FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno ne vjerujem da ce nas Safet preuzeti. Nije prije htio, ne znam sto bi sada, isto je bilo para.
Ovo ce biti ko kad je Mirza postavljen, bilo raznih opcija na kraju bum iz vedra neba zalizani.
Daj i Zorana Zekica da skinemo mit sa njega, iako izgleda svejedno ko ce doci, kad nama vrhnje stoji pored pehara.
Ovo ce biti ko kad je Mirza postavljen, bilo raznih opcija na kraju bum iz vedra neba zalizani.
Daj i Zorana Zekica da skinemo mit sa njega, iako izgleda svejedno ko ce doci, kad nama vrhnje stoji pored pehara.
Hordama svaka čast za ovo sve!!! Opet!!! I najmrže mi je pročitati kad neki napišu, da navijači se ne trebaju miješati u rad kluba. Pa i ne ne trebaju, ali nažalost su prinuđeni da to rade kako bi skrenuli pažnju na idiote, kretene, ofajle, krembile što se zovu uposlenicima jednog kluba pa i firme, da pokažu kakvo ponašanje "odraslih" retardiranih osoba izgleda na radnom mjestu. Yebo vas otac uhljupski ko vas dovede u grad i pokaza vam asfaltirane ulice. Da Hordi nije bilo zadnjih 15 godina, a to mogu i sam potvrditi, znam, klub bio na mjestu Olimpika danas ili u rangu UNISA.
- belosevic23
- Kontakt:
Samo šuškavac !
MortemHz je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:07Dio njih navija za Željezničar a dio je došao ''preporukom'' na funkcije.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:00vise jedna skola fudbala vodi racuna o svojim peharima i nagradima sa sampion kupova do 12 godina. Ti pehari su stubovi kluba, historija, ponos.
nevjerovatno da se tako odnose i onda se cudimo restartima, novim erama.
Ovo nam je prioritet rjesiti, pa zatim sve ostalo. djevojke, ako nista svjesne gdje radite onda nemamo sta dalje pricati.
Trebao si im objašnjavati gdje su prostorije kluba jer nisu znale tačno gdje je.
Šta da neko očekuje od ovakvih osoba, realno? Nisu sve, ima i ok osoba ali nisu kompetentne da rade u našem klubu a kamoli da predstavljaju isti.
Brate sve i jedna je smlata ili je lezbejka, ili valterusa kafanica kuravica fazon, niti jedna ne zna pravila fudbala kako treba, niti jedna ne zna sta je FK SARAJEVO i kakva je to velicina, niti jedna ne zna prosto prosirene recenice sastaviti, da ih nismo mi uhljebili one same ne bi za pereca imali, kamoli za hljeba.
-
- Kontakt:
Vakat je da se glavni odgovorni direktno prozove,a ne ovako okolokole.Maroon1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:09Očigledno je da je ovom klubu potreban remont. Mirvić treba mijenjati cijelu administraciju kluba.
Meni su vise smetale Poture i ostale lezbejke u klubu npr od Ayle. Kakvi paraziti rade u klubu u dobru lovu uzimaju. Hordama svaka cast na ovome i nadam se da ce uskoro letiti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Prije 2 i po godine kad je izabrsan Vasoski. Znam da nije sad mlađi, jedino ako je ambiciozniji.– Kao navijač ću doći prvom prilikom, međutim kao trener – teško. Sarajevu treba neko ambiciozniji, mlađi, a kod nas ima takvih trenera. Vidim već da se spominju neka imena.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
podvuceno dovoljno. Bolan necu da se ogrijesim zna se sta su sveta mjesta, ali kad ulazis u klub ko na sveto mjesto to treba biti. Ako si vec taj uposlenik FKS. Pa to bi bio ponos zivota. A ovima? Kako smo posijali tako zanjemo.MortemHz je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:07Dio njih navija za Željezničar a dio je došao ''preporukom'' na funkcije.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:00vise jedna skola fudbala vodi racuna o svojim peharima i nagradima sa sampion kupova do 12 godina. Ti pehari su stubovi kluba, historija, ponos.
nevjerovatno da se tako odnose i onda se cudimo restartima, novim erama.
Ovo nam je prioritet rjesiti, pa zatim sve ostalo. djevojke, ako nista svjesne gdje radite onda nemamo sta dalje pricati.
Trebao si im objašnjavati gdje su prostorije kluba jer nisu znale tačno gdje je.
Šta da neko očekuje od ovakvih osoba, realno? Nisu sve, ima i ok osoba ali nisu kompetentne da rade u našem klubu a kamoli da predstavljaju isti.
I naravno, ima tu i uposlenika postenih i vrijednih. Pozicija racunovodje je ok ako je tu 20 i kusur godina, sigurno da zena zivi Sarajevo. Nagadjam opet. Svakako mi ne znamo, neko mora unutrasnju kontrolu napraviti. A ko da to radi?
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ko je ovo slikao i objavio treba ga kazniti, sve se radi na tome da se atmosfera u klubu sroza na minimum.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:56Pavlaka medju peharima je personifikacija neprofesionalizma u svim sferama kluba. Da je neki konceptualni umjetnik htio ilustrovati sve sto nam se desava, ne bi bolje od ovoga. Sve je stalo u jednu sliku, jednu pavlaku medju peharima.
A da Mirvaš sam sebe prvo "remontuje" ?!
