Nimalo čudno ono što znam Srba preko Drine sve je za Vučića, ljetos likuša iz Vojvodine bila raspričala se o HAARP sistemu, čipovanje, teorije zavjere u fullu. Gledam onako i kontam nismo mi toliko loši kako izgleda. Kako su njima umovi isprani sa onim emisija kao Balkan Info, Petrović, Zadruga da Bog Uzvišeni sačuva.MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Oni su daleko daleko gori po pitanju ispranih mozgova jer su im skoro svi mediji u sluzbi Vucica. Cak i u srpskoj ista stvar, imas medije koji iskljucivo rade za vlast.H8Z7 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:23Nimalo čudno ono što znam Srba preko Drine sve je za Vučića, ljetos likuša iz Vojvodine bila raspričala se o HAARP sistemu, čipovanje, teorije zavjere u fullu. Gledam onako i kontam nismo mi toliko loši kako izgleda. Kako su njima umovi isprani sa onim emisija kao Balkan Info, Petrović, Zadruga da Bog Uzvišeni sačuva.MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
To u Federaciji jednostavno nije slucaj
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Najpoznatija firma u svijetu za proizvodnju letećih taxia. Pa gdje ti ostali taxiji lete koje je ta firma proizvela

Opozicija pobijedila u Nišu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Totalno zaluđeni, znam. Vučić je svašta nešto ali glup definitivno nije. Čovjeku ne treba nikakva koalicija nigdje, sam napravi vlast.H8Z7 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:23Nimalo čudno ono što znam Srba preko Drine sve je za Vučića, ljetos likuša iz Vojvodine bila raspričala se o HAARP sistemu, čipovanje, teorije zavjere u fullu. Gledam onako i kontam nismo mi toliko loši kako izgleda. Kako su njima umovi isprani sa onim emisija kao Balkan Info, Petrović, Zadruga da Bog Uzvišeni sačuva.MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
Mi pljujemo i dan i noć na SDA a oni u kompletnom entitetu dobiju samo 11% glasova dok npr. u Sarajevu dobiju 9%

Zanimljivo je da SNSD ima više glasova od SDA a duplo je manje ljudi u RS-u. To ti sve govori.
Kao što @Brokula kaže, svi su im skoro mediji u službi Vučića dok je kod nas totalna suprotnost. To igra veliku ulogu.
Meni nije žao Srba ni Srbije i šuplje priče kako je psihopata, lopov i sve najgore a na terenu svaka druga osoba glasa za njega i njegovu stranku.
Njemu i njegovim ljudima svaka čast, dobro to rade a vrlo dobro znaju sa kakvim narodom imaju posla.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hendlaju oni to majstorski, nešto onaj Zoran malo čupa i Ivan Ivanović (samo sam jednu emisiju malo pogledao ako griješim ispravite me).MortemHz je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:44Totalno zaluđeni, znam. Vučić je svašta nešto ali glup definitivno nije. Čovjeku ne treba nikakva koalicija nigdje, sam napravi vlast.H8Z7 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:23Nimalo čudno ono što znam Srba preko Drine sve je za Vučića, ljetos likuša iz Vojvodine bila raspričala se o HAARP sistemu, čipovanje, teorije zavjere u fullu. Gledam onako i kontam nismo mi toliko loši kako izgleda. Kako su njima umovi isprani sa onim emisija kao Balkan Info, Petrović, Zadruga da Bog Uzvišeni sačuva.MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
Mi pljujemo i dan i noć na SDA a oni u kompletnom entitetu dobiju samo 11% glasova dok npr. u Sarajevu dobiju 9%
Zanimljivo je da SNSD ima više glasova od SDA a duplo je manje ljudi u RS-u. To ti sve govori.
Kao što @Brokula kaže, svi su im skoro mediji u službi Vučića dok je kod nas totalna suprotnost. To igra veliku ulogu.
Meni nije žao Srba ni Srbije i šuplje priče kako je psihopata, lopov i sve najgore a na terenu svaka druga osoba glasa za njega i njegovu stranku.
Njemu i njegovim ljudima svaka čast, dobro to rade a vrlo dobro znaju sa kakvim narodom imaju posla.
Nije Vučić toliko inteligentan, ali jeste dovoljno da vlada sa skoro 7 mil stanovnika, kad tako pogledaš stavri jeza te uhvati iskreno, 7 miliona stanovnika a lik samo u 4 grada izgubio.
Ali mu se treba čestitati vala, valja kontrolisati toliku populaciju i smišljati tolike priče. Još sjediti na dvije stolice između Rusije i zapada pa nije ni njemu lahko.

