tu. Najvažnije je da fokus bude na ekipi, koja je u evidentnoj krizi rezultata. Izaći ćemo iz nje što prije, tražit ćemo kako i na koji način. I veće ekipe i klubovi se nađu u krizi, pa tako i mi. Jako je bitno da ekipa odradi dobre pripreme, da pokuša trenirati što bolje, a poslije toga slijedi Evropa i liga, gdje ćemo se međusobno bolje upoznati i imati prostora za rad", rekao je Musemić za službenu stranicu bordo kluba.
Podsjetimo, Sarajevo se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi, što je i rezultiralo smjenom mnogo trenera.
Tim s Koševa protekle 3 godine završavao je na nezadovoljavajućem četvrtom mjestu, pa će pred Musemićem biti težak zadatak da probudi ekipu i vrati je u vrh Premijer lige.

Musemić je napokon dobio odobrenje od čelnika kluba da se nakon nekoliko godina ponovo vrati na Koševo.
Konkurent za nasljednika Simona Rožmana bio mu je hrvatski stručnjak Zoran Zekić, ali su se u bordo klubu odlučili za Musemića.
"Možda su emocije sada najviše prisutne i drago mi je što sam ponovo tu. Najvažnije je da fokus bude na ekipi, koja je u evidentnoj krizi rezultata. Izaći ćemo iz nje što prije, tražit ćemo kako i na koji način. I veće ekipe i klubovi se nađu u krizi, pa tako i mi. Jako je bitno da ekipa odradi dobre pripreme, da pokuša trenirati što bolje, a poslije toga slijedi Evropa i liga, gdje ćemo se međusobno bolje upoznati i imati prostora za rad", rekao je Musemić za službenu stranicu bordo kluba.
Podsjetimo, Sarajevo se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi, što je i rezultiralo smjenom mnogo trenera.
Tim s Koševa protekle 3 godine završavao je na nezadovoljavajućem četvrtom mjestu, pa će pred Musemićem biti težak zadatak da probudi ekipu i vrati je u vrh Premijer lige.

-
- Kontakt:
Predlažem umjesto Divova da se pušta na početku svake utakmice:
"Počnimo ponovo ispočetka"
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Osttribine
- Kontakt:
Ma nemoj im to ba, na srecu kazu uzeli, a nismo imali ni neke igre, a vidi nas sezonama poslije gdje smo i sa igrom i sa pozicijom na tabeli

Bilo kako bilo sa nama nikad nije dosadno, vjecito neki nemir i turbulencije, kroz ovu Akademiju prolaze i mijenjaju se treneri kao na traci, ovamo prvi tim, neke promjene, afere itd.
Ali ako bude Husref trener vjerujem da razlika za sampionom nece biti vise dvocifrena za pocetak i da cemo se nadam se pomjeriti sa cetvrtog mjesta prema vrhu, a dalje vidjet cemo. Ako su Husref, Pape i Čorić kandidati onda bolje na provjereno se vratiti nego opet trpiti neke prilagodbe i zamisli.
Bolje sve je laž samo pusta lažjurisicduska je napisao/la: ↑03 jun 2024, 19:35Predlažem umjesto Divova da se pušta na početku svake utakmice:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- TurkishAirlines
#newera
Nesto kontam, Mirvic je glupan. Ali i glupanima se valjda nekad posreci.
P.S Valjda ce se neko izvinuti zbog ruznih rijeci upucenih prema meni.
Nesto kontam, Mirvic je glupan. Ali i glupanima se valjda nekad posreci.
P.S Valjda ce se neko izvinuti zbog ruznih rijeci upucenih prema meni.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- feniksptica
- Kontakt:
Da su otjerali ovog jadovana kad je trebalo, prije predzadnjeg derbija, dok smo jos imali sanse za trofeje, danas bi atmosfera bila 10x bolja.
Al jok, "podrska", "istrpimo", je.bala vas podrska. Kad ne ide ne ide, mozes podrzavat do prekosutra.
Al jok, "podrska", "istrpimo", je.bala vas podrska. Kad ne ide ne ide, mozes podrzavat do prekosutra.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- TurkishAirlines
Ako fkt Husref prihvati da opet bude trener, sva ta njegova ljubav kojom se hvali ce biti lazna. Nikakva ljubav, samo interes.
Placenik obicni.
Placenik obicni.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Meščini Pape nas uzima...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- skullcrusher
- Kontakt:
Haj braco dogovorite se Pape ili Hus ili Slavko Petrovic
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Kaze meni prije neki dan moja Sefica ( u privatnom zivotu ,moja zena ) : Majmune,znas li uopste koliko smo duzni poreza ??NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 jun 2024, 19:30Znam da raja ne voli da se ovdje prica o parama, jer "nisu tvoje, ulozi ti" sto i ima smisla. Ipak nisu sve ni Mirviceve. Koliko je ne znam, ali imaju tu i drugi investitori, a i, sto je jos vaznije, novac koji je sam klub uprihodovao. Neko je nekad dobro radio s Kovacevicem, pa cemo sad dobiti fine pare, na primjer. Ali odose one odmah.
Rekoh : Boli me qurac koliko !

To je ispravan odnos prema svojim parama a jos vise prema tudjim parama. Btw ,nepristojno je gledati i brojati tudje pare !
Ove pare sto Gospodin Vincent Tan i ostali investitori ulazu u FKS ,to je smjehoteka,to nisu pare,to je zahebancija !
Prema tome : Be calm and support Husref -The Boss !!
Ako nista necemo biti gori sa husrefom.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Maroon1946
- Kontakt:
Španski Real objavio Mbapppea
Bosanski Real objavio Musemića
Oba tima će biti nezaustavljiva u svojim ligama
Bosanski Real objavio Musemića
Oba tima će biti nezaustavljiva u svojim ligama

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Confiance, egzodus1946, enzo1, Honorar, johntravolta123, kogmagie46, Kyle88, mire971, mosarajvosa83, N3R3D, NazorUso, NeSamSafetee, Pantelija, riki46, Serha, skoJaa, svabonja, TETRAPAK, Vrhbosnian i 180 gostiju.