NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Stadion je TOP kakvi ima u Premijer ligi,za neke sitne pare se velika tribina moze dovesti u red,ono najskuplje krov smo rijesili nedavno ne grad vec (iom)
Malu treba srusiti,za pocetak montirati kao u Olovu onu montaznu.
Teren pomocni ce biti do izbora gotov,atletska ne znam ali pare su osigurane.
Teren glavni se nece raditi u drugoj ligi nikad,vec ce se cekati povratak u Premijer ligu da to savez odradi.
Nije sve tako crno ljudi dragi..
Malu treba srusiti,za pocetak montirati kao u Olovu onu montaznu.
Teren pomocni ce biti do izbora gotov,atletska ne znam ali pare su osigurane.
Teren glavni se nece raditi u drugoj ligi nikad,vec ce se cekati povratak u Premijer ligu da to savez odradi.
Nije sve tako crno ljudi dragi..
Kad sa njim sjedis tako pitaj ga zasto je bio u subotu u Kosovi na utakmici Simm bau i Rudar.LondonRed je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:21Emir zna ljude i ljudi znaju emira,u poslovnom svijetu je poštovan i van granica dražave za grad i kanton da ne pricam,i sam poslujem sa njim preko svoje firme i pošten je sigurno što se tog dijela tiče,nedavno smo sjedili pričali o svemu u gradu vecinom o sportu nije imao bas riječi hvale za sva desavanja oko sporta u gradu sto je i u pravu svakako.Kako bi to izgledalo sa njim ne znam.
Ako ne znas reci cu ti ja.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Druže nemam ja sa njim tu sferu razgovora niti me to iskreno zanima da ga pitam,moj i njegov razgovor je dosta ozbiljniju od tih stvari rekla/kazala ala Srbijanski Informer/Alo i HappyLloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:45Kad sa njim sjedis tako pitaj ga zasto je bio u subotu u Kosovi na utakmici Simm bau i Rudar.LondonRed je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:21Emir zna ljude i ljudi znaju emira,u poslovnom svijetu je poštovan i van granica dražave za grad i kanton da ne pricam,i sam poslujem sa njim preko svoje firme i pošten je sigurno što se tog dijela tiče,nedavno smo sjedili pričali o svemu u gradu vecinom o sportu nije imao bas riječi hvale za sva desavanja oko sporta u gradu sto je i u pravu svakako.Kako bi to izgledalo sa njim ne znam.
10 000 KM svojih para je odnio sa jednim covjekom iz kluba, provjerena informacija milion posto, premija za Simm Bau da odigraju posteno mec i nenpuste Rudaru.
Dosta stvari koje vam pisem su istina i ne trolam ovdje kao onaj specijalac sto je pisao da smo kupili protiv Celika pa onda protiv Bratstva.
Utakmica premirana i kupljena nije isto, al opet ne svidja mi se EM zbog stvari iz proslosti.
Dosta stvari koje vam pisem su istina i ne trolam ovdje kao onaj specijalac sto je pisao da smo kupili protiv Celika pa onda protiv Bratstva.
Utakmica premirana i kupljena nije isto, al opet ne svidja mi se EM zbog stvari iz proslosti.
Ako je tako,treba mu zahvaliti sto nismo u 2 federalnoj,jer tad bi nam tek bio raspad...LloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:5210 000 KM svojih para je odnio sa jednim covjekom iz kluba, provjerena informacija milion posto, premija za Simm Bau da odigraju posteno mec i nenpuste Rudaru.
Pa sad pises da ste razgovarali vecinom o sportu, zbog toga ti kazem, a sad govoris da je vas razgovor dosta ozniljniji od ovih tema.LondonRed je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:51Druže nemam ja sa njim tu sferu razgovora niti me to iskreno zanima da ga pitam,moj i njegov razgovor je dosta ozbiljniju od tih stvari rekla/kazala ala Srbijanski Informer/Alo i HappyLloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:45Kad sa njim sjedis tako pitaj ga zasto je bio u subotu u Kosovi na utakmici Simm bau i Rudar.LondonRed je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:21Emir zna ljude i ljudi znaju emira,u poslovnom svijetu je poštovan i van granica dražave za grad i kanton da ne pricam,i sam poslujem sa njim preko svoje firme i pošten je sigurno što se tog dijela tiče,nedavno smo sjedili pričali o svemu u gradu vecinom o sportu nije imao bas riječi hvale za sva desavanja oko sporta u gradu sto je i u pravu svakako.Kako bi to izgledalo sa njim ne znam.
Ajd ne bitno.