Nisu se fulje same zaposlile, neko ih je doveo, i neko ih drzi tu...
Nisu se fulje same zaposlile, neko ih je doveo, i neko ih drzi tu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
lolek nije navukao iste u klub. One su tu duze, sem A.A., Ali je definitivno do njega da im pokaze EXIT vrata.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:08Svima je već odavno jasno da je Lolek najveća kočnica ka prosperitetu kluba uprkos bacanju para u bunar.
Čitava administracija se mora mijenjati iz temelja.
@NisamIsmirMirvic - lijepo sroceno. Pavlaka je sve
- 1 9 4 6 -
AKADEMIJA!
https://www.facebook.com/share/p/jPPShM ... tid=oFDknk
Da ponovi nama vagine kontrolišu klub.
https://www.facebook.com/share/p/jPPShM ... tid=oFDknk
Da ponovi nama vagine kontrolišu klub.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ove slike postoje već godinu dana. Nek je slikao i treba da slika. Isto kao što kad vidite Renana u Slogi u 3 ujutro trebate mu šamar opalit a ne slikat se s njim.fks74 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:18Ko je ovo slikao i objavio treba ga kazniti, sve se radi na tome da se atmosfera u klubu sroza na minimum.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:56Pavlaka medju peharima je personifikacija neprofesionalizma u svim sferama kluba. Da je neki konceptualni umjetnik htio ilustrovati sve sto nam se desava, ne bi bolje od ovoga. Sve je stalo u jednu sliku, jednu pavlaku medju peharima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Džaba Mirviću i lova silna, ali ako vodi svije firme ovako, neće ni on dugo imati šta da vodi, lik je pogubljen totalno. Nije stvar u tome imati, nego treba i znati. Očigledno on ili ne zna, ili nema predstavu šta uopšte hoće i gdje goni. Ko da ga šiba klimaks jbte, sa ovima remontima, malo se smije malo plače i tako u krug. Skontaj se ba debilu šta radiš grob te ne yebo ludi!
Nevjerovatno kako se svaki potez pokušava opravdati. Dobro se sjećam kad smo Zrinjski dobili pod Mirzom, ustajem ujutro gledam IG kad story Renana onako sređen oko 5-6 ujutro objavljen.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:21Ove slike postoje već godinu dana. Nek je slikao i treba da slika. Isto kao što kad vidite Renana u Slogi u 3 ujutro trebate mu šamar opalit a ne slikat se s njim.fks74 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:18Ko je ovo slikao i objavio treba ga kazniti, sve se radi na tome da se atmosfera u klubu sroza na minimum.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:56Pavlaka medju peharima je personifikacija neprofesionalizma u svim sferama kluba. Da je neki konceptualni umjetnik htio ilustrovati sve sto nam se desava, ne bi bolje od ovoga. Sve je stalo u jednu sliku, jednu pavlaku medju peharima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Sto da kurvice se sprdaju i primaju po 3,4 milje a mi se sikiramo.fks74 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:18Ko je ovo slikao i objavio treba ga kazniti, sve se radi na tome da se atmosfera u klubu sroza na minimum.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:56Pavlaka medju peharima je personifikacija neprofesionalizma u svim sferama kluba. Da je neki konceptualni umjetnik htio ilustrovati sve sto nam se desava, ne bi bolje od ovoga. Sve je stalo u jednu sliku, jednu pavlaku medju peharima.
-
- Kontakt:
Nije,ali je čudno kako svako par mjeseci može promijeniti sve živo od akademije do prvog tima,čak ni velike otkazne klauzule ga u tome ne sprječavaju samo su ofajle standardne.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:20lolek nije navukao iste u klub. One su tu duze, sem A.A., Ali je definitivno do njega da im pokaze EXIT vrata.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:08Svima je već odavno jasno da je Lolek najveća kočnica ka prosperitetu kluba uprkos bacanju para u bunar.
Čitava administracija se mora mijenjati iz temelja.
@NisamIsmirMirvic - lijepo sroceno. Pavlaka je sve
-
- Kontakt:
Preferiram da se atmosfera sroza na minimum al da se ovakvim ublehama u klubu jebu kosti jednom za sva vremena,nego da su tu i dalje i da javasluke prave a mi ko pčke sutimo zarad neke dobre atmosfereguadalupe je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:29Sto da kurvice se sprdaju i primaju po 3,4 milje a mi se sikiramo.fks74 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:18Ko je ovo slikao i objavio treba ga kazniti, sve se radi na tome da se atmosfera u klubu sroza na minimum.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:56Pavlaka medju peharima je personifikacija neprofesionalizma u svim sferama kluba. Da je neki konceptualni umjetnik htio ilustrovati sve sto nam se desava, ne bi bolje od ovoga. Sve je stalo u jednu sliku, jednu pavlaku medju peharima.

Hz
Mirvicu prije nego sto dovedes novog trenera otjeraj ove ublehasice iz kluba, kad ces vise skontati neke stvari?
Sve sto ima veze sa SFK ne smije biti u FK Sarajevo. Okruzi se ljudima kojima je stalo do naseg kluba.
Sve sto ima veze sa SFK ne smije biti u FK Sarajevo. Okruzi se ljudima kojima je stalo do naseg kluba.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Beli98, boki86, Jadnimi, johntravolta123, Kompromis, Lavcina, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337, Pena, Proximic, siroliver69, UltraSa46, VolimBiH96, zagorski i 157 gostiju.