FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ode ibra, hajde nije mi ga toliko zao, nakon onog psovanja sudiji (ma ko to bio) i trebalo ga je otjerati.
hajde Pape potpisuj! mozes biti glavni trener a neka se okupi ekipa bivsih igraca kao treneri, nesto ala u savezu sto je sad. mada mi ne bi bilo zao i da ostane simon, ali tesko kad vidim ove otkaze svaki dan....
oko kantice od pavlake, stvarno sramota da ovo neko ovako drzi, a isto je sramota ovo javno slikati umjesto da se uslika i pokaze unutar Kluba...brukaju se svi.
hajde Pape potpisuj! mozes biti glavni trener a neka se okupi ekipa bivsih igraca kao treneri, nesto ala u savezu sto je sad. mada mi ne bi bilo zao i da ostane simon, ali tesko kad vidim ove otkaze svaki dan....
oko kantice od pavlake, stvarno sramota da ovo neko ovako drzi, a isto je sramota ovo javno slikati umjesto da se uslika i pokaze unutar Kluba...brukaju se svi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
malo nas je al smo go vna.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:15Nek se potegnula ova priča sa Safetom samo da vidite svi da i među nama leži dio problema zbog kojeg smo u situaciji u kakvoj jesmo. Kad pročitam komentare pojedinaca shvatim da smo mi jedna bolesna sredina, bolesno nerealni navijači/simpatizeri/fanovi nazovi kako hoćeš. Zamišljam da Barcelonini navijači pljuju po Krojfu ili navijači Reala po Di Stefanu, a u tom je rangu.
Pored toga što nam je vlasnik upravljačkih prava čovjek koji je prvi fudbalski meč pogledao kad je preuzeo Sarajevo, što nam u klubu sjede ljudi kojima je jedini motiv da uzmu platu i da što manje rade za istu, preko tog što nam je od akademije do prvog tima struka vrlo tanka, preko fluktacija miliona maraka i miliona ljudi u zadnjih 10 godina, do tog da definitivno kad povučeš crtu, mi (čast izuzecima) smo najveći problem ovog kluba, i uopšte me ne čudi što igrači kad odu negdje drugo proigraju. Mi smo sredina koja nakon 2 loša pasa počne psovati porodice i vrijeđati istaknute članove kluba bez kojih bi Sarajevo bilo ko Vrbanjuša. To smo radili Krsti, Ahmetu u novijoj historiji, mlađi sam al vjerovatno smo to radili i Hasetu i Papetu. Mi smo debili koji ne zaslužuju bolji klub. Od Mirvića do nas. Svi odreda bi trebali malo sjest sa sobom razmisliti šta čini jedan klub. Njegova historija, legende, trofeji, tradicija i navijači. Ovo zadnje je pljunulo po svemu iznad navedenog. Mi nemamo nikakav sistem vrijednosti, apsolutno, mi nemamo kult kluba, kult tradicije , ne njegujemo ništa, mene uopšte ne čudi što smo tu gdje jesmo. Ima 200 ljudi koji istinski vole ovaj klub i svi ostali koji liječe svoje frustracije. Nemoguća sredina, i molim Boga da Pape odbije jer će uprljati svoj status i bit popljuvan od kluba od kojeg je on izmeđuostalog napravio najbolji klub u državi. Zbog njeg je masa ljudi počela da navija za Sarajevo, zbog njeg je klub izdignut na jedan veći nivo nego prije tog. A da ne govorim da je u svjetskim okvirima jedan od najboljih ikad. Sarajevo bi bilo i bez njeg, ali je Sarajevo s njim veći i bolji klub. Najveća živa legenda bh sporta.
sinoc na premijer ligi temi ima sabljina konferencija. Bas je opisao stanje navijaca, naroda.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pape sletio, usao u klub i vidio pavlaku pored trofeja i vratio se za Pariz. Mirvic odma zvao Rozmana da se vrati, uslov da pocnu da jedu slovenske mlijecne proizvode.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️

