FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno ako dodje Pape onda Istok zatvoriti citavu sezonu ili staviti karte 50 km
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pa ako dolazi Pape, ne dolazi papa. Ne možeš ti neobrazovanom neandertalcu objasniti da nema smisla psovati mrtve članove porodice, djecu i ženu nekome, njima je nebitno ko dolazi na tu poziciju - oni su tu da svoje frustracije izbace na nekome.
A i nije Sušić dijete, ako bi došao - zna gdje dolazi, u kakvu štalu, ali ono ne dolazi džabe da radi.
A i nije Sušić dijete, ako bi došao - zna gdje dolazi, u kakvu štalu, ali ono ne dolazi džabe da radi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- egocentrik
- Kontakt:
Ja vam garantujem da će Pitari od Papeta napraviti Ramu Isaka za pet kola. (čitaj: dvorsku ludu)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Na utakmici u11, u13 a da ne pricam u15 pa sve do prvog tima, ali pazite, u svakoj toj generaciji, sa strane mozete cuti cijeli repertoar psovki, uvreda kako protivnicima tako prema ovom i onom. Npr u19 ima mozda i najkulturniju publiku.
Sve je stvar kucnog odgoja i onoga sto nosis na tribinu. Ko je prosao kroz sjever, rijetko je na istoku/zapadu okrenuo pljuvanju. Na forumu se svasta pise, ja prvi u trenutku kad se iznerviram ali na stasionu nikad, meni licno navika sa sjevera da se navija i saje podrska pa kad zavrsi tekma, opleti.
Safet ako dodje, prije svega treba nam biti čast da najveca igracka legenda uz Haseta sjedne na klupu naseg kluba. Mislim da, koliko znam, Sajo je autoritet prije svega, njega su klupe kostali neki igraci koji su mislili da su veci od repke i da postave svog havera, i samo to je tazlog naseg posrtanja u kvalifikacijama. Ali nikad nije dopustio da podilazi "zvijezdama" i pritiscima da ihra ovaj ili onaj. I to je za postovanje. I nadam se da je ro ono sto nasim trenerima fali, da igraci osjete postovanje prema njemu, jer ocito da ovi nisu sposobni zo uraditi (uvijek neki problemi u svlacionici, onaj hoda okolo i šamara protivnike, onaj salje pooruke borcu).
Sve je stvar kucnog odgoja i onoga sto nosis na tribinu. Ko je prosao kroz sjever, rijetko je na istoku/zapadu okrenuo pljuvanju. Na forumu se svasta pise, ja prvi u trenutku kad se iznerviram ali na stasionu nikad, meni licno navika sa sjevera da se navija i saje podrska pa kad zavrsi tekma, opleti.
Safet ako dodje, prije svega treba nam biti čast da najveca igracka legenda uz Haseta sjedne na klupu naseg kluba. Mislim da, koliko znam, Sajo je autoritet prije svega, njega su klupe kostali neki igraci koji su mislili da su veci od repke i da postave svog havera, i samo to je tazlog naseg posrtanja u kvalifikacijama. Ali nikad nije dopustio da podilazi "zvijezdama" i pritiscima da ihra ovaj ili onaj. I to je za postovanje. I nadam se da je ro ono sto nasim trenerima fali, da igraci osjete postovanje prema njemu, jer ocito da ovi nisu sposobni zo uraditi (uvijek neki problemi u svlacionici, onaj hoda okolo i šamara protivnike, onaj salje pooruke borcu).
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Imajte malo postovanja rema covjeku koji je najbolji igrac u istoriji naseg kluba i ove zemlje. Ne morate ga voiti ili bilo sta, ali sa postovanjem se odnosite prema tom covjeku. Daj napokon se ponasajte kao navijaci ovog kluba!
- FKS -
Ali opet i to eventualno imenovanje govori o beznađu Mirvića, jer ne možeš u tako kratkom vremenskom periodu promijeniti čitavu filosofiju - od "hoćemo moderan fudbal, pratimo evropske trenere" - do Musemića i Sušića (koji je bez posla šest godina).
