Minotaur odlican. Navijam za njega u ovom dijelu da dodje do finala def.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Minotaur odlican. Navijam za njega u ovom dijelu da dodje do finala def.
Naštimaj sebi Engleze i miran si.harry_90 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Kako mi ide na zivce ovaj kmentator sa eurosporta,Novak osvoji poen maestralno sa iscasenim koljenom,Cerundulo osvoji poen ovaj spominje Novak povrijedjen,maloprije sunce izadje na servis Novaka,ovaj nasao zavjeru ,sunce nikom nije smetalo 7 dana,sad naslo izaci kad on servira![]()
Ruud, Zverev, Carlitos, neko ce sigurno natamburat cetalja.
čuj Rafael najveći,po čemu?Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:58Ruud, Zverev, Carlitos, neko ce sigurno natamburat cetalja.
Rekao bih da je Rafaelo vec davno osigurao status najveceg ikad. Federer je izgubio bitku.
Mrsko mi se ganjat,koliko god gotovio Novaka vise nego druge tenisere,tacno radi ovog komentatora bi volio da izgubi ..CAGarfia je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Naštimaj sebi Engleze i miran si.harry_90 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Kako mi ide na zivce ovaj kmentator sa eurosporta,Novak osvoji poen maestralno sa iscasenim koljenom,Cerundulo osvoji poen ovaj spominje Novak povrijedjen,maloprije sunce izadje na servis Novaka,ovaj nasao zavjeru ,sunce nikom nije smetalo 7 dana,sad naslo izaci kad on servira![]()
Ma ako imas mogucnost gledaj na drugom jetiku, ja sam na njemackom ES, normalno ljudi komentarisu, onaj lik je nemoguc za slusatiharry_90 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Kako mi ide na zivce ovaj kmentator sa eurosporta,Novak osvoji poen maestralno sa iscasenim koljenom,Cerundulo osvoji poen ovaj spominje Novak povrijedjen,maloprije sunce izadje na servis Novaka,ovaj nasao zavjeru ,sunce nikom nije smetalo 7 dana,sad naslo izaci kad on servira![]()
Uvijek ista prica oko komentatora, svaki GS.harry_90 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 18:24Mrsko mi se ganjat,koliko god gotovio Novaka vise nego druge tenisere,tacno radi ovog komentatora bi volio da izgubi ..CAGarfia je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Naštimaj sebi Engleze i miran si.harry_90 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Kako mi ide na zivce ovaj kmentator sa eurosporta,Novak osvoji poen maestralno sa iscasenim koljenom,Cerundulo osvoji poen ovaj spominje Novak povrijedjen,maloprije sunce izadje na servis Novaka,ovaj nasao zavjeru ,sunce nikom nije smetalo 7 dana,sad naslo izaci kad on servira![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.