Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Sheyi
Kontakt:

Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)

Post Postao/la Sheyi » 04 jun 2024, 15:26

Jeste da smaraju postovi tipa kako smo losi, kao da mi to vec i ne znamo, jesmo, losi smo, nemamo krila, nemamo ofanzivce, ali odbijam vjerovati da smo toliko losi da nismo u 90 minuta bili u stanju odigrati ijednu akciju protiv bilo koje ekipe bez obzira koliko je jaka, da pojednostavim, nas nastup je sinoc bio u rangu nekakvog Lihtenstajna, a sigurno da ne tezimo ka tome, nego nekom vecem nivou. Vjerujem isto da je Bajramovic to uvidio i ocekujem nesto drugacije protiv Italije.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 04 jun 2024, 15:44

Nah1d je napisao/la:
04 jun 2024, 15:06
Mocvara1991 je napisao/la:
04 jun 2024, 14:58
Meni ne smeta ni pokeras nj Vico ni ovaj ni onaj. Ali mi smeta da u prijateljskoj utakmici ne sutiras na gol. Ili se treba sto prije pomiriti s realnoscu,ali vala i to je tesko. Pa nismo valjda j3beni San Marino.
Smeta ti što si pripadnik sekte zvane FKS. Da je Buljubašić bio sigurno bi zabio, a Ćataković bi bio bolji od Demirovića? Jel tako bi?
Jeste. I da smo Renanu dali pasos,da imamo i malo brazilskog stiha 😂😂

Smeta mi sto ne pjevaju himnu,mislim sto se ne pjeva tekst stare himne na ovu novu melodju😂😂😂

I smeta mi svakako sto 90 minuta ne sutnemo na gol. Pa nije Brazil, Engleska je 😂😂😂

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 04 jun 2024, 15:46

Mogli je napisao/la:
04 jun 2024, 15:09
DamirT je napisao/la:
04 jun 2024, 12:36
Ma vec ima pomaka sa ovim mladjim momcima. Prije par godina okosnicu nam cinili igraci tipa Gojak vjeciti talenat, Saric iz Arabije, duh Cimirot, Loncar itd. Napredovat ce ovi momci, polako jbt, ne bi ni Francuska za jednu utakmicu sve promijenila. Covjek je dobio ugovor na 4 godine da nesto napravi postepeno.

Ova godina nam ne sluzi za nista drugo nego koliko toliko uigravanje te da vidimo gdje su ovi novi momci u odnosu na protivnike u Ligi nacija. Tek od kvalifikacija za SP im mozemo pomalo suditi jer ce doci protivnici slicni nasim, a ni tu ih ne trebamo tjerati jer necemo sigurno otici na SP.
Gojak je u najboljim danima bio bolji od Tahirovica. Cimirot je imao solidnu karijeru i upitno je da li ce Gigovic doci do tog nivoa.

Na forumu se konstantno potcjenjuju igraci koji su krenuli iz nase lige dok se dijasporci uzdizu.
Da jeste bio bolji,ali u njegovim najboljim danima,kako si i sam rekao zapravo,i tu i jeste razlika izmedju gojaka i benje. Benjo ako nastavi ovako da radi dostici ce nivo na koji gojak moze da sanja . Benjo je trenutno plasljiv,ne pokazuje ono sto moze ali misljenja sam da mu u repci samo treba jedna utakmica da procepi kako treba i onda ce da pokaze sav potencijal.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 jun 2024, 15:52

