Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne tražim da ih napadnemo niti da rezultat preokrenemo, ražim samo da centar smišljeno pređemo, samo centar da pređemoRaZuti je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:25Da čujem kako bi postavio igru da napadnemo oslabljenu Englesku?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:23Ja ne znam o kakvoj vi borbi pričate, ne možemo centar preći grob te yebo, još su ljudi daleko od najjačeg sastava, čuvaju noge za Euro
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Pa ono Watkins, Palmer, Bowen, Gallagher, Arnold i tako neki anonimusi...sam Palmer vrijedi skoro ko citava nasa selekcijaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:23Ja ne znam o kakvoj vi borbi pričate, ne možemo centar preći grob te yebo, još su ljudi daleko od najjačeg sastava, čuvaju noge za Euro
Ne znam sta se ocekivalo ? da se nadigravamo sa ovakvim protivnikom
Okani se fudbala idi prati formule kako kruže u krug.
-
bayernmiasanmia
- Kontakt:
Repka skoro iz korjena promjenjena od strucnog staba do igraca , i gubimo do sada 1:0 protiv jedne Engleske u Engleskoj.
Hebote pa sta trazite da dobijemo Engleze , pojedini nisi normalni sta sve pisu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Malo poštovanja kad pričaš o najboljem engleskom fudbaleruCentre forward je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:16Očekivao sam da Trent bude malo veći belaj za našu odbranu.
Sigurno top 3 najgorih izdanja
Mi nismo ekipa koja ce preci centra oslabljenim Englezima u gostima, narocito ne kad nismo u najjacem sastavu, odnosno ni ne znamo najjaci sastav. S tim se pomirite i lakse cete pratiti reprezentaciju.
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nisi mi dao odgovorBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:27Ne tražim da ih napadnemo niti da rezultat preokrenemo, ražim samo da centar smišljeno pređemo, samo centar da pređemoRaZuti je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:25Da čujem kako bi postavio igru da napadnemo oslabljenu Englesku?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:23Ja ne znam o kakvoj vi borbi pričate, ne možemo centar preći grob te yebo, još su ljudi daleko od najjačeg sastava, čuvaju noge za Euro
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlphonseKauders, Alucard, AmorVincitOmnia, AnelMid, aqarius, Atlanta, atomac123, Balorda, bavarian_bk, bavariapivo, berardi25, BIHpatriota, boki86, Bosnjo22, Brokula, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, D97, Daduli, dariolovrinovic00, darker10, drakemayelover, eaglebvb09, Edincapitano, Elddar, enobarca, Frankie, Fudo, GG3, Gifron, GrbavicaHrammm, guillermo, Hajdeee, HalaMadrid, HariTz, Helemnejse, hljeb, Iceplayer, Imamkarbarum, Iniesta12, Invincibles14, inzomni, J1897, Jet2Holiday, JimmyPage, JohannWolfgang, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kovacic, Kylian, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, LjutaPaprika, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Marokanci58, Matterhorn22, mavi, mirsonetz, Mocvara1991, NEZALAGANJE, Pensioner26, Perotti, RajvoSa89, Rauber33, RaZuti, Rio12345, rio_Ferdy88, rishovski, rossonero85, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Saurman, Scholl, Shevko, Sheyi, ShojaStojan, SHZ82, signalidunapark, Soba, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, TripleThreat, trunks1946, tuzlanskinacin, Venom, Vratnik10, WeekendOffender, Wilshere10, Zeka, zemuntrg, Zgemboo89, ZmajOdBosne33, ZmajTuzla i 548 gostiju.