Ma lagano to, što se kaže hljeba i igara i eto ga. Još kad se doda blještavost Beograda na vodi a to oči neukog naroda vole vidjeti njima je super.Brokula je napisao/la:Oni su daleko daleko gori po pitanju ispranih mozgova jer su im skoro svi mediji u sluzbi Vucica. Cak i u srpskoj ista stvar, imas medije koji iskljucivo rade za vlast.H8Z7 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:23Nimalo čudno ono što znam Srba preko Drine sve je za Vučića, ljetos likuša iz Vojvodine bila raspričala se o HAARP sistemu, čipovanje, teorije zavjere u fullu. Gledam onako i kontam nismo mi toliko loši kako izgleda. Kako su njima umovi isprani sa onim emisija kao Balkan Info, Petrović, Zadruga da Bog Uzvišeni sačuva.MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
To u Federaciji jednostavno nije slucaj
Igre imaju, zadruga, krimi filmovi. Hljeba imaju pa je sve pod kontrolom. Ne znam je li neko vidio video gdje Golubović ima neko kao predavanje u školi. Pa kud dalje ta država može ići?
Ali što se mora priznati imaju vala zgodne djevojke što jest jest.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- BosniaBoston
- Kontakt:
To da je u 4 grada izgubio je čak i pretjerivanje, izgubio je u 4 varoši gdje su velika većina ne-Srbi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa normalno da će pobijediti kada je svoje ljude po dubini ubacio u policiju i vojsku pa na dane izbors njegovi ljudi mogu raditi šta hoće a da ne budu kažnjeni. Na stranu što su svi mediji sa nacionalnom frelvencijom na njegovom platnom spisku. E sada se postavlja pitanje odakle pare za sve to.
Al na kraju krajeva treba čovjeku kapu skinuti pa je sebi omogućio takvu poziciju, ne može to baš svako postići.
Al na kraju krajeva treba čovjeku kapu skinuti pa je sebi omogućio takvu poziciju, ne može to baš svako postići.
Re: Chat
Sad ona drama po skupštini UNa još više dobija na smislu.
Čestitke Aleksandru. Neće valjda ljudi glasati za Dveri. Ili za onog lika što u majicama dolazi na sjednice parlamenta. Najjadnija opozicija na svijetu.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
pa valjda je svima jasno da covjek koji drzi podzemlje i nadzemlje ,nema opozicije
i ovo 4 opcine sto je izgubio to je simbolika,tu sam jos 4 da vas qaram
i ovo 4 opcine sto je izgubio to je simbolika,tu sam jos 4 da vas qaram
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- numanumaye22
- Kontakt:
Malo je glupo ovo insistiranje Zapada na konstantnom ponavljanju izbora za koje se zna da ti izbori pod ovakvim uvjerima i rezimima ne mogu biti bas objektivni.
Kad nemas skeniranje glasova, kontrolu birackih spiskova i ne mozes sprijeciti niz lopovluka (call centre gdje oni imaju vec podatke, imena, adresu i za koga glasas i da li lazes) onda cemu poenta tog svega? Zna i budala da izbori u Srbiji, kod i kod nas pa cak i u Hrvatskoj nikako nisu objektivni i ne pokazuju ni priblizno normalnu sliku jer se unaprijed vec zna koliko je onih koji autobusima dolaze iz Srbije, Hrvatske i zemalja Europe da bi samo glasali tako da imas daleko vecu izlaznost nego je ona zapravo.
Ukratko, na Balkanu tesko da imas postene izbore, to su predstave na kojima se glume demokratski izbori a pobjednici su oni koji se bolje snadju u kradji i namjestanju. Primjer su i zadnji izbori u RS koje je Dodik brutalno pokrao. Vuciceva opozicija je od njega samog i instalirana, kako bi se eto reklo da se ima izbor, da je demokratija, nista drugo. Tako je od 2012 godine jos.
Kome nije jasno kako je Tito vladao 40 godina nasim prostorima, samo nek uzme izbore u Federaciji, RS i Srbiji zadnjih 30 godina.
Kad nemas skeniranje glasova, kontrolu birackih spiskova i ne mozes sprijeciti niz lopovluka (call centre gdje oni imaju vec podatke, imena, adresu i za koga glasas i da li lazes) onda cemu poenta tog svega? Zna i budala da izbori u Srbiji, kod i kod nas pa cak i u Hrvatskoj nikako nisu objektivni i ne pokazuju ni priblizno normalnu sliku jer se unaprijed vec zna koliko je onih koji autobusima dolaze iz Srbije, Hrvatske i zemalja Europe da bi samo glasali tako da imas daleko vecu izlaznost nego je ona zapravo.
Ukratko, na Balkanu tesko da imas postene izbore, to su predstave na kojima se glume demokratski izbori a pobjednici su oni koji se bolje snadju u kradji i namjestanju. Primjer su i zadnji izbori u RS koje je Dodik brutalno pokrao. Vuciceva opozicija je od njega samog i instalirana, kako bi se eto reklo da se ima izbor, da je demokratija, nista drugo. Tako je od 2012 godine jos.
Kome nije jasno kako je Tito vladao 40 godina nasim prostorima, samo nek uzme izbore u Federaciji, RS i Srbiji zadnjih 30 godina.