No,salu na stranu. Ovdje je ocito zinula guzica nekome na radno mjesto ovih djevojaka. Cim se dize ovolika hajka to nisu cista posla !!
Ova slika je 99 % fake. To jeste proizvedena za potrebe hajke.
Treba ostaviti cure na miru,one su ionako nevazne. Imamo mi precih problema. Takozvani investitori pokusavaju iskoristiti,zloupotrijebiti na legendu Papeta. Nadam se da nece uspjeti !! Ne daj se Pape !!!
“Sarajevo? Ne, nemam šta o tome da kažem. Daleko sam od svih tih medijskih nagađanja. Sa Ismirom Mirvićem se čujem s vremena na vrijeme, možda dva-tri puta godišnje, znam da ulaže mnogo energije i novca da napravi nešto“, kaže Sušić
Sarajevo ljubavi moja.
- OldTownDistrict
- Kontakt:

....sve drugo će proći!
i t kopiras tekst sa kvazi portala pod imenom "raport"
Onaj laze dok zine
U novi boj ...
- napoleon72
- Kontakt:
Djipketu bitnija dobra atmosfera nego da se pokusa rijesit ova pizzdarija u klubu.
Isto onaj lik s pocetka filma Lepa sela lepo gore. Odsjekli mu prst, on ga umota u carsaf i povede kolo. Ko ga yebe, udri brigu na veselje. E moj Djipac...

Isto onaj lik s pocetka filma Lepa sela lepo gore. Odsjekli mu prst, on ga umota u carsaf i povede kolo. Ko ga yebe, udri brigu na veselje. E moj Djipac...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ode smućar sta cemo sad
rekose neki forumasi da boljeg ne mozemo dovest,znaci u novoj sezoni borba za 5 mjesto ako smo sa najboljim bili cetvrti
Hvala ti dobar si bio, sa nikad boljim uslovima za jednog trenera uspio je izboriti evropu i to sa 4 pozicije
Razguli sad za Sloveniju

Hvala ti dobar si bio, sa nikad boljim uslovima za jednog trenera uspio je izboriti evropu i to sa 4 pozicije

Razguli sad za Sloveniju

zvanično ili?Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:41Ode smućar sta cemo sadrekose neki forumasi da boljeg ne mozemo dovest,znaci u novoj sezoni borba za 5 mjesto ako smo sa najboljim bili cetvrti
![]()
Hvala ti dobar si bio, sa nikad boljim uslovima za jednog trenera uspio je izboriti evropu i to sa 4 pozicije![]()
![]()
Razguli sad za Sloveniju![]()
![]()
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
neki dan ista izjava od prije par godina. ovi je samo preformulisali
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Djipke je baš simpatičan sa svojim nebulozama. Ja naprimjer ne bih imao srca glasati za njega u izboru za kantu godine.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:40Djipketu bitnija dobra atmosfera nego da se pokusa rijesit ova pizzdarija u klubu.![]()
Da mi je vidjeti glavuše koje krkače pavlaku tokom radnog vremena, hebem im sve seljacko.
Prikaz raspada sistema prave jedino spinovanja poput ovih i vjerovanja u raspade sistema poput ovakvog tvog lolIstinasamo123 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:44Jesu dobre vijesti sto si najavljivao, ovaj raspad sistema, svaka cast na pouzdanim informacijama.

