FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Želio bi da pozdravim sve forumaše koji imaju insajderske informacije i pravo da Vam kažem žaomvasje, žaomvasje e tako to Ismir radi svake godine čistka a Vi pojma nemate.
Eto toliko.
Eto toliko.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Dino Đurbuzović, nakon odličnog starta novog mandata čelnici kmeljezničara ga šutaju zbog Ćorića. Naši se nadaju da će razbuditi Aničića kao što je to uradio sa Cocalićem.skullcrusher je napisao/la: ↑03 jun 2024, 19:43Haj braco dogovorite se Pape ili Hus ili Slavko Petrovic
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Kad im Pape nakon Doboja saspe "vjerovatno nisu svjesni kolko neznaju" : Tu bi se manekeni naljutili i krenuo bi bojkot trenera

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pape bi mi barem u ovom crnilu izazvao neko iščekivanje i potencijalnu euforiju, za razliku od novog mandata Husrefa.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- TurkishAirlines
Ovo je trener za nas.
Kakav qurac, palac i mladi moderni trener u nasoj PLBiH.
Qurko ces ti Papetu glumiti zvijezdu i bojkotovati.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pape je novi trener, nevjerojatno. Ako nista bice hajc nevidjeni
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Može i Pape može i Hus 

Samo ću reći da niko ne zna šta se dešava eto.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
E cuj nece Usro zbog zdravlja 

pa taldziji samo pare ponudi, doskakutat ce na zadnjim nogama !!!
Voli pare vise od zivota...
Voli pare vise od zivota...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Vise bih volio Papeta ako moram birati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Znači ako Sporting proda Kovačevića , Sarajevu pripada 2% od 60 miliona eura. 

Kešoljub voli pare vise i od svog zdravlja.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 jun 2024, 19:06Husref je veca budala od Mirvica ako prihvati da bude trener sa onakim zdravljem
al sacekajmo ipak
Logicno mi je da nesposobni Mirvic opet angazuje Husrefa i na taj nacin opet pokusa da primiri jedan dio navijaca. Samo jos jedan u nizu populistickih poteza debelog. To sto je ta odluka losa po klub, koja Mirviceva odluka to nije bila?
Jadno je ovo sve postalo. Na virslama smo dno bili, ali je tad veci ponos, zajednistvo i povezanost raje sa klubom bila. Ovako, ogadili su raji sve. Odlazi papak, nikad nisi ni treba dolaziti u Sarajevo.
- napoleon72
- Kontakt:
Pape bi barem donio nesta novo, nevidjeno. Plus je autoritet ogroman, kako na terenu tako i van njega (ne bi bas isto pishali po klubu na cijoj klupi sjedi Safet Susic). Kao takticar je po meni itekako limitiran al taj hajc i autoritet bi mogao bit dovoljan za ovu ligu.
Za Husrefa vala nemam sta reci. Sto neko rece, 6 puta ni Kuma ne mogu gledat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Malo ko ih voli,ali tikvan od predsjednika je sve nadjebao.Tatamata1946 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 18:59Izgleda sad svi vole Rozmana i Ibricica kad treba da idu a da su ostali svi bi ih tjerali
Kakvu slogu među navijačima ti pominješ, da nije Tan kupio upravljačka prava mi bi se ugasili. Zašto tada navijači i legende nisu otkupili upravljačka prava, boli nekoga ona stvar za klubom kad je dati lovu.Evander je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:22Kešoljub voli pare vise i od svog zdravlja.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 jun 2024, 19:06Husref je veca budala od Mirvica ako prihvati da bude trener sa onakim zdravljem
al sacekajmo ipak
Logicno mi je da nesposobni Mirvic opet angazuje Husrefa i na taj nacin opet pokusa da primiri jedan dio navijaca. Samo jos jedan u nizu populistickih poteza debelog. To sto je ta odluka losa po klub, koja Mirviceva odluka to nije bila?
Jadno je ovo sve postalo. Na virslama smo dno bili, ali je tad veci ponos, zajednistvo i povezanost raje sa klubom bila. Ovako, ogadili su raji sve. Odlazi papak, nikad nisi ni treba dolaziti u Sarajevo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Za ostatak lige nije zajebancija uopste, a neko (da ne kazem svako) drugi bi s ovim parama puno vise radio od nekog nategnutog treceg ili cetvrtog mjesta. U tome je poenta.Antikloc je napisao/la: ↑03 jun 2024, 19:45Kaze meni prije neki dan moja Sefica ( u privatnom zivotu ,moja zena ) : Majmune,znas li uopste koliko smo duzni poreza ??NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 jun 2024, 19:30Znam da raja ne voli da se ovdje prica o parama, jer "nisu tvoje, ulozi ti" sto i ima smisla. Ipak nisu sve ni Mirviceve. Koliko je ne znam, ali imaju tu i drugi investitori, a i, sto je jos vaznije, novac koji je sam klub uprihodovao. Neko je nekad dobro radio s Kovacevicem, pa cemo sad dobiti fine pare, na primjer. Ali odose one odmah.
Samo kad se stavi na papir koliko je ulozeno u ovu ekipu, bas da se zapitas. I koliko novca se slijeva u klub, ali ide jos brze. Pored sto su placena obestecenja i date visoke plate, bruka nimalo jeftinih igraca je vec otjerano, a bice jos sigurno. Sad na to dodamo i otkaze Rozmanu, Ibricicu, te njihovoj raji i dolazimo do cifre koju u ovom momentu ni okvirno ne mogu da pogodim. Da bi bilo jos gore, sad ide novi trener i vjerovatno novi potpisi i tako dalje.
Cisto nesto za razmisljanje, jer mislim da bi drugi s nasim parama puno pametnije raspolagali. Ja mislim da bi se i neki random strumf ustrucavao da nas ovoliko ojadi, a ne neki sposoban i normalan covjek. Nestade u havi sve, a dobili smo nulu, krompir. Nama i treba jedno 50 miliona budzeta godisnje da se nadamo necemu, jer valja amortizivati sve ove skupe greske, ako ih uopste mozemo nazvati tako.
Rekoh : Boli me qurac koliko !![]()
To je ispravan odnos prema svojim parama a jos vise prema tudjim parama. Btw ,nepristojno je gledati i brojati tudje pare !
Ove pare sto Gospodin Vincent Tan i ostali investitori ulazu u FKS ,to je smjehoteka,to nisu pare,to je zahebancija !
Prema tome : Be calm and support Husref -The Boss !!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Autoritet sigurno ogroman, što nam treba.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:26Pape bi barem donio nesta novo, nevidjeno. Plus je autoritet ogroman, kako na terenu tako i van njega (ne bi bas isto pishali po klubu na cijoj klupi sjedi Safet Susic). Kao takticar je po meni itekako limitiran al taj hajc i autoritet bi mogao bit dovoljan za ovu ligu.
Taktikom definitivno limitiran, ali eto, kontam da bi uz nekoliko dobrih pojačanja moglo se svašta desiti.
Bolje i on nego Husref, bar bi nešto drugačije gledali.
I da, ako će već doći Pape, onda uz njega 2-3 mlađa pomoćnika koji mogu na taktičkom dijelu da pomognu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Potvrdio Papetov menadjer da pregovaraju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hoće l' nam ko Papetovu (trenersku) statistiku rezimirat' il' se Legendama ne broje krvna zrnca?