Ako ne potpiše raskid, ostat će kao trener pionira jedino.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije tacno. Zrinjski ulaze vise para od nas. Ako racunamo nase prazne hodove,godinu dana bez marke za vrijeme perioda Nama i ostale turbulencije,onda je jasno da dugorocno zrinjski daleko vise od nas ulaze,imaju stabilnije i ozbiljnije investitore koji daleko vise vode brigu o prvom timu od nasih investitora. Borac ulaze malo manje ali imaju podrsku sire drustvene zajednice,pa se to nivelise. A ni zeljeznicari ne zaostaju puno za nama,mada se trude to drugacije prikazati.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:35Za ostatak lige nije zajebancija uopste, a neko (da ne kazem svako) drugi bi s ovim parama puno vise radio od nekog nategnutog treceg ili cetvrtog mjesta. U tome je poenta.Antikloc je napisao/la: ↑03 jun 2024, 19:45Kaze meni prije neki dan moja Sefica ( u privatnom zivotu ,moja zena ) : Majmune,znas li uopste koliko smo duzni poreza ??NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 jun 2024, 19:30Znam da raja ne voli da se ovdje prica o parama, jer "nisu tvoje, ulozi ti" sto i ima smisla. Ipak nisu sve ni Mirviceve. Koliko je ne znam, ali imaju tu i drugi investitori, a i, sto je jos vaznije, novac koji je sam klub uprihodovao. Neko je nekad dobro radio s Kovacevicem, pa cemo sad dobiti fine pare, na primjer. Ali odose one odmah.
Samo kad se stavi na papir koliko je ulozeno u ovu ekipu, bas da se zapitas. I koliko novca se slijeva u klub, ali ide jos brze. Pored sto su placena obestecenja i date visoke plate, bruka nimalo jeftinih igraca je vec otjerano, a bice jos sigurno. Sad na to dodamo i otkaze Rozmanu, Ibricicu, te njihovoj raji i dolazimo do cifre koju u ovom momentu ni okvirno ne mogu da pogodim. Da bi bilo jos gore, sad ide novi trener i vjerovatno novi potpisi i tako dalje.
Cisto nesto za razmisljanje, jer mislim da bi drugi s nasim parama puno pametnije raspolagali. Ja mislim da bi se i neki random strumf ustrucavao da nas ovoliko ojadi, a ne neki sposoban i normalan covjek. Nestade u havi sve, a dobili smo nulu, krompir. Nama i treba jedno 50 miliona budzeta godisnje da se nadamo necemu, jer valja amortizivati sve ove skupe greske, ako ih uopste mozemo nazvati tako.
Rekoh : Boli me qurac koliko !![]()
To je ispravan odnos prema svojim parama a jos vise prema tudjim parama. Btw ,nepristojno je gledati i brojati tudje pare !
Ove pare sto Gospodin Vincent Tan i ostali investitori ulazu u FKS ,to je smjehoteka,to nisu pare,to je zahebancija !
Prema tome : Be calm and support Husref -The Boss !!
FKS je po budzetu i vrijednosti tima negdje na 15-20 mjestu u Ex-Yu. Naravno da su to jadna i smijesna ulaganja. Nikakve pare za fudbalski biznis. Tako se ne postaje Dinamo

To ako Pape dođe, znači da će Mirva dovesti jaka imena neka. Ako ne bude rezultata znajući nas u prva dva kola, i pobjede po 5:0, ide pljuvanje, tjeranje, gađanje, pa bojkoti vol. 369. Tjeranje trenera, raskidi, belaji u svlačionici, prizivanje Husrefa, mahala, itd.
Nek nam je Bog na pomoći, ovo nije normalno šta Mirvić radi, totalno se pogubio
Nek nam je Bog na pomoći, ovo nije normalno šta Mirvić radi, totalno se pogubio
Evo sad mi rekose da je Husref dogovoren
Nmg da vjerujem Pape novi trener,ovaj put pouzdan izvor potvrdio
Fakat bi bio cirkus da Faco i ona njegova ološ sa istoka psuju Papetu