Priča išla o Kk Zelji o Jednistvu o tim stvarima gdje smo sad a gdje smo bili i sta mozemo realno,i sad na to da ja pitam jesi iso kupiti utakmicu u Maglaj?.LloriS je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:56Pa sad pises da ste razgovarali vecinom o sportu, zbog toga ti kazem, a sad govoris da je vas razgovor dosta ozniljniji od ovih tema.
Ajd ne bitno.
Premiranje i kupovina nije isto, premiranje je legalno, kupovina nije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sve ovo vam govori da se EM priprema za povratak u klub, i da je njemu bilo bitno da Jedinstvo ne ispadne iz ove lige, jer nije isto od grada dobiti 300k za ovaj rang nego 150k za drugu zapad.
U ostalom zasto bi on tek tako iz cista mira otisao i dao svoje pare igracima Sim Bau.
Sve jasno kao dan.
U ostalom zasto bi on tek tako iz cista mira otisao i dao svoje pare igracima Sim Bau.
Sve jasno kao dan.
Valjda naši dobiju Tošk-a pa ostanemo da ne bude sve uzalud.
To su nasi sportski prijatelji, pa nece oni zapeti protiv nas.
Sigurno cemo imati i domacinsko sudjenje kao zadnjih par kola.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Prva premija od FK R.K. je 10 hiljada eura za bod bila.
Povlacim sta sam rekao,naivan samHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:08Prva premija od FK R.K. je 10 hiljada eura za bod bila.

Pa meni Galin reče jutros da će Rudar ići sa premijama prema Tošku i da nije nista zvršeno oko opstanka...
Naravno, ocekivano od strane Rudara, i vjerujte da ce to ici jos gore, oni ce istresti hrpu para sad samo da Tosk otkine bod nama u nedjelju.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:08Prva premija od FK R.K. je 10 hiljada eura za bod bila.
Ako mislimo da se je Rudar predao i da nece premirati grdno se varamo.
Zato se uozbiljiti moramo i zapeti da se dobije mec, mislim da ce i sudjenje biti na nasoj strani bar 60-40, jer vecinom u ovakvim situacijama u kojoj se mi nalazimo dobijaju domacini mec, sto zbog sudija, sto zbog pritiska domace publike.
Mi smo vec kupili TOSK. O cijeni ne bih da govorim.
Biti ce to jedna utakmica revijalnog karaktera. Golom razlike cemo rijesiti pitanje pobjede i opstanka u konacnici.
Drago mi je ako nista da dobro suradjujemo sa ostalim ekipama. U iducoj sezoni se ne smijemo dovesti u situaciju da kupujemo druge da nam se sklone.
Biti ce to jedna utakmica revijalnog karaktera. Golom razlike cemo rijesiti pitanje pobjede i opstanka u konacnici.
Drago mi je ako nista da dobro suradjujemo sa ostalim ekipama. U iducoj sezoni se ne smijemo dovesti u situaciju da kupujemo druge da nam se sklone.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Da se ja pitam igrao bi laganu tekmu. Napraviti jos bolje prijateljske odnose. Neke stvari "dogovoriti" za dalje. Mirna Bosna, a Rudar u Visoko i Jelah nek ide 
Zadnja izmjena: HeliosIzDomzala, dana/u 03 jun 2024, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nista vi niste kupili. I gori sam konj sto ti opet odgovaram. Popusti nas. Imas tacnost infirmacija 1 od 100. Djeca iz vrtica su tacnija.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:19Mi smo vec kupili TOSK. O cijeni ne bih da govorim.
Ma pusti glupog Goretzku, ovo mu je stoti profil, sad glumi navijaca Jedinstva. Nije on vidio Bihaca nit sta zna o Jedinstvu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:22Nista vi niste kupili. I gori sam konj sto ti opet odgovaram. Popusti nas. Imas tacnost infirmacija 1 od 100. Djeca iz vrtica su tacnija.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:19Mi smo vec kupili TOSK. O cijeni ne bih da govorim.
Saberi se, ti si na nasoj temi. Bitni ste kao Adnan Babajic.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:22Nista vi niste kupili. I gori sam konj sto ti opet odgovaram. Popusti nas. Imas tacnost infirmacija 1 od 100. Djeca iz vrtica su tacnija.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:19Mi smo vec kupili TOSK. O cijeni ne bih da govorim.
Moje info su iz prve ruke, bio sam na kafi sa predstavnicima. Dogovoreno je da se utakmica odigra lagano bez pritiska, ali da se pobjednik zna a to je Jedinstvo iz Bihaca. Pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.