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Mario Carevic. Ne znam ima li ga ko iz uprave u mislima. Bjelica nece u ovu prasumu ne znam koliko da mu ponudis. Carevic usao u 1.HNL s Sibenikom. Mislim da ce se Sibenik odmah i vratiti nazad. Carevic gleda prema Poljudu,ali tu sigurno stize stranac. A Sarajevo bi mu bila stepenica vise,a u Sarajevu bi dobro dosao mlad,skolovan,perspektivan trener.
Nikako mi se ne svidjaju ove promjene i ovaj cirkus “mjenjaj sve” svake godine, nekad i po dva put. Ovakvim promjenama klub apsolutno ne ide nikud.. Ovo je sve osim bilo kakvog pomaka ka organiziciji i sistemskom uredjenju kakve ima i najmanje ozbiljn klub. Jednostavno cirkus i sviranje k…cu. Mirvic ili se totalno pogubio i veze nema s ovim cega se prihvatio ili vise vjerovatno sve ovo radi s totalno drugim namjerama i ciljevima koje nemaju bas puno veze s fudbalom i napredkom kluba. Trece nema.
Pape samo ako je lud moze pristat da dodje… Njegovo, djelo, i ono sto on predstavlja za ovaj klub i uopste BIH fudbal nisu za ovog cirkusa i za ovu dozu neozbiljnosti.
Pape samo ako je lud moze pristat da dodje… Njegovo, djelo, i ono sto on predstavlja za ovaj klub i uopste BIH fudbal nisu za ovog cirkusa i za ovu dozu neozbiljnosti.
-
- Kontakt:
Mocvara1991 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:11Mario Carevic. Ne znam ima li ga ko iz uprave u mislima. Bjelica nece u ovu prasumu ne znam koliko da mu ponudis. Carevic usao u 1.HNL s Sibenikom. Mislim da ce se Sibenik odmah i vratiti nazad. Carevic gleda prema Poljudu,ali tu sigurno stize stranac. A Sarajevo bi mu bila stepenica vise,a u Sarajevu bi dobro dosao mlad,skolovan,perspektivan trener.

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma trunke obraza to nema. Pišnuli bi od ponosa kad bi nekom Parižaninu rekli za koga navijaju, a on na to blene pa kaže "aaa Pape" ili nešto slično. Al u svom je samo bitno hraknuti.
Gdje ste rasli takvi futavi, svima i svemu nezahvalni..

The saddest thing in life is wasted talent.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- skullcrusher
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Rukovodstvo kluba je najtanji dio..zato se desavaju da dolaze garniture ljudi iz Srbije, Slovenije sa istim interesima a to je da se uzmu pare. Zaposleni, treneri, skauti, rukovodioci trebaju biti samostalne osobe kojima jedini interes treba biti dobrobit kluba kao sto je npr u Zrinjskom gdje imas Šulentu i Lasića koji su od povjerenja i zato tako sve i funkcionise
Ovdje neki nisu svjesni ni ko je Safet Sušić, da su nasi Allahmurahmetili Djedovi , Ocevi, Nane, Amiđe, zivjeli za utakmice dok je ovaj hodao Bosanskohercegovackim pašnjacima i harao po evropi.... On ako dodje svaku tekmu ce 10k dusa biti, ako je iko zasluzio da bude na klupi najdrazeg nam kluba to je on dozivotni ugovor mu dati dok je živ, živim za dan kad ce i on osvojiti titulu sa svojim klubom koji mu je sve dao, mnogi su zaboravili ko je on i koliko je samo puta odbio zvezdu partizan hajduk dinamo da bih igrao ovdje, stavise ako se ozvanici njegovo dovodjwnje treba ga docekat 10 20 k ljudi!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, amkeivke, Arnelv52, Bejker, boki86, Bosniacum Lilium, broj6, goGlobal, Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, keli, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic, ronaldo99, Serha, skoJaa, Tatamata1946, ŠTA_JE i 156 gostiju.