Gojak jeste propo ali i on ko mladji bio bolji
On je s 19 igro prvu u Dinamu u grupnoj fazi lige prvaka
S 22 zabio za ulazak grupnu fazu lige prvaka i za repku u cetiri utakmice zabio 4 gola i 3 asistencije zaredom protiv Grcke, Finske, Armenije i Liechensteina
Uostalom Gojak ima vise golova i asistencija za repku nego npr Krunic, Bajramovic,Kodro,Stevanovic,Ibricic
Po po golovima i asistencijama Gojak je u top 20 u historiji repke
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 jun 2024, 16:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 04 jun 2024, 15:56

napapijri1987 je napisao/la:
04 jun 2024, 15:46
Mogli je napisao/la:
04 jun 2024, 15:09
DamirT je napisao/la:
04 jun 2024, 12:36
Ma vec ima pomaka sa ovim mladjim momcima. Prije par godina okosnicu nam cinili igraci tipa Gojak vjeciti talenat, Saric iz Arabije, duh Cimirot, Loncar itd. Napredovat ce ovi momci, polako jbt, ne bi ni Francuska za jednu utakmicu sve promijenila. Covjek je dobio ugovor na 4 godine da nesto napravi postepeno.

Ova godina nam ne sluzi za nista drugo nego koliko toliko uigravanje te da vidimo gdje su ovi novi momci u odnosu na protivnike u Ligi nacija. Tek od kvalifikacija za SP im mozemo pomalo suditi jer ce doci protivnici slicni nasim, a ni tu ih ne trebamo tjerati jer necemo sigurno otici na SP.
Gojak je u najboljim danima bio bolji od Tahirovica. Cimirot je imao solidnu karijeru i upitno je da li ce Gigovic doci do tog nivoa.

Na forumu se konstantno potcjenjuju igraci koji su krenuli iz nase lige dok se dijasporci uzdizu.
Da jeste bio bolji,ali u njegovim najboljim danima,kako si i sam rekao zapravo,i tu i jeste razlika izmedju gojaka i benje. Benjo ako nastavi ovako da radi dostici ce nivo na koji gojak moze da sanja . Benjo je trenutno plasljiv,ne pokazuje ono sto moze ali misljenja sam da mu u repci samo treba jedna utakmica da procepi kako treba i onda ce da pokaze sav potencijal.
Tahirovicu karijera ide silaznom putanjom. Do sada je pokazao da nema kvalitet za Romu, pa i da nema kvalitet za Ajax. Vjerovatno mu sada ide transfer u neki manji klub gdje ce trebati da se dokaze. Nije mi jasno na osnovu cega neki vide u njemu veliki potencijal.

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 04 jun 2024, 16:04

Sto se tice rezultata,mogu biti zadovoljan jer nije debakl.
Ovo je restart nase reorezentacije,trebalo je davno uraditi.
Momci su trcali,zalagali se i naravno da vidimo svoje slabosti al ja vidim nakon nekoliko utakmica da cemo dobiti mladi kostur u ekipi oko kojeg cemo moci graditi reprezentaciju u buducnosti.
Engleska je jedan od favorita,onaj penal koji je bio stvarno je nepotreban i on je okrenuo utakmicu u drugom pravcu.
Medjutim,tesko da bi sacuvali svoju mrezu do kraja tekme.
Naravno da mene brine nasa nemogucnost u 2 poluvremenu da sutnemo na gol i organizujemo nesto u napadu ali ovo je prva tekma sa Barbarezom i vazno je poceti bez nekog velikog poraza.
Nadam se da ce protiv Italije biti bolja igra.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 04 jun 2024, 16:06

Protiv Italije bi bio veliki uspjeh da uputimo bar jedan šut u okvir gola. Ako zadrzimo disciplinu od sinoc, mozda mozemo izgubiti sa samo 1:0.

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 04 jun 2024, 16:11

Hrdzavom kurcu i dlake smetaju

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 04 jun 2024, 16:33

Ovakvu igru reprezentacije su očekivali pojedinci, reprezentacije koja je završila peta u grupi gdje su bili Portugal, Slovačka, Luksemburg, Island i Lihtenštajn.