Raspad sistema je kad ne dadnes igracima plate mjesecima, placas ih u kojekakvih kovertama, ruckovima, namirnicama, kao na gurbetnjaku.
Kad pusis okolo stojekakve tukije da ti klub spase ispadanja. Al necemo o tome !
Vrijeme je za odmor, botove i spinove ostaviti sa strane !
U novi boj ...
Jedan od rijetkih forumasa koji se razumije i zaista o stvarnom problemu. Svaka cast. Nama jr svako kriv al mi navijaci nikad. Nemamo mi nikog nedodirljivog da bi mu nakon 3 lose tekme aplaudirali jer nemamo veze sa fudbalom. Kontamo ako si los da si Susic odma mrs iz kluba. Sjetim se Krleta i psovanja i price da je truhp i ne moze vise i pljuvanja. A da ne nabrajam dalje za omladince i prvi pogresan pas.Dovoljan je i pokazatelj ovdje na forumu koji je ustvari ogledalo tribine iako vecina ne dolazi al je prenijeto na tribine osim Sjevera.. Fuj u sta smo se pretvorili... Bjezi Pape ne okreci se ba... Znaa ti nas **** ti nas!!jurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:15Nek se potegnula ova priča sa Safetom samo da vidite svi da i među nama leži dio problema zbog kojeg smo u situaciji u kakvoj jesmo. Kad pročitam komentare pojedinaca shvatim da smo mi jedna bolesna sredina, bolesno nerealni navijači/simpatizeri/fanovi nazovi kako hoćeš. Zamišljam da Barcelonini navijači pljuju po Krojfu ili navijači Reala po Di Stefanu, a u tom je rangu.
Pored toga što nam je vlasnik upravljačkih prava čovjek koji je prvi fudbalski meč pogledao kad je preuzeo Sarajevo, što nam u klubu sjede ljudi kojima je jedini motiv da uzmu platu i da što manje rade za istu, preko tog što nam je od akademije do prvog tima struka vrlo tanka, preko fluktacija miliona maraka i miliona ljudi u zadnjih 10 godina, do tog da definitivno kad povučeš crtu, mi (čast izuzecima) smo najveći problem ovog kluba, i uopšte me ne čudi što igrači kad odu negdje drugo proigraju. Mi smo sredina koja nakon 2 loša pasa počne psovati porodice i vrijeđati istaknute članove kluba bez kojih bi Sarajevo bilo ko Vrbanjuša. To smo radili Krsti, Ahmetu u novijoj historiji, mlađi sam al vjerovatno smo to radili i Hasetu i Papetu. Mi smo debili koji ne zaslužuju bolji klub. Od Mirvića do nas. Svi odreda bi trebali malo sjest sa sobom razmisliti šta čini jedan klub. Njegova historija, legende, trofeji, tradicija i navijači. Ovo zadnje je pljunulo po svemu iznad navedenog. Mi nemamo nikakav sistem vrijednosti, apsolutno, mi nemamo kult kluba, kult tradicije , ne njegujemo ništa, mene uopšte ne čudi što smo tu gdje jesmo. Ima 200 ljudi koji istinski vole ovaj klub i svi ostali koji liječe svoje frustracije. Nemoguća sredina, i molim Boga da Pape odbije jer će uprljati svoj status i bit popljuvan od kluba od kojeg je on izmeđuostalog napravio najbolji klub u državi. Zbog njeg je masa ljudi počela da navija za Sarajevo, zbog njeg je klub izdignut na jedan veći nivo nego prije tog. A da ne govorim da je u svjetskim okvirima jedan od najboljih ikad. Sarajevo bi bilo i bez njeg, ali je Sarajevo s njim veći i bolji klub. Najveća živa legenda bh sporta.
Pa ocm mi bi sve kao naprijed i #newera, a upoređujete nas sa klubom koji je gotovo ispao iz lige, ne ide to tako. Jel u Zrinjskom stavljaju turšiju uz trofeje?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kolko fejk i providna situacija. Eto neko ce pavlaku i sprej drzat kod pehara i onda neko sasvim slucajno to vidio i uslikao i izbacio u javnost

Ne mogu da vjerujem da ovaj lik opravdava i ovo,nevjerovatno kakva botinaEvander je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:54Znaci, problem je sto neko ukazuje na nemare, a nije problem sto je neko nemaran?fks74 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:18Ko je ovo slikao i objavio treba ga kazniti, sve se radi na tome da se atmosfera u klubu sroza na minimum.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:56Pavlaka medju peharima je personifikacija neprofesionalizma u svim sferama kluba. Da je neki konceptualni umjetnik htio ilustrovati sve sto nam se desava, ne bi bolje od ovoga. Sve je stalo u jednu sliku, jednu pavlaku medju peharima.
Naravno da ovdje ima likova koji ce sve pravdati, jer su im clanovi porodice uposlenici, ili sami rade u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, atomskaNavika, bhfanatic14, boki86, bosnas_, Dave, ErosViverosViv, Galantni, gh0stHZ, Grk1234, Hajdeee, HyperOS, Imamkarbarum, insimadop, James1987, JavierBosnia, Kaunas, Kyle88, Lavcina, mnon46, N3R3D, nedimmmm1337, Red1946, SilaMoc1946, Tarapi i 204 gosta.