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 03 jun 2024, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
- TurkishAirlines
Pape bi bio svijetlo na kraju tunela.
Husref nikakvo svijetlo nebi mogao upaliti, jos ce zavaditi ionako podjeljenja misljenja navijaca.
Ako Mirvic odlucuje, a odlucuje, ne ocekujem nista dobro po FKS.
Husref nikakvo svijetlo nebi mogao upaliti, jos ce zavaditi ionako podjeljenja misljenja navijaca.
Ako Mirvic odlucuje, a odlucuje, ne ocekujem nista dobro po FKS.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ali jbg evo izgleda ipak Rozman ostaje zapelo oko raskida tako da nista od Papeta
eto, ono što je najavljeno ima skoro i mjesecFK SARAJEVO RASKINUO UGOVOR SA SPORTSKIM DIREKTOROM SENIJADOM IBRIČIĆEM

-
- Kontakt:
Ako dadnu covjeku od 70 godina bez posla 6 godina da pravi neke remonte i mijenja kompletan tim ludi su.ajdohordas je napisao/la: ↑03 jun 2024, 21:09Ako dođe Safet, to će značit samo jedno. Nova rekonstrukcija ekipe i ozbiljna pojačanja.
Nema šanse da čovjek pristane da radi sa Aničićem, Durakovićem, Soldom, Rogićem i ostalim vedetala fudbala.
Nesto mislim da ovo sa Papetom ne bi uspjelo nikako i da bi bilo lose i po nas i po njega ali eto ako hoce neka probaju.Sa svima smo pa daj i njega
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma ne znam opet volio bih al sto mu treba u tim godinama da mu neki debil psuje majku il da neko takvoj legendi zvizdi a ima sigurno mentola takvih, 70 godina ti je Pape uzivaj u zivotu ne znam sto ce ti to imas para sigurno
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ipak nije nista definitivno
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najbolji bh. nogometaš svih vremena i najuspješniji selektor reprezentacije BiH Safet Sušić ( 69 ) kandidat je za novog trenera Sarajeva, potvrđeno je za Klix.ba
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Husref izgleda definitivno, kazu prelomilo to da se najbolje uklapa u rimu kad ono pjevamo ‘on voli Saraj’vo…..’
Sve je bolje od Usrefa.
Susic je autoritet, ima SP iza sebe, ime je jbg. Ako vec Rozman ide, samo nek se onaj ne vraca 373788 put...
Susic je autoritet, ima SP iza sebe, ime je jbg. Ako vec Rozman ide, samo nek se onaj ne vraca 373788 put...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Susic nas ipak odbio preko menadera, reko da nece nikad halaliti sto smo mu otjerali bratica
- luckystrike
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Ma sta ko pricao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jun 2024, 21:22Najbolji bh. nogometaš svih vremena i najuspješniji selektor reprezentacije BiH Safet Sušić ( 69 ) kandidat je za novog trenera Sarajeva, potvrđeno je za Klix.ba
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
– Istina je da sam razgovarao u posljednje vrijeme nekoliko puta sa gospodinom Ismirom Mirvićem. Bio je i ovdje u Parizu, sada nije realno i nismo pričali o tome konkretno. Ono što mogu reći jeste da sam kroz razgovor upoznat sa situacijom sa FK Sarajevo, znam da čovjek jako puno ulaže novca.
Za naše prilike ulaže velika sredstva i prosto mi je žao da se to nije vraćalo i da se ne vraća. Znam da Sarajevo ima odličan centar, te da su najstabilniji u Bosni i Hercegovini, ali mi je žao da to ne prate rezultati.
Ovih dana nismo razgovarali o konkretnim stvarima, ali ako bude bićete na vrijeme upoznati o svim detaljima. Još jednom naglašavam da Mirvić jako puno ulaže u bh. fudbal i takvi ljudi su potrebni bh. fudbalu, rekao je Sušić za ****.
sport.ske
Za naše prilike ulaže velika sredstva i prosto mi je žao da se to nije vraćalo i da se ne vraća. Znam da Sarajevo ima odličan centar, te da su najstabilniji u Bosni i Hercegovini, ali mi je žao da to ne prate rezultati.
Ovih dana nismo razgovarali o konkretnim stvarima, ali ako bude bićete na vrijeme upoznati o svim detaljima. Još jednom naglašavam da Mirvić jako puno ulaže u bh. fudbal i takvi ljudi su potrebni bh. fudbalu, rekao je Sušić za ****.
sport.ske
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Dave, Mocvara1991, nedimmmm1337, Rodman i 60 gostiju.