Puna podrška Sergej. Ova godina nek služi da se iskristališe prvih 11 za kvalifikacije 2025. Ne ocekujem mnogo pobjeda, eventualno koja protiv Mađarske i nekoliko remija ove godine.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 04 jun 2024, 18:35

Brazzzoo123 je napisao/la:
04 jun 2024, 09:14
katalinski je napisao/la:
04 jun 2024, 09:07
Englezi pojačali tim klasnim igračima i odradili posao.
Ali opet nama psiholog treba da se rijesimo gubitnickog mentaliteta
Treba nam na forumu takodzer dobar psiholog da bi shvatili da smo trenutno :guz: po kvaliteti i da je to realnost :crazy: i da za nesto vise treba vremena :kafa:
formum otvara oglas za posao PSIHIJATRA :)
Ajvatar

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 jun 2024, 18:41

Sheyi je napisao/la:
04 jun 2024, 15:26
Jeste da smaraju postovi tipa kako smo losi, kao da mi to vec i ne znamo, jesmo, losi smo, nemamo krila, nemamo ofanzivce, ali odbijam vjerovati da smo toliko losi da nismo u 90 minuta bili u stanju odigrati ijednu akciju protiv bilo koje ekipe bez obzira koliko je jaka, da pojednostavim, nas nastup je sinoc bio u rangu nekakvog Lihtenstajna, a sigurno da ne tezimo ka tome, nego nekom vecem nivou. Vjerujem isto da je Bajramovic to uvidio i ocekujem nesto drugacije protiv Italije.
Izvini ali ako nisi navijac FkS ne smijes nista sem pozitive pisat. Zivio. :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 04 jun 2024, 18:48

Najvise nervira vracanje lopte golmanu sa centra umjesto prema naprijed mi vazda vratimo loptu golmanu koji je nabije i tu gubimo posjed. Tako igramo vec 4-5 godina, fuj. Nadam se da ce se poraditi na gradnji napada.

Herson

Post Postao/la Herson » 04 jun 2024, 18:52

Pape, vraćaj se i spašavaj što se spasiti može! Gledaj šta ti uradiše od reprezentacije. U tvoje vrijeme smo bili egal s Francuskom i Argentinom, a danas se zadovoljavamo porazom 3:0 od trećeg tima Engleske.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 jun 2024, 19:16

Herson je napisao/la:
04 jun 2024, 18:52
Pape, vraćaj se i spašavaj što se spasiti može! Gledaj šta ti uradiše od reprezentacije. U tvoje vrijeme smo bili egal s Francuskom i Argentinom, a danas se zadovoljavamo porazom 3:0 od trećeg tima Engleske.
E jbg sad ti hahah
Trebamo pustiti covjeka da radi
Nisam ni ja zadovoljan ali moramo stati malo s mijenjanjem
Finska od 2017 istog trenera ima
Slovenija od 2019
Gruzija od 2021
I Pape je znao u najjacem sastavu 3-0 izgubiti od Rumunije, Izraela…
Dorro je ovo defanzivno ali mora se nesto naprijed promijeniti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 04 jun 2024, 19:19

Herson je napisao/la:
Pape ima veze s tim utakmicama taman koliko retrogradni merkur ima sa sinoćnjom.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 jun 2024, 19:45

JonSnow je napisao/la:
04 jun 2024, 19:19
Herson je napisao/la:
Pape ima veze s tim utakmicama taman koliko retrogradni merkur ima sa sinoćnjom.
Potpis
naprijed rejal

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2024, 19:58

Pa svakako je Pape pred angazmanom u FKS, kad je toliko dobar trener sigurno ce ih odvesti u LP :kafa:

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 04 jun 2024, 20:01

Goalgetter je napisao/la:
04 jun 2024, 19:58
Pa svakako je Pape pred angazmanom u FKS, kad je toliko dobar trener sigurno ce ih odvesti u LP :kafa:
I sljedece godine LS osvaja real samo ovaj put iz sarajeva :bih:
menstrual

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 jun 2024, 20:21

Jbt znal se šta je bilo na kraju

slika
I found freedom. Losing all hope was freedom.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 jun 2024, 20:58

Mi smo ekstra kakva je Srbija ubise brasno Austrijanci u njima prvih 10minuta

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 3 gosta.