- Pensioner26
- Kontakt:
Moderna diktatura, moderna autokratija pod svodom demokratije. Pa covjece, da si najbolji, budi 2 mandata x4 godine i sjasi.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
U Srbiji se samo ovaj smećar i manipulator može skinuti na isti način na koji je pao Slobo, a vjerujem da će i doći do toga kroz određeno vrijeme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Za Vučića je onaj brat prije par godina objasnio kad je izjavio:" boljeg nemamo, goreg nećemo naći". Mislim da je u toj izjavi stala sva mudrost Srbijanske političke scene.
Korištenje bicikla u glavnim gradovima EU, statistika za prošlu godinu.

Nije čudno da je primjer u Amsterdamu ili Kopenhagenu često prevozno sredstvo, obzirom na mrežu i kvalitet biciklističkih staza. U pomenutim gradovima 2023. koristilo ga je više od trećine tamošnjeg stanovništva.

Nije čudno da je primjer u Amsterdamu ili Kopenhagenu često prevozno sredstvo, obzirom na mrežu i kvalitet biciklističkih staza. U pomenutim gradovima 2023. koristilo ga je više od trećine tamošnjeg stanovništva.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma govorio je nešto slično i prije prošlog mandata, pa kada je zasjeo tamo pojela maca jezik. Svakako mislim da su ovakve stvari van kontrole predsjednika, upitno je i imaju li pristupa svim tim informacijama. Pogledajte izjave Klintona, Busa i Obame. Kao tražili su od službenika informacije i nisu dobili ništa jer nema ništa. Samo je Bus reako da postoje neke tajne koje ne može podijeliti sa čovječanstvom.
na tiktoku mi izbacije ovo vezano za izbore ja debil jos pogledao jedan do kraja pa stalno izbacuje
al realno ako je 5% tacno bas nevjerovatno .. neke opstine nemam pojma ako sam dobro skontao prijavljeni ljudi na broji 0 a niko ne zna koja je to zgrada/kuca ni ljudi sto zive tu cijeli zovot na kraju konacno izbacili podatak 4,5k takvih slucajeva
a koliko sam skontao klasika im je da ljudi prebace prebivaliste gdje valjda ovima vladajucima fali glasova i tu glasaju nakon toga mjesto prebivalista vrate gdje fakat zive cijena sitnica dvije milje dinara
i ovo u bg gdje idu po haustorima i popisuju bas ludo ne znam jel im to pravi neku razliku al eto realno posto nisam upoznat sa situacijom tamo ovo sa rezervom uzimam al haj boli me neka stvar 

Trenutno korisnika/ca: alemsa, enobarca, Giuseppe1, napoleon72 i 4 gosta.